arkadaşlar tellcom microwave kullanıyor bu da max. 2.5Gbit demektir. Ben bu firmanın asla 100 mb vereceğini düşünmüyorum. Bence boşuna para vermeyin ...
bu fiber olayının nerelere yayıldığını sokakta gördüğünüz altyapı çalışmalarını mı görüp söylüyorsunuz yoksa sitesinde saniye saniye nereye kazma vurduklarımı yazıyor??? Önceki sayfada bir arkadaş üsküdar demiş, bende sevindim aradım hemen ama bana sadece ataşehir vs vs 3 yer saydı. Anlıyamadım valla!!?!?!
ankara balgatta ofsim burası için aradım konuştum bugün gelecekler konuşacağz.çankayada varmış bu hizmet bakalım banada düşecekmi. 109 ytl feda olsun..
bu fiber olayının nerelere yayıldığını sokakta gördüğünüz altyapı çalışmalarını mı görüp söylüyorsunuz yoksa sitesinde saniye saniye nereye kazma vurduklarımı yazıyor??? Önceki sayfada bir arkadaş üsküdar demiş, bende sevindim aradım hemen ama bana sadece ataşehir vs vs 3 yer saydı. Anlıyamadım valla!!?!?!
2si de. Sitesindeki basvuru formunda gozuken bolgelere de bakabilirsin yakinda baglanabilecekler gozukuyor.
Tellcom u Aradım Az önce. Bir beyfendi ile görüştüm.
Bulunduğum sitede Hizmete Eylül Ayında Geçeceklerini söylediler. Eğer Ön talebi şimdiden verirsem Bu bekleme süresini Bana 3 ay ücretsiz kullanım olarak yansıtacaklarmış. Yani beklediğim 3 ayı hizmeti aldığımda 3 ay beleş kullanmış olacağım. Herhangi bir telekom bağlantısına lüzum yok.Kendi alt yapımızı kullanacağız diyorlar. Ben 5 mbit bağlantısını istediğimi belirttim.İlk sene 49 YTL 2.sene kendi tarifesi yani 89 YTL olacak. İlk 3 ayın ücretsiz olduğunu düşünürsek 2.senede bir hayli indirimli almış olacağım.
Bu ön talebi iptal ettirme gibi bir durumumda var.İlla almak zorunda değilim..Sadece kaydımı verdim.. Bilginize Sunuyorum.İlgilenenler olursa Arasınlar.
arkadaşlar tellcom microwave kullanıyor bu da max. 2.5Gbit demektir. Ben bu firmanın asla 100 mb vereceğini düşünmüyorum. Bence boşuna para vermeyin ...
FessupanALLAH
kardeşim yalan mı söylüyoruz. Ara Tellcom'u bizim Diyarbakır'da büyük bir sitemiz var site sakinleri neden bizim sitemizde Quiknet yok diye bizim başımızın etini yiyor acil olarak Quiknet getirebilirmisiniz de ve bunun için sizin pop noktanızdan kablo mu çekmeniz gerekiyor radyolink yapsanız olur mu dediğiniz an karşı taraf evet olur der!
Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
bende kendi hatları zannediyordum telekomdan bıktığım ıcın aradım ama bizde telekomun alt yapısın kullanıyoruz dediler .. şimdi ne yapacagımı sasırdım..yine aracı kullanarak telekoma bağlı kalacağız
bende kendi hatları zannediyordum telekomdan bıktığım ıcın aradım ama bizde telekomun alt yapısın kullanıyoruz dediler .. şimdi ne yapacagımı sasırdım..yine aracı kullanarak telekoma bağlı kalacağız
Dostum bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım..Ya sizde yada bende..:) Zira bana kendi altyapımızı kullanıyoruz dediler..Üstelik bulunduğum yerde kazmadık yer bırakmadılar..Fiberleri çektiklerini kendi gözlerimle gördüm..Neyse hayırlısı..Bir kaç gün içinde bağlanacak benimkide..Saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutxx -- 17 Haziran 2008; 15:57:18 >
beyler ben bikac sey sormak istiyorum. esenkennte oturuyorum öntalep formunu falan bikac ay once doldurdum ve temmuzda hizmete baslicaklarini solediler. ben 3mbps istedim ve 39 ytl fiyat werdiler. bu fiyat 2 yil boyunca ayni kalicak degilmi? 2. sorumda mesela****den bi dosya indirdim 100 dakka beklememek icin modemin fisini cekip takiyorum ip degisiyor ve tekrar hic beklemeden download yapabiliyorum ayni sey tellcom icinde gecerlimi acaba ? ozellikle kullananlara soruyorum bunu :)
arkadaşlar Quicknet Upload Hızını 5 mb veriyor max. ?? eğer öyleyse niye daha üst düzeye çıkamıyor ?
Upload max 5mbit. Daha ustunu ayri bir paket olarak daha pahaliya satabilirler ileride, sunuculara (datacenter vs.) yonelik.
satıyorlar zaten. kurumsal fiber internet olarak geçiyor. Quiknet altyapısını kullanıyor ama kurumsala girdiğinden daha fazla geçiriyorlar.
Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)