Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık Sayfa: <<   < önceki  9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
El_domingo

9 Mayıs 2008; 19:28:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

wi-max le fiber optik kablo bağlantısını karşılaştırmak çok doğru gelmiyor bana...ikisinin hedefi farklı...

Quicknet için alt yapı yapımında yavaş kalıyorlar ilk once siteleri hedeflemeleri yani daha az yatırmla daha fazla kullanıcıyı hedeflemek yada bu noktalara yatırım yapmak mantıklı...ancak diyelimki böyle istanbulda 100 nokta var bunları sıraya koymaktansa alt yapı çalışması bu 100 noktada olması gerekirdi.. her nekadar bu yapıyı kurmak ciddi bi maliyet se de kısa zamanda amorti edeceğide aşikar.....en kısa zamanda başakşehirde ve ikitelli osb de de quick neti görmeyi umit ediyorum......

http://www.tahsiye.com/
GoldPunch

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 0:30:57 

arkadaşlar izmir mavişehir bozoğlu evlerinde kullanılcak mı?

Batuhan.91

10 Mayıs 2008; 15:39:01 

Bizim buraya geldiiiiiii

Döşüyolar süper ya bağlatcam çok yakında

F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın

G-HuN

11 Mayıs 2008; 22:16:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan.91

Bizim buraya geldiiiiiii

Döşüyolar süper ya bağlatcam çok yakında

sizin orası neresi?

skystar1

14 Mayıs 2008; 10:19:44 

quote:

Orjinalden alıntı: dicetel10

Tabiki Wimax teknolojiside yerinde saymayacak.Oda gelişecek kendi içnde.Ama dünyanın artık KABLOSUZ TEKNOLOJİYE geçtiği bu zamanlarda hala yer altını fethetmeye çalışmak bana göre Deve kuşunun yaptığıyla aynı manaya geliyor.Onca masrafa,zamana,kirliliğe yazık yaa.Sonrada yapılan bu masrafları bizden söke söke alıyorlar ve ne yazık ki bizde tıpış tıpış ödüyoruz.Bu kafa böyle oldukça biz daha çok öderiz bu bedelleri.Kimse halkı düşünmüyor arkadaşar.Varın artık bunun farkına.Başımızdakiler halkı düşünse rekabet yaratmaktan kaçarlamı hiç.Aklımmızı başımıza devşirelim arkadaşlar...

arkadaşım bu "fiber to home" olayı yeni çıktı zaten.yani dünyanın artık kablosuz teknolojiye geçtiği bir zamanda buna niye yatırım yapıyoruz demen yanlış.kablosuz teknoloji şu an fiberle hız anlamında rekabet edemez zaten.japonya da bu "fiber to home" olayı çok yaygın mesela.adamlar aptalmı ki bu olaya yatırım yapmışlar.Hem wimax hakkında çok detaylı bilgim olmasa da kalabalık şehirler için uygun bir teknoloji olduğunu sanmıyorum ben.daha çok kablolama maliyetinin yüksek olacağı villa kentler, düşük yoğunluklu, yerleşimli kentler kasabalar için uygun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skystar1 -- 14 Mayıs 2008; 10:19:34 >
khaledome

19 Mayıs 2008; 20:38:35 

quote:

Orjinalden alıntı: rcourb

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

bu servisin modemi ne menem bişi arkadaşlar. bi marka, model, res,m falan var mı? merak ettim.

zyxel nbg334w wireless router dostum. google dan aratırsan resimler çıkıyor

anlamadigim bir sey var, bu router wireless uzerinden 54 mbit destekliyor, 100 mbit baglanti router a geldikten sonra bizim evimizin icindeki router a 54 mbit le ulasmamiz tuhaf olmamis mi? ben direk time capsule ile kullanmayi dusunuyorum sahsen tellcom gelince.

www.iphone-turkey.com
khaledome@iphone-turkey.com
umutxx

20 Mayıs 2008; 1:12:59 

quote:

Orjinalden alıntı: khaledome

quote:

quote:

bu servisin modemi ne menem bişi arkadaşlar. bi marka, model, res,m falan var mı? merak ettim.

anlamadigim bir sey var, bu router wireless uzerinden 54 mbit destekliyor, 100 mbit baglanti router a geldikten sonra bizim evimizin icindeki router a 54 mbit le ulasmamiz tuhaf olmamis mi? ben direk time capsule ile kullanmayi dusunuyorum sahsen tellcom gelince.

Dostum cehaletimin kusuruna bakma "time capsule " dediğiniz nedir??? Aydınlatmanızı istirham ediyorum ...Saygılarımla

ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 2:55:44 

teklif fiyatlarını bilen var mı? mesala 100 kişilik bir sitenin alt yapının hazırlanması, kablolarının döşenmesi, kullanıcı fiyatları vb.

umutxx

20 Mayıs 2008; 8:54:18 

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

teklif fiyatlarını bilen var mı? mesala 100 kişilik bir sitenin alt yapının hazırlanması, kablolarının döşenmesi, kullanıcı fiyatları vb.

