Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.746
Cevap
3
Favori
327.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

1mb sınırsız...

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

Upload' u yüksek olması iyi de.. Kablo.net' in pingi İstanbul' da oturanlar için 6 ms (speedtest sonuçlarında görmüştüm.).. Kablo.net biraz daha hızlı gibi de..

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote:

1mb sınırsız...

Upload' u yüksek olması iyi de.. Kablo.net' in pingi İstanbul' da oturanlar için 6 ms (speedtest sonuçlarında görmüştüm.).. Kablo.net biraz daha hızlı gibi de..

o ping güzel göstermiyor sonuçları. Daha iyisi için düz ping atmak en iyisi.

• quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

quote:

1mb sınırsız...

[simage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/130465/27 3D29F6A03C4B96B8DF0E9F0986ED76.jpg[/simage]

[simage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/130465/C6 7C18FB003547C5B152D1F8FC28B80F.jpg[/simage]

o ping güzel göstermiyor sonuçları. Daha iyisi için düz ping atmak en iyisi.

evet sonuçlar değişken...
    itler bile gülecek kimsesizliğimize ...

• Ben quiknet kullanıorm. Şuana Kadar int. hızından bi Şikayetim oLmadı. Sadece belli arızaLar çıktı ama sitemize yeni qeLdiqi için normaL oLarak karşıLadım ve 2 aydır oLmuyor bu arızaLar. Sanırım hakLı çıktım. Birde Bu QuikNet'in 2 farkLı modeimi var 1!i eski Tür modemLerden oLan ZyXeL Modem dieri ise Herkesin biLdiqi Pirelli'nin QuikNet iLe yaptıqı Modem AraLarında Fark qörünüş açısından var hız iLe iLqiLi bi fark Söz konusu deqiL. Ama dieLim Modemin oLduqu odadan deqiLde SaLon faLan Laptop iLe baqLancam diosanız Pirelli Modem tavsiyemdir Çünkü Çift AntenLi.. Ama Pirelli Modemin ip'si yani 192.168.1.1 Panel şeklinde düşünürsek çok karışık Son sürüm iLe yapıLan bi paneL Port açmayı 2 qünde buLabiLdim siz düşünün ama sorun o deiL Port açarken karıştırdıqım şeyLerde var eqer QuikNet2in Pirelli Modemini kullanan arkLar varsa Yardım etsin.! TşkLer.

Soyak oLympia Kent - HalkaLı TopLu Konut.
  • You ain't beautiful.

EMINEM - SLIM SHADY - MARSHALL MATHERS

• quote:

O ping yüksek çıkmış biraz, benim pingim genelde 4ms-7ms arasında gidip geliyor

• beyler ben de ankarada oturuyorum ve bu kablolar baya önce çekildi ama bu quick net ten bugün haberim oldu evime gelen bi paketle nasıl memnun musunuz?

ona göre bağlattırıcam çünkü 30 liradan fazla vermem diyen babamın her kotayı geçtikten sonra kızması hoşuma gitmiyor ayrıca int yi kesicem diye tehdit etmesi

1 mbit sınırsız alayım 30 ytl ye keyfime bakayım diyorum

ya da ısrar edip 5 mbit te bağlattırabilmeye çalışırım ama o 100 mbiti adamlar 109 a veriyolar ttnet 32 mbit i 169 a veriyor ayıp ya

bi de madem sadece uygulanan apartmanlara veriliyor ve sadece kablosu olan apartmanlar indirim alıyor o zaman herkes indirimli kullanıcak

bi de bu kataloglarındaki yani en azından bana gelen katalogtaki indirimler 2 yıl üye kalma koşulunuiçeriyor ki he turkcell in kalitesinden hem de paketin güzelliğinden kalınır diyorum ben

• Arkadaşlar quicknet sitesinde bir sorun mu var aceba? yoksa sadece benden mi kaynaklanıyor.

edit: Bundan daha önemlisi, portlarda bir sınırlama yapıyorlar mı? Açık açık söyleyeyim, 5mbit ile ofiste bulunan proliant w2k3 makinayla web server kuracağım. bıktım para yatırmaktan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 21 Ağustos 2008; 0:22:07 >
  • Quicknet sayfası açılmıyor. Ankara 100.Yıl`ı kazdılar, kapadılar. Ses seda yok. Bir işler dönüyor kokusu çıkar sonunda...

http://www.tellcom.com.tr/quiknet/ucretlendirme.html

# Tellcom kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    # 2. Kampanya koşullarından, (ücretsiz aktivasyon, ücretsiz kurulum, ilk ay ücretsiz kullanım, ücretsiz modem ve kampanya fiyatlarından) yararlanabilmek için QUiKNET aboneliğinizi 24 ay sürdürmelisiniz.
    # 3. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
    # 4. Yukarıda bahsedilen hızlar teoride ulaşılan en yüksek hızlardır.
    # 5. Kampanya fiyatları ilk 12 ay boyunca geçerlidir.
    7zip - Anki - Audacity - Calibre - Clamwin - eMule - FileZilla - Firefox - GIMP - GSmartControl - Handbrake - Inkscape - Jitsi - LibreOffice - MediaInfo - Mumble - PDF SaM - qBittorrent - Shotcut - SumatraPDF - Thunderbird - VLC

