Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Tellcom''dan QuikNet''le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet ayl

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Tellcom''dan QuikNet''le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet ayl Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karakizil

16 Mart 2008; 22:07:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ankarada son durum nedir bağlattırabilen varmı biri yazarsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakizil -- 16 Mart 2008; 22:06:59 >

[img]http://img232.imageshack.us/my.php?image=savasahayirkbj2.jpg[/img]
zanagar

16 Mart 2008; 23:09:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Vrexza

Quiknet'te download/upload değerleri eşit değil mi? can-selcik'in verdiği resimdeki tabloda 5mbit'ten sonra aynı kalmışta dikkatimi çekti...

5 mbitlik tarifeye kadar up/down eşit
5 mbit ten sonrası (10,20,100 mbit) için upload gene 5mbit

yani max. upload 5 mbit veriyolar.

bu arada 100 mbit i de her yere vermiyorlar, bazı bölgeler 20 ye kadar destekliyor.

OziiX

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 0:20:09 

Arkadaşlar doğuya gelmesi çok uzun sürermi?

You're listening to A State of Trance with Armin Van Buuren
Eva : Mekanın ismi neden “Küçüğün Yeri”? Neden Frank’in Yeri değil?
Frank : Bir şeye sahip olduğunda ona istediğin ismi verebilirsin.
Mhzania

17 Mart 2008; 1:07:57 

İstanbul maltepe ile ilgili bilgisi olan var mı :)

..::..E6600@3.5 Ghz..::..M 750@2.18 Ghz..::..Sempron64 2500+@2.35 Ghz..::..DDR2@972Mhz-4-4-4-10..::..
brsnt

17 Mart 2008; 11:11:01 

Tellcom, Superonline'yi satın almış diyorlar. umarım bu hızlı yaygınlanmasından faydalı olur. Bu arada Telekom da Avrupada geniş bant internet konusunda sonuncu olmuş.

///DELL 1520//////Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4 MB 800MHz Santa Rosa//////250GB 8MB 5400RPM SATA////// 2048 MB DDR-2 667 Mhz///Nvidia GeForce 8600GT//////DVD+R9 DUAL LAYER///
EmRSrL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 11:41:46 

TELLCOM'DAN YENİ KAMPANYA

QUiKNET abonesi olana, bilgisayar bedava
“QUiKNET abonesi olana, bilgisayar bedava” kampanyası nedir?
QUiKNET abonesi olan müşterilerimize abone oldukları intrnet bağlantı hızına göre bedava bilgisayar sunduğumuz kampanyadır. Kampanya stoklarla sınırlı olup 30 Nisan 2008 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya dahilinde:

1 ve 3 Mbps limitsiz QUiKNET abonesi olana 550 YTL değerinde Casper CHS-1600-7804 bilgisayar
5 Mbps ve üstü limitsiz QUiKNET abonesi olana 1100 YTL değerinde HP GU334AA laptop
bedava sunulmaktadır.

Kampanyamızdan yararlanmak ve en kısa sürede hem QUiKNET abonesi olmak hem de bedava bilgisayarınızı almak için;

0 212 473 32 32 nolu Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz
INTERNET yazıp TURKCELL 2000’e SMS gönderebilirsiniz. Diğer operatörlerden de INTERNET yazıp 532 752 2000 a SMS gönderebilirsiniz.
www.tellcom.com.tr internet adresimizi kullanabilirsiniz
Eğer oturduğunuz sitede satış standımız yer alıyorsa görevli arkadaşlarımızdan dolduracağınız formlarla da kampanyamıza başvurabilirsiniz
Kampanyaya kimler katılabilir?

Kampanya QUiKNET hizmetini sunduğumuz ve aşağıda adı geçen sitelerde geçerlidir:
İstanbul: Bahçeşehir Regnum/ Soyak Olimpiakent, Kozyatağı Ağaoğlu Myworld - Ata 2 - Ata 3 - Mercan sitesi, Ümraniye Ağaoğlu Eltes Güneşi, Sarıgazi Alice Village, Kemerburgaz Kemerburgaz konutları, İstanbul İstanbul Evleri, Neovista, Çekmeköy İdealistkent
Ankara: Çayyolu Zirvekent
İzmir: Mavişehir, Mavişehir 1. Etap

Kampanya hangi tarihe kadar sürecek?
Kampanyaya katılım için son gün 30 Nisan 2008’dir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Kampanya kapsamında satılan ürünlerin teknik desteğini kim verecek?
Kampanya dahilinde satılan Casper ve HP ürünlerinin teknik desteği üretici ve ithalatçı firmalar tarafından salanmaktadır.

