MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar

[Poll]

MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik)

Yeni çıkan ürünler hakkında haberler
  16% (22)
Daha çok inceleme yazısı
  49% (65)
Yeni çıkacak ürünlerin tanıtımı
  18% (25)
Bölüm içinin yeniden düzenlenmesi
  8% (11)
İnceleme yazılarını ödüllendirmek.
  6% (9)

Toplam oy : 132
(en son oy tarihi : 8 Kasım 2008; 16:17:36) 

Shadow_Shooter -> MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (24 Aralık 2007; 20:55:34)

MP3 Player Bölümü'nün kalitesini artırmak için ne gibi şeylerin yapılması ilginizi çeker? Lütfen oylamaya katılınız.

Seçenekte olmayan konularda da önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

vuralkan -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (24 Aralık 2007; 21:47:28)

Aynı içerikli çok başlık var.Bunlar tek başlık altına alınabilir. Çok başlık olması arama ve okumayı zorlaştırmaktadır bana göre.

Ayrıca; içeriğinde fotograf(lar) olan mesajlardan alıntı yapıldığında fotografların (sistemsel olarak olanaklıysa) görüntülenmemesi sağlanabilir alıntı mesajlarda.Fotograflar sadece orjinal mesajda yer alabilir. Bu sayede sistemin belleği daha verimli kullanılabilir kanımca.

Shadow_Shooter -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (25 Aralık 2007; 0:36:25)

İlk yenilik olarak, bölüm içerisinde revizyona gidilecektir. Bu kapsamda iPod Touch ile ilgili bir genel başlık oluşturulmuştur. Mevcut başlıklara is edokunulmamıştır. Uygulama bundan sonra açılacak olan konular için geçerli olcaktır.

dewr -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (25 Aralık 2007; 1:42:13)

fanatiklerin resimleri forum girişlerine konulsun konulara girmesi yasaklansın. [;)]

şaka bi yana fanatizmin önüne geçilsin.. benim mp3üm seninkini döver şeklindeki muhabbetlere çare bulunsun.

Shadow_Shooter -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (25 Aralık 2007; 2:09:14)

@dewr, öneriniz dikkate alınacaktır.

İkinci Yenilik: Donanımhaber Bölüm Uzmanlığı (Daha fazla bilgi için: http://resim.donanimhaber.com/m_19878257/tm.htm)

Tech. Türk -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (26 Aralık 2007; 20:07:35)

İşe bölümün adını değiştirmekle başlayalım. 'Mp3 Player/ Video Player' olan bölüm adını 'Sayısal Ses Oynatıcıları - Taşınabilir Çoklurtam Oynatıcıları' yaparak, bölüm adının Türkçe'leşmesini öneriyorum.

cagann -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (26 Aralık 2007; 20:22:34)

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

İşe bölümün adını değiştirmekle başlayalım. 'Mp3 Player/ Video Player' olan bölüm adını 'Sayısal Ses Oynatıcıları - Taşınabilir Çoklurtam Oynatıcıları' yaparak, bölüm adının Türkçe'leşmesini öneriyorum.

Türkçeleştirmeye çalışmak doğru bir şey ama o isim de gereğinden fazla uzun değil mi? Yani profilime girip attığım iletilere bakın; öyle Türkçe katliamı yapan biri değilim ama Türkçeleştireceğiz diye de suyunu çıkarmamalıyız.

Bu arada bu bölüme ilk defa ihtiyaç duyduğumdan el attım ve farkettiğim ilk şey yeni ürünler hakkında bilgi eksikliği. Mesela fx57 (özellikle dahili donanım kısmında) daha ürünler çıkmadan anında bilgi veriyor. Bence böyle birine ihtiyaç var bu kısımda. Konsol bölümüyle de ilgileniyorum. Orada da fx57 gibi kişiler mevcut.

