Şimdi Ara

Winamp Remote

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WİNAMP REMOTE

    Telefonda wireless olmasını istememiz için bir sebep daha “winamp remote” . Nullsoft un son bombası olan bu beta yazılım sayesinde hafıza kartlarının yavaş yavaş sonu göründü bence. Şu an yaptığım denemeler sonucu gerçekten şaştım kaldım. Winamp remote un amacı bilgisayarımızın harddiskine uzaktan erişerek bütün ses ve videolarımıza kablosuz ağ olan herheangi bir yerden bağlanmak ve bunları telefon üzerinde dinlemek ve izlemek. Ben kendi denemelerimde telefonum Nokia N80 üzerinden bilgisayarıma bağlanma şeklini REAL PLAYER üzerinden .rm uzantısı kullanarak sağladım. Kendi belirlediğim mp3 klasörüne telefondan bağlanarak bütün mp3 leri stream olarak dinleyebildim. Asıl beni şaşırtan ise video dosyalarına da ulaşabilmem oldu. İzleyebildiğim en yüksek çözünürlük 640x480 çözünürlükteki wmv dosyası idi. Wmv ve mpeg olan videoları izleyebildim ancak avi dosyaları şu an açamadım. Ama denemelerim devam ediyor.

    Programın kullanımı şöyle

    Öncehttp://www.winamp.com/player adresinden Winamp ın son versiyonu olan 5.51 i indiriyoruz ve kurulum esnasında bize winamp remote u kurmak isteyip istemediğimiz soruluyor ve tabiki kabul ediyoruz, kolayca yeni bir hesap açıyoruz ve winamp remote bu kadar basit şekilde kullanıma hazır hale geliyor. Programa video ve müzik klasörlerimizi tanıtmak için sağ alttaki winamp remote simgesine sağ tıklayıp configurations a girip Add butonuna basarak klasörleri gösteriyoruz.
     Winamp Remote


    Şimdi geldi sıra bağlanmaya. Bağlantı için iki seçenek var. Başka bir bilgisayardan bağlanmak veya cep telefonumuzla bağlanmak.
    İstersek başka bilgisayardan istersek de cep telefonumuzdan girmek için kullanacağımız adres şu:

    http://winamp.orb.com

    Bu adrese girince karşılaşacağımız ekran şu:
     Winamp Remote

    Burda winremote kurulumunda seçtiğimiz kullanıcı adı ve şifreyi giriyoruz.

    Karşılama ekranı gördüğünüz gibi.
     Winamp Remote


    Video yada Audio dosyaları arasında seçimi sağ üstteki bölümlere tıklayarak yapabiliyoruz. Tıkladığımız zaman az önce configurations da girdiğimiz dosyaları görebiliyoruz.
     Winamp Remote
     Winamp Remote


    Geri kalan buraya tıklayarak istediğimiz müziği ya da videoyu izlemek. Ayarlarım ise aşağıdaki gibi. Siz istediğiniz gibi deneyebilirsiniz.
     Winamp Remote
     Winamp Remote
     Winamp Remote
     Winamp Remote


    Önemli Not: Ben burada dosyaları görebilmek için sizinde gördüğğünüz gibi Real Player kullandım ayarlarda. Şarkının veya videonun üstüne tıkladığınızda direkt Real Player a geçiyor. Burada dikkat etmemiz gereken önce Real Player a gidip, bağlantı ayarlarında erişim noktasını, wireless için kullandığınız erişim noktası yapmak.
     Winamp Remote
     Winamp Remote
     Winamp Remote



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junex -- 24 Aralık 2007; 22:26:51 >







  • Paylaşım İçin Tşekkürler Emeğe Sygı..
  • Güzel Paylaşım Teşekkürler
  • vay be güzel bir paylaşım gerçekten süper bişey
  • Eğer stream seçeneğinde 3gp seçersek tüm videoları izliyoruz ama 3gp kalitesinde. ama real media .rm seçersek çok kaliteli izliyoruz ama avi lerde görüntü aktarımı olmayabiliyor. wmv ve mpeg ler çok rahat. güzel bişe .
  • süper çalışıyo eyw
  • winamp ile çalışıo yani bilg.teki ile... buda haybide media oynatıcı yüklemek demek
  • denedim çok güzel gerçekten teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.