Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) Sayfa: [1]
[Poll]

MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik)

Yeni çıkan ürünler hakkında haberler
  17% (20)
Daha çok inceleme yazısı
  46% (53)
Yeni çıkacak ürünlerin tanıtımı
  20% (23)
Bölüm içinin yeniden düzenlenmesi
  8% (10)
İnceleme yazılarını ödüllendirmek.
  7% (8)

Toplam oy : 114

(en son oy tarihi : 26 Ağustos 2008; 14:36:34) 
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Shadow_Shooter

Sisteme Gözat

24 Aralık 2007; 20:55:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MP3 Player Bölümü'nün kalitesini artırmak için ne gibi şeylerin yapılması ilginizi çeker? Lütfen oylamaya katılınız.

Seçenekte olmayan konularda da önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

ShadowShooter.Net
Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630
vuralkan

24 Aralık 2007; 21:47:28 

Aynı içerikli çok başlık var.Bunlar tek başlık altına alınabilir. Çok başlık olması arama ve okumayı zorlaştırmaktadır bana göre.

Ayrıca; içeriğinde fotograf(lar) olan mesajlardan alıntı yapıldığında fotografların (sistemsel olarak olanaklıysa) görüntülenmemesi sağlanabilir alıntı mesajlarda.Fotograflar sadece orjinal mesajda yer alabilir. Bu sayede sistemin belleği daha verimli kullanılabilir kanımca.

Shadow_Shooter

Sisteme Gözat

25 Aralık 2007; 0:36:25 

İlk yenilik olarak, bölüm içerisinde revizyona gidilecektir. Bu kapsamda iPod Touch ile ilgili bir genel başlık oluşturulmuştur. Mevcut başlıklara is edokunulmamıştır. Uygulama bundan sonra açılacak olan konular için geçerli olcaktır.

ShadowShooter.Net
Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630
dewr

25 Aralık 2007; 1:42:13 

fanatiklerin resimleri forum girişlerine konulsun konulara girmesi yasaklansın.

şaka bi yana fanatizmin önüne geçilsin.. benim mp3üm seninkini döver şeklindeki muhabbetlere çare bulunsun.

butterfly primorac-FL off- / sriver FX/archos 605 Wi-Fi/DVR Station Gen 5/CANON POWERSHOT S5 IS
Shadow_Shooter

Sisteme Gözat

25 Aralık 2007; 2:09:14 

@dewr, öneriniz dikkate alınacaktır.

İkinci Yenilik: Donanımhaber Bölüm Uzmanlığı (Daha fazla bilgi için: http://resim.donanimhaber.com/m_19878257/tm.htm)

ShadowShooter.Net
Tech. Türk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Aralık 2007; 20:07:35 

İşe bölümün adını değiştirmekle başlayalım. 'Mp3 Player/ Video Player' olan bölüm adını 'Sayısal Ses Oynatıcıları - Taşınabilir Çoklurtam Oynatıcıları' yaparak, bölüm adının Türkçe'leşmesini öneriyorum.

cagann

Sisteme Gözat

26 Aralık 2007; 20:22:34 

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

İşe bölümün adını değiştirmekle başlayalım. 'Mp3 Player/ Video Player' olan bölüm adını 'Sayısal Ses Oynatıcıları - Taşınabilir Çoklurtam Oynatıcıları' yaparak, bölüm adının Türkçe'leşmesini öneriyorum.

Türkçeleştirmeye çalışmak doğru bir şey ama o isim de gereğinden fazla uzun değil mi? Yani profilime girip attığım iletilere bakın; öyle Türkçe katliamı yapan biri değilim ama Türkçeleştireceğiz diye de suyunu çıkarmamalıyız.

Bu arada bu bölüme ilk defa ihtiyaç duyduğumdan el attım ve farkettiğim ilk şey yeni ürünler hakkında bilgi eksikliği. Mesela fx57 (özellikle dahili donanım kısmında) daha ürünler çıkmadan anında bilgi veriyor. Bence böyle birine ihtiyaç var bu kısımda. Konsol bölümüyle de ilgileniyorum. Orada da fx57 gibi kişiler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagann -- 26 Aralık 2007; 20:22:45 >

Ufuk hayali bir çizgidir. Sen yaklaştıkça o uzaklaşır.

Bir bardağın ne kadar dolu olduğunu gerçekten öğrenmek için yapabileceğin tek şey içmektir.

Avatar : The Last Airbender Fan Club
ChapkiN

27 Aralık 2007; 16:06:56 

quote:

Orjinalden alıntı: dewr

fanatiklerin resimleri forum girişlerine konulsun konulara girmesi yasaklansın.

şaka bi yana fanatizmin önüne geçilsin.. benim mp3üm seninkini döver şeklindeki muhabbetlere çare bulunsun.

Darkchild

Sisteme Gözat

3 Ocak 2008; 2:15:50 

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Mp3 Çalarlar / Video Oynatıcılar şeklinde olsa yeter... o bahsettiğin oturgaçlı götürgeç gibi oluyo ve soğuk bi bölüm ismi haline gelir o zaman

*bu arada şuanki yenilikler iyi gibi... ve inceleme yapanlara ve yardım edenlere kıdem verilmesi çok güzel.. bu insanları daha da yardım etmeye teşvik eder... ben konuyu daha şimdi gördüm... direk kulaklık bölümüne girdiğim için sürekli... eğer aklıma bir şey gelirse yazarım shadow...

*tavsiye: geniş kapsamlı fotolu incelemeler hem olduğu yerde kalsın hem de kullanıcı incelemelerine kopyalansın....

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
kayaer07

Sisteme Gözat

19 Ocak 2008; 16:31:44 

Taşınabilir Çoklu Ortam Oynatıcıları uygun bir isim.

asıl tavsiyem:
yöneticimiz shadow shooter ın yazdığı üst konular ve anonslar çok yer kaplıyor.

bunlar ANONSLAR VE ÜST KONULAR konu başlığı altında toplanabilir.yada başka bir ad olabilir

SAYIN YÖNETİCİMİZ SHADOW SHOOTER'A ARZ EDERİM.

Galatasaray - Chelsea FC
Favori Parçalar: Nehalem Bloomfied, HD4870, 1366 Soket Anakart
Favori Otomobiller: Aston Martin Vanquish S -
Ferrari 599 GTB Fiorano - Lamborghini Murcielago LP640
BetaMode

20 Ocak 2008; 12:51:22 

daha çok resim olsa bence çok daha iyi olur mesela ben önceden creative zen hakkında foto buldum ama daha çok bulmak isterdim

lev@

24 Ocak 2008; 17:12:35 

tanıtım iki saat kurcalıyoz sonra

Gear Second
berdush