Dostum bu bahsettiğiniz altyapı hizmetleri için ücret istemiyorlar

Ücretsiz kurulum
Ücretsiz aktivasyon
Ücretsiz modem*
İlk ay ücretsiz kullanım

1 Mbps Download 1 Mbps upload Limitsiz 29 YTL
3 Mbps Download 3 Mbps upload Limitsiz 39 YTL
5 Mbps Download 5 Mbps upload Limitsiz 49 YTL
10 Mbps Download 5 Mbps upload Limitsiz 69 YTL
20 Mbps Download 5 Mbps upload Limitsiz 89 YTL
100 Mbps Download 5 Mbps upload Limitsiz 109 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutxx -- 20 Mayıs 2008; 8:59:39 >

azazel_666

20 Mayıs 2008; 9:40:42 

slm ark.lar bugün çalıştığım şirkete geldiğimde yolda tellcomun çalışmaları vardı.çalıştığım yer sürmeli otelin orda yani m.köyde yapılıyor.zaten telekomun yeni binasına çok yakın.
khaledome

20 Mayıs 2008; 22:51:17 

quote:

Orjinalden alıntı: umutxx

quote:

Orjinalden alıntı: khaledome

quote:

quote:

Dostum cehaletimin kusuruna bakma "time capsule " dediğiniz nedir??? Aydınlatmanızı istirham ediyorum ...Saygılarımla

time capsule apple in urettigi asil amaci yedekleme unitesi olan wireless hard disk gibi ozetlenebilir. ayni zamanda 4 port hub ve 128 mbit wireless router gorevide goruyor.
(bilgisayarinizin 802.11n standardini desteklemesi gerekiyor) 500 gb lik ve 1 tb lik modelleri var. ayrica uzerindeki usb portu sayesinde printer gibi baglamak zorunda oldugunuz cihazlari da ona baglayabiliyorsunuz boylece laptop kullanmak icin tek ihtiyaciniz sarj kablosu oluyor. (bu arada time capsule pc leri destekliyor mu bilmiyorum bu saydiklarimi mac de denedim sadece)

www.iphone-turkey.com
khaledome@iphone-turkey.com
ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 0:37:19 

quote:

quote:

Ücretsiz kurulum
Ücretsiz aktivasyon
Ücretsiz modem*
İlk ay ücretsiz kullanım

peki site olarak komple bağlanmak istesek nasıl olacak? ben onun için sordum. örneğin asya termal tesislerindeki gibi elektrik prizinin yanında rj45 çıkışı vardı. böylece patch kabloyla modemsiz direkt nete bağlanabiliyorsun. eğer böyle olursa elbet bi maliyet isterler.

emseth

21 Mayıs 2008; 18:44:38 

Gayet iyi ama sitelere öncelik vermeleri benim gibi sitelerde oturmayanlar açısından üzücü tellcom adınada oldukça mantıklı bende az önce sitesine girip tel numaramdan bölgemde varmıya diye kontrol ettim bölgenizde var diyince heyecanlandım ama bölgenizde alt yapı çalışması şuan yok diyince kahroldum bu rezil telekoma gene devam.. umarım bi gün göztepeyede gelir..

Cem

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2008; 6:08:50 

İzmir Bucaya gelse hertaraf full ögrenci direk millet 20mb den başlar bağlatmaya. Şahse direk 100 lügü düşünürüm. 500 lük hdd de ayda bir dolar artık.

Chi of love

Başarıyı getiren, ulaşılmaz gibi götüren hayaller degil midir?... Peki! Hayallerimize de sınır koyan bizler degil miyiz?...
Satılık P III sistem
umutxx

22 Mayıs 2008; 9:38:48 

quote:

quote:

quote:

Ücretsiz kurulum
Ücretsiz aktivasyon
Ücretsiz modem*
İlk ay ücretsiz kullanım

peki site olarak komple bağlanmak istesek nasıl olacak? ben onun için sordum. örneğin asya termal tesislerindeki gibi elektrik prizinin yanında rj45 çıkışı vardı. böylece patch kabloyla modemsiz direkt nete bağlanabiliyorsun. eğer böyle olursa elbet bi maliyet isterler.

Dostum bizim site 152 dairelik 3 bloktan oluşan bir site...burada alt yapı çalışması tamamlandı..Şimdi ana arterler üzerinde kablo döşeme çalışmaları yapıyorlar..Muhtemelen bu ay sonuna kadar switch leri bağlayıp bu hizmeti devreye sokacaklar..Apartman yönetimi ile konuştum hiç bir ödeme talep etmiyorlar...Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutxx -- 22 Mayıs 2008; 9:38:00 >

metinolampx

Sisteme Gözat