(2,0) : Cihaz arıza tespiti için bekleniyor. (2,52) : Cihazın arızası tespit edildi. Parça bekleniyor. (52) : Parça geliyor. (0) : Parça geldi. Cihaz parça değişimi için bekleniyor. (9) : Cihaz teslime hazır.
Bunların hepsini yaşayarak öğrendim. Benimkide hala serviste.
Sony PlayStation 3 - PSN: omer1990 - Microsoft Xbox 360 - Gamer Tag: omer1990 Metal Gear Solid 4 - KILLZONE 2 - Gran Theft Auto IV - FIFA 09 - Little Big Planet - Haze - Gran Turismo 5: Prologue - Call Of Duty 4 - Ratchet & Clank - Uncharted: Drake's Fortune - Spider-Man 3 - Motorstorm - Resistance: Fall of Man
(2,0) : Cihaz arıza tespiti için bekleniyor. (2,52) : Cihazın arızası tespit edildi. Parça bekleniyor. (52) : Parça geliyor. (0) : Parça geldi. Cihaz parça değişimi için bekleniyor. (9) : Cihaz teslime hazır.
Benimki de serviste ve benimkinde de (52) yazıyor. sismayy sen hangi problemlerden dolayı servise verdin? Ben wireless, pil, ekran kartı ve Recoery DVD den dolayı verdim.
Ayrıca omer1990, yaşayarak öğrendim derken tahmin mi ediyorsun yoksa bellirli bir kaynaktan mı edindin? Ne kadar güvenebiliriz bu açılımlara?
Benimki de serviste ve benimkinde de (52) yazıyor. sismayy sen hangi problemlerden dolayı servise verdin? Ben wireless, pil, ekran kartı ve Recoery DVD den dolayı verdim.
Ayrıca omer1990, yaşayarak öğrendim derken tahmin mi ediyorsun yoksa bellirli bir kaynaktan mı edindin? Ne kadar güvenebiliriz bu açılımlara?
Teşekkürler
Yaşayarak öğrendim çünkü benim ürünümde hala serviste. Bu gün almaya gittim zaten. Teslim almadım geri verdim. Üründe problem vardı hala. Yani tüm evreleri geçirdim. Son olarak teslime hazır yazmıştı.
Sony PlayStation 3 - PSN: omer1990 - Microsoft Xbox 360 - Gamer Tag: omer1990 Metal Gear Solid 4 - KILLZONE 2 - Gran Theft Auto IV - FIFA 09 - Little Big Planet - Haze - Gran Turismo 5: Prologue - Call Of Duty 4 - Ratchet & Clank - Uncharted: Drake's Fortune - Spider-Man 3 - Motorstorm - Resistance: Fall of Man
Bu gün almaya gittim zaten. Teslim almadım geri verdim. Üründe problem vardı hala. Yani tüm evreleri geçirdim. Son olarak teslime hazır yazmıştı.
Arkadaşım hangi arızadan vermiştin ve nasıl farkettin? Biraz daha detaylı anlatabilir misin?
omer1990 peki sen servisten alırken hangi arızalar onarılmamıştı da geri verdin? Yeni bir servis başvurusu mu açtılar yoksa o anki iş gününden devam edip tamire devam mı ettiler?
Eve adımımı daha yeni attım. Saatler süren telefon konuşmalarından fax gödnermelerinden ve HP Bölge Onarım Merkezine gitmenin sonucunu daha önce açtığım başlıkta anlatacağım. HP Ürün Değişimi ve Para İadesi adlı başlıkta görebilirsin.
Eve adımımı daha yeni attım. Saatler süren telefon konuşmalarından fax gödnermelerinden ve HP Bölge Onarım Merkezine gitmenin sonucunu daha önce açtığım başlıkta anlatacağım. HP Ürün Değişimi ve Para İadesi adlı başlıkta görebilirsin.
benimki de (52) de... ne zaman gelir ki bu parça, bugün (52) oldu daha... altı üstü ekran kartını çıkarıp yenisini takacaklar ya, ne bu naz anlamadım ki... :)
yaşasın yaa sonunda (0) oldu benimki... (9) olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum... hadi HP tam gaz devam... ha gayret... az kaldı
Ve ayrıca hangi şikayetlerden verdiniz servise?
benimki HP pavillion DV6000 idi... ekran kartı hatası veriyordu... açılırken bir uzun iki kısa ses veriyordu...
