Çıldırcam yaaa 1 Agustos Cuma gunu vatan bılgısayara kolonları bıraktım.....
4 Agustos Pazartesi günü segmente gondermısler....
7 Agustos Persembe günü aradıgımda segmenttekı yetkılı abıcım senın kolonların ısı bıtmıs paketlenmıs yollanmayı beklıyo hatta suan tam karsımda duruyo dıyor bana
Bakalım daha kaç gün beklicezzzz eminim 4 5 gun daha yok. segmete ait ne kadar servıste ürün varsa sevkiyat için hepsının tamır olmasını beklerler kesın hanı gıt gel olmasın kargo ucretı vs...... cok fakir ya vatanbılgısayar
Bugün aradım bugunde ürün serviste işlem görüyor diyor allah bın belasını versın vatanbılgısayarın Perşembe gunu ıslemı bıten ürün 1 hafta gecmesıne ragmen alınmamıs bu ne buyuk rezalettır madem o kadar buyuk bı şirketsın adam gıbı 2 3 arac daha eklede sevkıyat ısını gelıstır tüketici hakları geregı 30 iş günü içinde servısı bıtırme zorunlulugu oldugu ıcın yavaaaas yavass calısıyolar REZALETTTTT
zaten kolonları almaya gıdınce teknık servıste anıl dıye bı lavuk var ona cok pıs dalıcam bıde dıdem dıye bı hatun var dua etsın bayan olduguna cok pis kızdım
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
kardeş beddua etme ya ilgili ilgisiz herkese,sana da döner bak,sabır biraz adamlara mail at,konuş,sıkıştır,memleket nere bilmiyorum ama ya da git elden al.sikayetvar.com a yaz ya da.
dün gittim aldım bayaada kavga ettım ya boyle seymı olur hıc musterı memnunıyetı dıe bsy dusunmuyo bu adamlar o kadar alısverıs yapmısım ordan kucuck bsy rıca ettım lanet olsun ya okulum var ıstanbul dısında oraya goturcm kolonları onların keyfını beklemek zorundamıym. bıdaha kapısından ıcerı adım atmam!!!!! 30 bın ytl yı bulucak yaptıgım alısverısler ve adamların bana gostermıs oldugu ılgıye bak.. bı maıl attım ztn vatanbilgisayara. cvp vermezlersede umrumda deıl artık. bide girişe yazmıs Sizin için genişliyoruz falan 1 kat daha buyutuyolarmıs topkapı subesını sen once 2 3 tıcarı arac al su servıs ısını hızlandır ondan sonra kat cık gösteriş peşinde beyfendıler baska bı ıs deıl hersey urunu satana kadar !!
güzel inceleme eline sağlık. valla merak ettim şimdi ses kalitelerini. hiç bi yerde rastlamadım ben bu ürüne iki günde bir teknoloji marketleri gezdiğim düşünülürse enteresan yani. nerden satın aldın acaba.
güzel inceleme eline sağlık. valla merak ettim şimdi ses kalitelerini. hiç bi yerde rastlamadım ben bu ürüne iki günde bir teknoloji marketleri gezdiğim düşünülürse enteresan yani. nerden satın aldın acaba.
www.teknofiyat.com < bu site sana yardımcı olucaktır kardes.. ürünü suan bulman zor olabılır eger bu sıtede ıse yaramazsa segment bilgisayarla gorusmen gerekır.
Solo 7 ve CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 se kartı bugün elime geçti. Geç saat olduğu için sese fazla yüklenmedim. Beni yanıltmadı, fiyatına göre ses veriyor diyebilirim, müzikte kulağım iyidir. Ama bu hoparlörden çok şey beklemeyin bas konusunda büyük eksikliği var. Baslar yeterince filtreli değil ve müzik seçiyor. Yani tam anlamıyla depp bass zevkini yaşatmıyor. Ama dört adet 6.5" component müziğin hakkını veriyor. Tweeterlerin çını gayet normal eğer süper diyenler varsa JBL in power serisi titanyum tweeterlerini dinlesin. Alacak arkadaşlar imkanları varsa dinleyip alsınlar iyi veya kötü yorumlarından etkilenmesinler. Eğer yürek soğutacak club tarzı bir ses istiyorsanız z5500' e göz atın derim.
bufer alcaktım bende iyi bas veremiyomuş bir yerden sonra
Solo 7 ve CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 se kartı bugün elime geçti. Geç saat olduğu için sese fazla yüklenmedim. Beni yanıltmadı, fiyatına göre ses veriyor diyebilirim, müzikte kulağım iyidir. Ama bu hoparlörden çok şey beklemeyin bas konusunda büyük eksikliği var. Baslar yeterince filtreli değil ve müzik seçiyor. Yani tam anlamıyla depp bass zevkini yaşatmıyor. Ama dört adet 6.5" component müziğin hakkını veriyor. Tweeterlerin çını gayet normal eğer süper diyenler varsa JBL in power serisi titanyum tweeterlerini dinlesin. Alacak arkadaşlar imkanları varsa dinleyip alsınlar iyi veya kötü yorumlarından etkilenmesinler. Eğer yürek soğutacak club tarzı bir ses istiyorsanız z5500' e göz atın derim.
eğer yeni aldıysanız basslar hakkında birşey demek yanlış olur sistemin bass performansı yaklaşık 2-3 ay sonra oturuyor (günde 2-3 saat yüksek seste dinlemeyle ) şuan solo7 ler salonda duruyor odaya fazla geliyor inan ki bassların yetersiz olduğunu hiç düşünümüyorum bende yarı yarıya audiophille sayılırım genelde derin basslardan çok hoşlanırım ses iyisede kötüsede anlarım tam olarak hangi frekansda sorun var anlarım yani sizce diyebileceğim bu sistemle ilgili arkadan kuvvetli bir şekilde bass vururken diğer seslerde hiçbir şekilde arkada kalmadan çok net duyuluyor yarım seste bile işte beni cezbedende bu!.. hemde bu fiyata oyüzden ben sistemi başarılı buluyorum
eğer yeni aldıysanız basslar hakkında birşey demek yanlış olur sistemin bass performansı yaklaşık 2-3 ay sonra oturuyor (günde 2-3 saat yüksek seste dinlemeyle ) şuan solo7 ler salonda duruyor odaya fazla geliyor inan ki bassların yetersiz olduğunu hiç düşünümüyorum bende yarı yarıya audiophille sayılırım genelde derin basslardan çok hoşlanırım ses iyisede kötüsede anlarım tam olarak hangi frekansda sorun var anlarım yani sizce diyebileceğim bu sistemle ilgili arkadan kuvvetli bir şekilde bass vururken diğer seslerde hiçbir şekilde arkada kalmadan çok net duyuluyor yarım seste bile işte beni cezbedende bu!.. hemde bu fiyata oyüzden ben sistemi başarılı buluyorum
Doğru söylüyor,ilk alınan sistem pek performans vermez..Kullandıkça açılır..O mağazada dinleyip beğendiğiniz sistemler haftalarca reyonda durup kullanılıyor o yüzden eve geldiğinizde aldığınız cihazın sesini beğenmiyorsunuz..Ses daha sonra oturuyor tabi..