Güzel demek ki Ataşehir'e bir güzel yayılacaklar şimdilik. Yalnız arkadaşlar çok kötümser çıkmış ağaoğlu olmaz ise Batı Ataşehir'de vakti zamanında kozyatağı fiyatlarından satılan KentPlus var nihayetinde Doğu ataşehir var, bahçeşehire geliyor.
Bu arada bu şirketi çok kümsemeyin bugün Turkcell'in dolayısıyla Tellcom'un sahibi olan Çukurova gurubu Turk Telekom için 7,5 Milyar Doları arap yatırım şirketi olan Hariri'ye önermiş. Eğer alırlarsa bir şekilde Tellcom'da Turk Telekom'a katılır ve her yerde fiber alt yapısına sahip olduğundan müthiş bir hızlı yayılma olabilir.
asıl mesele ülke geneline bu tür hizmetlerin verilebilmesi ne kadar zaman alır..¿ bu konularda rekabet olması sayesinde tahmin edilebilen zaman kısalacaktır.. inşallah diyorum başka bişey demiyorum..
Beyler ben bu konudan çok da anlamam ama bizim artık kabloyla mabloyla uğraşmayı bırakmamız gerekmio mu sizce de?? Kablosuz teknolojiye geçiyor dünya biz eski teknolojiye yeni başlıyoruz. Artık kabloyu bırakmak lazım en yeni teknoloji altyapısı neyse ona yönelmek lazım bence, bu altyapıyı tamamlayana kadar çoktan demode olucak çünkü... Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum???
Bu yaygınlaşana kadar telekom 4 mbit i o fiyata çeker
Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
Beyler ben bu konudan çok da anlamam ama bizim artık kabloyla mabloyla uğraşmayı bırakmamız gerekmio mu sizce de?? Kablosuz teknolojiye geçiyor dünya biz eski teknolojiye yeni başlıyoruz. Artık kabloyu bırakmak lazım en yeni teknoloji altyapısı neyse ona yönelmek lazım bence, bu altyapıyı tamamlayana kadar çoktan demode olucak çünkü... Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum???
Yanlış düşünmüyorsun ve bunu yapmayı isteyen bir çok şirlet olduğunu da biliyoruz. Wimax denemelerini bitireli yıllar oldu ama inatla lisansları verilmiyor. Resmen esir ettiler bizi ülkemize gelip
Güzel demek ki Ataşehir'e bir güzel yayılacaklar şimdilik. Yalnız arkadaşlar çok kötümser çıkmış ağaoğlu olmaz ise Batı Ataşehir'de vakti zamanında kozyatağı fiyatlarından satılan KentPlus var nihayetinde Doğu ataşehir var, bahçeşehire geliyor.
Bu arada bu şirketi çok kümsemeyin bugün Turkcell'in dolayısıyla Tellcom'un sahibi olan Çukurova gurubu Turk Telekom için 7,5 Milyar Doları arap yatırım şirketi olan Hariri'ye önermiş. Eğer alırlarsa bir şekilde Tellcom'da Turk Telekom'a katılır ve her yerde fiber alt yapısına sahip olduğundan müthiş bir hızlı yayılma olabilir.
Kablosuz teknolojiler 1 Gücünde oluyorsa kablolu teknolojiler genelde 100 Gücünde oluyor. Ayrıca çalışma koşulları ve dayanıklılık yine aynı oranda gerçekleşiyor. Mesela cebin çekmediği yada sorun yarattığı yerlerde olan bir sabit telefon ne zaman bozulmuş ?
Kısaca gerekli hız ve dayanıklılık isteniyorsa önümüzdeki yıllarda halen kablolu rahat yönetilebilir güvenlik, hız, dayanıklılık gibi nedenlerden ötürü kablolu teknolojiler her zaman ön planda olacak. Tabii ki seyehat anında yada mobil alanlarda kablosuz teknolojiler önemli ama sabit alanlarda kablolar gerekli.
Athlon 64 X2 BE-2400+, Ecs A780GM-A, 2x1 GB DDR2-400 , Samsung 950p+, Sapphire HD3870 Ultimate, SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Thermaltake Bach Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Pioneer 16X DVD 106S (Slot), Hp Photosmart 7150, HP Scanjet 3500C, Logitech G1, Speed-Pad MousePad, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Standart soğutucu
Şaka bi yana kimsenin VDSL2'den haberi yok galiba.En başta fiyatlar yüksek, hızlar nispeten düşük olacaktır fakat kısa süre içinde toparlayıp aynı hızlara aynı fiyatla ulaşabileceğiz.Birileri gelipte 2100 yılındamı falan diye sormasın.En geç 2009'da her birinizin evinde en düşük 10mbit bağlantı olacak.
Ben ne yazık ki VDSL2 konusunda sizin kadar iyimser olamıyorum... Herşeyden önce teknolojisi nedeniyle VDSL2 oldukça kısa menzilli bir sistem. Bu nedenle santralin yakınınızda olması lazım. Veya araya kuvvetlendiriciler (röle istasyonları) koymak gerekiyor. Zaten T.Telekom da VDSL2'yi en azından başlangıçta (ki ben buna 2 yıl derim...) VDSL2'yi bireysel (ev) kullanıcılarından çok KOBİ'lere, bugünküne göre daha yüksekçe bant genişliğine ihtiyaç duyacak iş yerlerine verecektir: Zaten bu tip kullanıcılar bir miktar da bölgesel olarak toplu yerlerde bulunduklarından ve bunlara yakın bir Telekom Santralı da iyi kötü bulunduğundan, santralden olan uzaklığın artışıyla performans düşmesi konusu da bir ölçüde halledilmiş olacaktır.
AMD taraftarı, AirTies-USR-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evinde AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101 & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
geçen gün site yönetimi toplantısında tellcom un 2008in ortalarına doğru ANKARA ümitköyde, çayyolunda talep eden sitelere altyapı kuracağını söylediler.. direk tellcomla konuşmuşlar..