benimkinin bi üst modeli ne acaba bilen var mı?... DV6000 üretilmeyen ürünler arasında da... 30 iş gününü geçerse ne gönderecekler merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _e_s_i_r_a_ -- 15 Şubat 2008; 17:40:31 >
Ve ayrıca hangi şikayetlerden verdiniz servise?
benimki HP pavillion DV6000 idi... ekran kartı hatası veriyordu... açılırken bir uzun iki kısa ses veriyordu...
benimkinin bi üst modeli ne acaba bilen var mı?... DV6000 üretilmeyen ürünler arasında da... 30 iş gününü geçerse ne gönderecekler merak ediyorum
Para iadesi almayı düşünmüyor musun? Al paranı git başka bir bilgisayar al
Benim arıza formunda onarımınız sürmektedir (KY) diyor. Hadi rakamların ne olduğu çözüldü. Şimdi bir de harfler mi çıktı. Acaba bu harflerin ne anlama geldiğini bilen var mı?
Benim arıza formunda onarımınız sürmektedir (KY) diyor. Hadi rakamların ne olduğu çözüldü. Şimdi bir de harfler mi çıktı. Acaba bu harflerin ne anlama geldiğini bilen var mı?
Arkadaşım daha önce de yazmıştık buralara, benim sorguda da bu yazıyordu. Bunu yazdıktan 2 gün sonra aradılar gelin alın, yaptık diye. Daha sonra aynı senin gibi biri daha dedi (KY) nedir diye. Ona da dedim haber lerir oldu diye 2 güne kadar, aynı şekilde dediğim gibi oldu.
Tam anlamını bilmemekle, sana diyorum ki, 2-3 güne kadar sana da haber gelir, gelip alın diye. (tabi eğer kargoyla vermediysen, ben elden verip aldım)
Valla 2-3 gün sonra ararlarsa ellerinde kalır makine. Bugün 30. iş günü doluyor. Saat 17.25'de kadıköy merkez servise gidiyorum. Artık o saatte verirlerse alır çıkarım. Yok veremezlerse artık duruma göre para iadesi veya yeni makine isterim. Bu arada teklif ettikleri laptopu değiştirme veya üstüne fark ekleyip başka model alma şansımız var mı?
arkadaşlar bugün benim 30.iş günümdü ve sabah onarımınız devam etmektedir(0) yazıyodu şimdi baktım Onarımınız sürmektedir (KY) yazıyo ve doldu 30 iş günü...bu benim makineyi tamir edip bitirdikleri anlamına mı geliyo acaba??
bu baştaki siteden baktım yapamadım ya.istedigi numaralar tam olarak ne?seri numarasını ve modeli olan hp pavilion 2172ea diyorum.arıza bulunamadı diyor.bi yardımcı olun lütfen ya sinir oldum
çok şükür sonunda bakabildim.ama diyo ki '''Ürününüz, kargo ile teslim edilmiştir (29/02/2008 11:59:56). bu servisten kargoya verildi ve şimdi yoldamı demek istiyor?yoksa gelmiş mi?
Ve belli başlı gözle görülür bir sorunu olmadığı halde yarım sayfa şikayet yazdım dün beni Adana onarım merkezinden aradılar ve birde sizden duymak istiyoruz falan filan dediler sorunları... anlattım.. tizzz sesini hallettiğini söyledi bende CPU4 disable yaparakmı halletiniz dedim evet dedi.. Bu şekilde sorun çözülmüşmü oluyor yani dedim ben neden laptopumun öyle bir özelliğinden mahrum kalacağım dedim ve bataryam daha kısa sürede bitecek dedim gerekli testleri yaptım arada 3-4 dakike farkediyor diyor bana ve HP den gelen bu sorunla ilgili talimet böyle diyor.. Yani tizz sesini CPU4 ü disable yaparak çözüyorlarmış ki hiçte mantıklı değil.. klavyeyi değiştirmelenizi isliyorum dedim silinmeye başladı ve kullanıcı hatası olduğunu söylemeyin tamamen kalitesiz malzeme kullanılmasından kaynaklanıyor dedim Toshibada neden böyle bir sorun olmuyor dedim tamam gerekli şeyi yaparız dedi.. Şu an gördüğüm sorun aşırı ısınma diyor.. onada fanın devirsiz dönmesinden kaynaklanabilir dedi iyide ben işlemciden çok hardiskin ısınmasından şikayetçiyim dedim oda fanla alakalıdır diyor ne alakası varsa.. bakalım ne yapacaklar.. onardık diye aradıklarında müşteri hizmetlerini arayarak tiz sesinin disable yaparak çözmelerine itiraz edecem..
