Aynı içerikli çok başlık var.Bunlar tek başlık altına alınabilir. Çok başlık olması arama ve okumayı zorlaştırmaktadır bana göre.
Ayrıca; içeriğinde fotograf(lar) olan mesajlardan alıntı yapıldığında fotografların (sistemsel olarak olanaklıysa) görüntülenmemesi sağlanabilir alıntı mesajlarda.Fotograflar sadece orjinal mesajda yer alabilir. Bu sayede sistemin belleği daha verimli kullanılabilir kanımca.
İlk yenilik olarak, bölüm içerisinde revizyona gidilecektir. Bu kapsamda iPod Touch ile ilgili bir genel başlık oluşturulmuştur. Mevcut başlıklara is edokunulmamıştır. Uygulama bundan sonra açılacak olan konular için geçerli olcaktır.
ShadowShooter.Net Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630
İşe bölümün adını değiştirmekle başlayalım. 'Mp3 Player/ Video Player' olan bölüm adını 'Sayısal Ses Oynatıcıları - Taşınabilir Çoklurtam Oynatıcıları' yaparak, bölüm adının Türkçe'leşmesini öneriyorum.
İşe bölümün adını değiştirmekle başlayalım. 'Mp3 Player/ Video Player' olan bölüm adını 'Sayısal Ses Oynatıcıları - Taşınabilir Çoklurtam Oynatıcıları' yaparak, bölüm adının Türkçe'leşmesini öneriyorum.
Türkçeleştirmeye çalışmak doğru bir şey ama o isim de gereğinden fazla uzun değil mi? Yani profilime girip attığım iletilere bakın; öyle Türkçe katliamı yapan biri değilim ama Türkçeleştireceğiz diye de suyunu çıkarmamalıyız.
Bu arada bu bölüme ilk defa ihtiyaç duyduğumdan el attım ve farkettiğim ilk şey yeni ürünler hakkında bilgi eksikliği. Mesela fx57 (özellikle dahili donanım kısmında) daha ürünler çıkmadan anında bilgi veriyor. Bence böyle birine ihtiyaç var bu kısımda. Konsol bölümüyle de ilgileniyorum. Orada da fx57 gibi kişiler mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagann -- 26 Aralık 2007; 20:22:45 >
Mp3 Çalarlar / Video Oynatıcılar şeklinde olsa yeter... o bahsettiğin oturgaçlı götürgeç gibi oluyo ve soğuk bi bölüm ismi haline gelir o zaman
*bu arada şuanki yenilikler iyi gibi... ve inceleme yapanlara ve yardım edenlere kıdem verilmesi çok güzel.. bu insanları daha da yardım etmeye teşvik eder... ben konuyu daha şimdi gördüm... direk kulaklık bölümüne girdiğim için sürekli... eğer aklıma bir şey gelirse yazarım shadow...
*tavsiye: geniş kapsamlı fotolu incelemeler hem olduğu yerde kalsın hem de kullanıcı incelemelerine kopyalansın....
Taşınabilir Çoklu Ortam Oynatıcıları uygun bir isim.
asıl tavsiyem: yöneticimiz shadow shooter ın yazdığı üst konular ve anonslar çok yer kaplıyor.
bunlar ANONSLAR VE ÜST KONULAR konu başlığı altında toplanabilir.yada başka bir ad olabilir
SAYIN YÖNETİCİMİZ SHADOW SHOOTER'A ARZ EDERİM.