Kampanya kapsamında aboneliğimi ne kadar süre boyunca kesintisiz kullanmak durumundayım?
Kampanya aboneliği 24 ay taahhütlüdür.

Büyütmek için tıklayınızHP LAPTOP - GU334AA

INTEL CORE DUO™ Intel 945GM Chipset
Core Duo T2300 1.66 GHz, 2 MB 667 MHz

İşlemci Tipi : Intel Core Duo
Chip Seti : Intel 945GM Chipset
İşlemci / Hızı : Core Duo T2300 1.66 GHz 2MB 667Mhz
Ekran Özelliği : 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
Ekran Kartı : Paylaşımlı 224MB
Sistem Belleği : 1024MB
Bellek Yuvası : 2
Sabit Disk Kapasitesi : 80GB 5400RPM 8MB
Optik Sürücü : DVD Dual Yazıcı
Klavye : TR/Q
Kablosuz İletişim : Wireless 802.11b/g
USB (Adet) : 2
FireWire : Yok
Seri Port : Var
Fax Modem : Var
10/100 Ethernet : Var
Ağırlık : 2,7 Kg
Pil Ömrü (Saat) : 2,5
İşletim Sistemi : MS Vista Home Basic
Hediye : HP D1460 Deskjet printer ve HP Notebook Çantası
Garanti Süresi (Ay) : 24

Büyütmek için tıklayınızCASPER MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR - CHS1600-7804

İşlemci :INTEL Celeron D 1.6 Ghz LGA
Hafıza :512 MB DDR2
Sabit Disk :80 GB 7200 RPM
Ekran Kartı :256 MB ON BOARD PCI EXPRES
Kasa :CASPER SİYAH KASA
Ses kartı :ON BOARD
Optik :COMBO
Ethernet Kartı :10/100 ON BOARD
Monitör :CASPER 17 FLAT
Klavye :SİYAH KLAVYE
Mouse :SİYAH OPTİK MOUSE
Speaker :700 WATT
İşletim Sistemi :VISTA STARTER
Kampanya fiyatları nelerdir?
Kampanyaya katılmak için tarife fiyatlarımız şu şekildedir:

Hız (Download) Hız (Upload) Kota Tarife Fiyatı
1 Mbps 1 Mbps Limitsiz 49 YTL
3 Mbps 3 Mbps Limitsiz 69 YTL
5 Mbps 5 Mbps Limitsiz 89 YTL
10 Mbps 5 Mbps Limitsiz 109 YTL
20 Mbps 5 Mbps Limitsiz 129 YTL
100 Mbps 5 Mbps Limitsiz 149 YTL

Tellcom kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Yukarıda bahsedilen hızlar teoride ulaşılan en yüksek hızlardır.
Kampanyadan faydalanabilmek için sadece QUiKNET abonesi mi olmam lazım ? Tellcom’dan başka bir internet hizmeti alabilir miyim?
Kampanya sadece QUiKNET abonesi olacak kullanıcılar için geçerlidir.

Quiknet Abonesi olduğumda kullanacağım ayın ücreti mi faturama gelir?
Tellcom’un diğer tüm hizmetlerinde olduğu gibi Quiknet’te de kullandığınız ayın ücreti ilgili ayın sonunda faturanıza yansır.

Kampanya taahhüt gerektiriyor mu?
Kampanyadan faydalanabilmeniz için QUiKNET aboneliğinizin 24 ay boyunca devam etmesi gerekmektedir.

Daha önceki ISS’den modem’im var onu kullanabilir miyim?
Quiknet ADSL teknolojisi gibi değildir. Daha ileri bir teknolojidir. Bu nedenle ADSL Modemleri QUiKNET ile kullanamazsınız. Biz zaten kampanya kapsamında size Modem hediye ediyoruz.

Not: Kampanya stoklarla sınırlıdır. Başka bir kampanya ile değiştirilemez.

http://www.tellcom.com.tr/bireysel/kampanyalar/quiknet-bilgisayar.aspx

Vrexza

17 Mart 2008; 14:12:45 

quote:

Orjinalden alıntı: zanagar

bu arada 100 mbit i de her yere vermiyorlar, bazı bölgeler 20 ye kadar destekliyor.