ya arkadaslar bende cihazımı servise vermiştim ve şu an teslime hazır fakat aklıma takıldı. bende tizz sesi yüzünden makinayı servise vermiştim fakat çok fazla bilgim yok bu konuda. bu cpu 4 özelliği nedir kapatıldığında yada açıldığında ne gibi fayda yada yarar sağlar. internet araştırdım pek bişey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...
6000 serilerinde var o özellik... disable yapıldığında işlemci devamlı en yüksek sabit hızında çalışıyordu. Enable yaptığında işlemci gerek duyduğu zaman yüksek hıza çıkıyor gerek duymadığında daha düşük frekansta çalışıyor.. Bu ani hızlanıp yavaşlamadan dolayıda o sesin çıktığı söyleniyordu.. Tabi bataryada kullandığında devamlı yüksek hızda çalışmasıda batarya süresine etki ediyor. Teknik servis elemanı test yaptım en fazla 3-4 dakika fark ettiğini söyledi pek inandırıcı gelmesede 3-4 dakikanında bir zaman kaybı olduğunu belirttim bende :)
Dostum :(( ben yaşayarak öğrendim yetti artık dedim:) Acer aldım. Senin daha servisten çıkmadı mı :(( üzüldüm şimdi. Değişim falan diyordun ama neyse dur sana msnde sorayım :) hehehe
quote:
Orjinalden alıntı: omer1990
Akşam akşam güldürdün beni Alp abi Ben para iadesi alalı 1 yıl olacak önümüzdeki ay
yaaa arkadaşlar ben bilgisayarı vereli 23iş günü oldu... internetten takip ettiğimde kargoya verildi yazıyo ve bu yazı bi haftadır orda!!! bugün neden gelmediğini öğrenmek için servisi aradım hala parça bekliyo diyolar??? bu nasıl bişey ne demek istiyolar anlamadım zaten onlardanda pek anlaşılır bi cevap alamadım??? yani bilgisayar hala ellerinde ama kargoya verilmiş gibi gösteriliyo
bu durumda nasıl bişey yapmam lazım????
tüketici haklarını koruma derneğine başvurmayı düşünüyorum bu kadar saçmalık olamaz???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akal_da -- 31 Mart 2009; 23:31:18 >
arkadaslar nerden bakıyosunuz ürününüzün kaç günü kaldığına ne alemde olduğuna felan benimde laptop var orda bi aldılar bi daha ses soluk çıkmadı bayada oldu gideli ben umudu kestim ama şimdi okuyunca bi bakıyım dedim müşteri hizmetlerinde ki bayan bi şifre felan dedi ama yaz dedi yazmadım ben ölece kaldı gitti onuda unuttum numarasıda yok ne yapcaz... :)
pavilion.servisportal.com 'dan bakabilirsin. Yalnız ürünün modeli ve seri numarası lazım. Eğer elinde bunlar yoksa 0212 444 03 07'yi ara. Ad soyad söyleyerek de buldurabilirsin herhalde.
pavilion.servisportal.com 'dan bakabilirsin. Yalnız ürünün modeli ve seri numarası lazım. Eğer elinde bunlar yoksa 0212 444 03 07'yi ara. Ad soyad söyleyerek de buldurabilirsin herhalde.
SLM HERKESE BENDE HP COMPANG KULLANIYORDUM AMA ARZALANMISTI VE SERVISE GOTURDUM 24.09.2009 TARIHINDE SERVISE TESLIM ETTIM SONRA ARADIMDA HARDISKINDE SORUN OLDUGUNU VE TESLIM ETTIKTEN SONTA 2 GUN SONRA PARCA SIPARISI VERILDIGINI SOYLEDILER AMA 25 IS GUNU OLDU HALA PARCA GELMEMIS EGER YASAL SURE DOLMASINA 5 IS GUNU KALDI EGER TESLIM EDEMEZLERSE YENISINI ISTIYECEM SERVISTEN VE INTERNETTEN NASIL OGRENEBILIRIM BILGISAYARIMIN DURUMUNU YARDIMCI OLURMUSUNUZ