• quote:

Orjinalden alıntı: DHArcadia
    http://www.tellcom.com.tr/quiknet/ucretlendirme.html

# 5. Kampanya fiyatları ilk 12 ay boyunca geçerlidir.

Bu ifadeye göre 24 aylık abone yapıp 12 ay indirimli tarifeden kalan 12 ay ise muhtemelen 2 katı fiyattan:S

yani her sekilde kampanya dahilinde verdiklerini geri alacaklar,klasik türkcell mantığı .

"Bizler bu Dünyaya Sahip olmak için değil Şahid olmak için geliyoruz."
    M.S.2009 SERIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamtaner

Ben quiknet kullanıorm. Şuana Kadar int. hızından bi Şikayetim oLmadı. Sadece belli arızaLar çıktı ama sitemize yeni qeLdiqi için normaL oLarak karşıLadım ve 2 aydır oLmuyor bu arızaLar. Sanırım hakLı çıktım. Birde Bu QuikNet'in 2 farkLı modeimi var 1!i eski Tür modemLerden oLan ZyXeL Modem dieri ise Herkesin biLdiqi Pirelli'nin QuikNet iLe yaptıqı Modem AraLarında Fark qörünüş açısından var hız iLe iLqiLi bi fark Söz konusu deqiL. Ama dieLim Modemin oLduqu odadan deqiLde SaLon faLan Laptop iLe baqLancam diosanız Pirelli Modem tavsiyemdir Çünkü Çift AntenLi.. Ama Pirelli Modemin ip'si yani 192.168.1.1 Panel şeklinde düşünürsek çok karışık Son sürüm iLe yapıLan bi paneL Port açmayı 2 qünde buLabiLdim siz düşünün ama sorun o deiL Port açarken karıştırdıqım şeyLerde var eqer QuikNet2in Pirelli Modemini kullanan arkLar varsa Yardım etsin.! TşkLer.

Soyak oLympia Kent - HalkaLı TopLu Konut.

Ben ZyXEL kullanıyorum, bence daha iyi. Sinyal seviyesi de kuvvetli. Gerçi ben ethernet'den kullamak zorundayım ama gayet sorunsuz ve hızlı bir router. Bu aletler modem değil bu arada, router.

• quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

quote:

O ping yüksek çıkmış biraz, benim pingim genelde 4ms-7ms arasında gidip geliyor

4096/1024 SmileADSL kullanıyorum. Kadıköy/Kozyatağındayım. Genelde online oyun oynuyorum. Yurtiçi oyun sunucularında 7-8 ms, 88.255.119.210 Almanya sunucusu 60-65 ms, 78.159.123.66 İngiltere sunucusu 55-60 ms alıyorum. Gece 02:00-03:00'den sonra 50 ms'e kadar düşüyor 2 sunucuda.

Hangi ilçe ve semtden bu testleri yaptın ? Verdiğim Alman ve İngiliz serverlarini pingleyip değerlerini yazarsan çok sevinirim :)

• modem seçimini kendimiz yapabiliyormuyuz? pirelli yada zyxel ?

Orjinalden alıntı: yns emre

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow2345456

Toplanın çocuklar ağaoğlu'na taşınıyoruz

Şaka bi yana kimsenin VDSL2'den haberi yok galiba.En başta fiyatlar yüksek, hızlar nispeten düşük olacaktır fakat kısa süre içinde toparlayıp aynı hızlara aynı fiyatla ulaşabileceğiz.Birileri gelipte 2100 yılındamı falan diye sormasın.En geç 2009'da her birinizin evinde en düşük 10mbit bağlantı olacak.

10mbit

+1
    cevap hoş
    TTnet olduğu sürece bi filmi fransadaki gibi 7 dk da indiremicez ..

• Bu internet içinde sabithat zorunluluğu var mı?

teşekkürler

Orjinalden alıntı: Nero Bianco

Bu internet içinde sabithat zorunluluğu var mı?

teşekkürler

Telefon hattı ile alakası yok bu hizmetin, biraz okusaydın keşke;)

Orjinalden alıntı: _Odyssey_

quote:

Orjinalden alıntı: Nero Bianco

Bu internet içinde sabithat zorunluluğu var mı?

teşekkürler

Telefon hattı ile alakası yok bu hizmetin, biraz okusaydın keşke;)

tellcom un sitesine baktım internet e girerken aynı zamanda sabit hattan telefon ile görüşebileceksiniz demişler o yüzden aklım karıştı..
  • kampanya koşulları 1 yıl geerli 2 yıl üye olmak gerekiyo ve istedikleri zaman değiştirebiliyoalr fiyatları ona göre üye olun ben static ip olayını sevmedim ip den ban yersek veya bi hacker dadanırsa işimiz kesat
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.