Bildirim
TOSHIBA DVD PLAYER FIRMWARE Update!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sd 270 ile ilgili yazılım acaba hangisi?
ben mi bulamadım acaba?_____________________________ -
pardus34, verdiğin linkte olmasa da söylediğin firmware update dosyalarınıhttp://support.toshiba.ca/support/ceg/downloads/index.asp adresinde buldum ama SD-4000 ile SD-270 modelinin aynı olduğundan emin misin? güncellemeyi deneyen var mı? _____________________________ -
sd 400 ile sd 270 farklı gibi görünüyor,en azından modelleri farklı gibi ama chipsetleri aynı olduğundan dolayı mı aynı firmware işe yarıyor çözemedim.denemedim ama denesem sorun yaşar mıyım acaba? _____________________________ -
arkadaşlar sd 4000 modelinin güncellemesini denedim(bendeki sd 270),sitedeki talimatlara uygun olarak önce cd ye kalıp olarak yazdırdım sonra dvd player'da denedim ama dosyayı tanımadı...deneyen biri daha olursa bilgi versin... _____________________________ -
aynı şekilde bende denedim ama tanımadı, bunun yazılımı piyasada yok sanırım -
arkadaşlar bir forumda okmuşdum belkide burda:) cd yazdırırıken 4 hızda yazdırın o zaman gorecektir diye düşünüyorum _____________________________ -
sd-270 te 1 gb ın üzerindeki divxler kareli kareli gösteriyor arkadaşlar. sizde de öyle mi? ufak 700 mb'lık divx veya xvidleri daha kaliteli izliyorum.... neden sizce? _____________________________ -
toshiba sd 270e yazılımı nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz _____________________________ -
öncellikle verdiğin link için teşekkürler.
sd270 için sd4000 firmware ü denenedim oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: atakatas
pardus34, verdiğin linkte olmasa da söylediğin firmware update dosyalarınıhttp://support.toshiba.ca/support/ceg/downloads/index.asp adresinde buldum ama SD-4000 ile SD-270 modelinin aynı olduğundan emin misin? güncellemeyi deneyen var mı?
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: iceman1
toshiba sd 270e yazılımı nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
+1
asap..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: onurkou
selamlar,
millet bende TOSHIBA SD-186EKE model divx/dvd player var. Bazı divx filmleri okuyamıyor. codec ini nasıl ve nerden güncelleyebilirim? Google amca cevap veremedi...
asap...
+1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler