Şimdi Ara

L760 Mesaj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar mesaj yazarken turkce karakter kullandiğimda 160 karakterde degil de 40-50 karakterde bir mesaj doluyor. normalde 1 sms e sıgdırdıgım yazıları 4 sms olarak atıyorum bu telefonda millete. kısacası sms ler icin dil secenegini degistirmem ayarlamam lazım. diger telefonlarda yapmıstım zamanında. ama bu telefonda butun menuleri dolastıgım halde bulamadım. turkce karakter dil destegini nerden yapacagız bilen var mıdır? e250 de mesaj ayarlarında kolayca bulunan bir ayarı L760 ta neden koymamıslar ya da neden ve nereye gizlemisler anlamadım.


    *kastettigim T9 dili degildir:)

    örnek: "şımarık" kelimesi 7 karakter olması gerekirken 2295 ten 1996 ya düşüyor kalan karakter sayısı. yani 300 e yakın karakter gidiyor 7 karakter icin. umarım anlatabilmisimdir umarım bu sorunu turkce karakter kullanmadan cozme dısında alternatif cozumu olan arkadaslar vardır.

    dipnot: bu sorun dısında on numara telefon.tavsiye ederim. ozellikle sarjı cok hosuma gitti. 8 saat aralıksız muzik dinledim video izledim bana mısın demedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitrocay -- 24 Aralık 2007; 21:57:20 >







  • mesajlar kısmında seceeklerden msj dilini eng yapınca düzeliyor ama her seferinde bun u yapmak gerekiyor sürekli bu şekilde nasıl kalıcak bilmiyorum .
  • mesaj dilini ingilizce yapinca T9 da ingilizce oluyor. turkce T9 unu ben cok begendim ve mumkunse turkce T9 umu karakter sorunu olmadan kullanmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.