Şimdi Ara

## PQI Traveling Disk i201: Ultra-Kompak USB Bellek ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## PQI Traveling Disk i201: Ultra-Kompak USB Bellek ##


    Donanım dünyasının en renkli segmentlerinden birisi de hiç süphe yok ki USB bellekler. Pek çok markanın farklı modeller ile yer aldığı USB bellek pazarında ilgi görebilmek ve dikkat çekebilmek için gerçekten de farklı çözümlerin hazırlanması gerektiğini biliyoruz. İşte bu farklılığı yaratan üreticilerden biri de PQI firması. Hazırladığı farklı özelliklere sahip USB bellekler ile özellikle yurt dışında sık sık gündeme gelen PQI, yeni modelleri ile de dikkat çekeceğe benziyor. Firmanın önümüzdeki ay yapılacak olan Tüketici Elektroniği fuarı (CES) 2008 ile birlikte duyurması beklenilen yeni USB diski Traveling Disk i201, özellikle boytu ile öne çıkacak gibi gözüküyor. Üretici firma PQI'nın patentine sahip olduğu Intelligent Stick interface teknolojisi sayesinde firma son derece ufak boyultarda USB disk hazırlayabiliyor. Ayrıca aynı teknolojinin önemli bir yansıması olarak USB diskler toza, darbeye düşmeye ve suya karşı da dayanaklı olabiliyorlar. Firmanın yeni USB diski i201, 1,35 gramlık ağırlığa ve sadece 2.7mm'lik kalınlığa sahip. 1GB'dan 4GB'a kadar kapasite ve Sarı, Mavi ve Penmbe gibi farklı renk alternatifleri de olan PQI Traveling Disk i201'in fiyatı hakkında ise şu an için net bir bilgi bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 25 Aralık 2007; 16:12:32 >



  • hap gibi bi bardak suyla hemen yutulur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TANER 82

    hap gibi bi bardak suyla hemen yutulur



    nuri alço style..
  • pqi ye bir türlü içim ısınmıyor ya ama gerçekten çok küçük bellekler yapıyor şu belleklerin kapasitesini ve yazma hızını daarttırsalar ya ama fiyatı da uçuk olmasın olmaz ki ama..
  • Bence anahtarlık gibi yapmışlar ama ne yazar performans ve kapasite önemli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: max975

    Bence anahtarlık gibi yapmışlar ama ne yazar performans ve kapasite önemli.



    Zaten dışarıda satılan birçok usb belleklerde nedense kutu üzerinde ve içeriğinde okuma yazma hızı yazmıyorlar. Bence öenli olan performans sonra kullanılabilirlik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.