Böyle olması kötüymüş ben ilk sayfadaki gibi sanmıştım. Buralara gelince tabii ki geçerim ama şahsen 20mbit up/down bağlantıyı şu anki 100mbit bağlantıya tercih ederdim...

Pıoneer PDP-4280XA // Xbox 360 Elite @ PAL // Toshiba M60-183 // Western Digital Externals: 1Tb Home, 500 Gb Premium , 500 Gb Essential // Sony PSP Fat
linkin_park20

17 Mart 2008; 14:25:56 

yahu şu bilgisayar kampanyası süper bir kampanya olmuş keşke bursadada quicknet olsa

http://forum.donanimhaber.com/m_20125380/mpage_1/key_//tm.htm#20263168

ingoo mp4 player incelemem
bodrumlu2

17 Mart 2008; 15:55:00 

quote:

Orjinalden alıntı: brsnt

Tellcom, Superonline'yi satın almış diyorlar. umarım bu hızlı yaygınlanmasından faydalı olur. Bu arada Telekom da Avrupada geniş bant internet konusunda sonuncu olmuş.

Evet .Umarım hızlı yaygınlaşır..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
zanagar

17 Mart 2008; 17:37:56 

quote:

quote:

Böyle olması kötüymüş ben ilk sayfadaki gibi sanmıştım. Buralara gelince tabii ki geçerim ama şahsen 20mbit up/down bağlantıyı şu anki 100mbit bağlantıya tercih ederdim...

upload oranını eşit tutmak onlara çok pahalıya maloluyor, mevcut kapasiteleri bunu kaldırabilecek düzeyde değil. Zaten Amerika'da bile fiberoptikte ev kullanıcılarına uploadu yüksek tutmuyorlar.
hatta benim için de upload önemliydi, eşit olsa 100 mbit alacaktım, hepsi 5mbit olunca 5up/5down u tercih ettim.

Abone olurken görüştüğüm danışmana da sorduydum niye 5mbit ile sınırlı diye
o da "100/100 verseydik bunun aboneye maliyeti aylık 2500 YTL'yi bulurdu" diye bir şey salladı, neye göre hesapladı da böle bi rakam attı ortaya bilemiyorum tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanagar -- 17 Mart 2008; 17:37:49 >

emre d.

17 Mart 2008; 20:24:57 

quote:

quote:

quote:

upload oranını eşit tutmak onlara çok pahalıya maloluyor, mevcut kapasiteleri bunu kaldırabilecek düzeyde değil. Zaten Amerika'da bile fiberoptikte ev kullanıcılarına uploadu yüksek tutmuyorlar.
hatta benim için de upload önemliydi, eşit olsa 100 mbit alacaktım, hepsi 5mbit olunca 5up/5down u tercih ettim.

Abone olurken görüştüğüm danışmana da sorduydum niye 5mbit ile sınırlı diye
o da "100/100 verseydik bunun aboneye maliyeti aylık 2500 YTL'yi bulurdu" diye bir şey salladı, neye göre hesapladı da böle bi rakam attı ortaya bilemiyorum tabii.

sallamıştır muhtemelen, çok takılma. ama 5 mb upload gayet iyi.. şu an hosting firmaları da nerdeyse size böyle bi hızda hosting satıyor

ytü
diverfish

17 Mart 2008; 22:46:52 

5Mbit'ten fazla bir upload fiilen sadece hosting yapıyorsanız bir anlam ifade edecektir. O yüzden bir önemi yok bence. :)

ikinci olarak PreOrder kampanyasını takip edin ve bölgenize QuikNet geliyor ve sitenizde yada mahalleniz bu kapsamda görünmüyorsa, Ön Talep yapın, gelme ihtimali artacaktır.

üçüncü olarak ise, şu an çekilmiş olan fiber ağının haritasını görseniz dudaklarınız uçuklar. hiç tahmin etmediğiniz bir hızda evlerinize girecek bu hizmet. Özellikle sitelerde oturanlar bu hizmetle yakında tanışacaklar. Şu an için orta üst seviye sitelerde görünsede sizde tahmin edersiniz ki bu işin maaliyeti yüksek, öncelik hep yoğun hizmet verilecek yerlere bu kabloları döşemek yönünde olacaktır.