ChapkiN -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (27 Aralık 2007; 16:06:56)

quote:

Orjinalden alıntı: dewr

fanatiklerin resimleri forum girişlerine konulsun konulara girmesi yasaklansın. [;)]

şaka bi yana fanatizmin önüne geçilsin.. benim mp3üm seninkini döver şeklindeki muhabbetlere çare bulunsun.

[sm=strwars.gif][sm=tyson.gif]

Darkchild -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (3 Ocak 2008; 2:15:50)

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Mp3 Çalarlar / Video Oynatıcılar şeklinde olsa yeter... o bahsettiğin oturgaçlı götürgeç gibi oluyo ve soğuk bi bölüm ismi haline gelir o zaman[&:]

*bu arada şuanki yenilikler iyi gibi... ve inceleme yapanlara ve yardım edenlere kıdem verilmesi çok güzel.. bu insanları daha da yardım etmeye teşvik eder... ben konuyu daha şimdi gördüm... direk kulaklık bölümüne girdiğim için sürekli... eğer aklıma bir şey gelirse yazarım shadow...

*tavsiye: geniş kapsamlı fotolu incelemeler hem olduğu yerde kalsın hem de kullanıcı incelemelerine kopyalansın....

kayaer07 -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (19 Ocak 2008; 16:31:44)

Taşınabilir Çoklu Ortam Oynatıcıları uygun bir isim.

asıl tavsiyem:
yöneticimiz shadow shooter ın yazdığı üst konular ve anonslar çok yer kaplıyor.

bunlar ANONSLAR VE ÜST KONULAR konu başlığı altında toplanabilir.yada başka bir ad olabilir

SAYIN YÖNETİCİMİZ SHADOW SHOOTER'A ARZ EDERİM.

BetaMode -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (20 Ocak 2008; 12:51:22)

daha çok resim olsa bence çok daha iyi olur mesela ben önceden creative zen hakkında foto buldum ama daha çok bulmak isterdim

lev@ -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (24 Ocak 2008; 17:12:35)

tanıtım iki saat kurcalıyoz sonra[sm=s15.gif]

berdush -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (26 Ocak 2008; 17:06:57)

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Kesinlikle katılıyorum.

Bu arada anketin 1 ve 3. maddeleri neredeyse birbiriyle aynı.

Shadow_Shooter -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (26 Ocak 2008; 18:17:15)

quote:

Orjinalden alıntı: kayaer07

Taşınabilir Çoklu Ortam Oynatıcıları uygun bir isim.

asıl tavsiyem:
yöneticimiz shadow shooter ın yazdığı üst konular ve anonslar çok yer kaplıyor.

bunlar ANONSLAR VE ÜST KONULAR konu başlığı altında toplanabilir.yada başka bir ad olabilir

SAYIN YÖNETİCİMİZ SHADOW SHOOTER'A ARZ EDERİM.

Bu şekilde bir toparlama yapılması mümkün değildir.

Shadow_Shooter -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (26 Ocak 2008; 18:20:31)

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Kesinlikle katılıyorum.

Bu arada anketin 1 ve 3. maddeleri neredeyse birbiriyle aynı.

Birincisinde "şu, şu ürünler çıkacak" tarzı haberler kastedilirken, ikincisinde yeni çıkmış ürünlerin incelemesi kastediliyor.

xxxxvaderxxxx -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (26 Ocak 2008; 18:26:55)

Yeni çıkıcak ürünlerin tanıtımı[:'(]

reballious -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (14 Şubat 2008; 12:11:06)

daha çok İnceleme yazısı

kara_eylül -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (14 Şubat 2008; 12:33:32)

forumda marka fark etmeksizin (çok tutulan olsun tutulmayan model olsun) her model incelemesi üst konu yapılırsa uzun süredir mesaj yazılmadığı için arka sayfalara düşen modelleri bulmak daha kolay olacaktır.

okanbozkurts -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (21 Şubat 2008; 20:19:19)

Daha fazla alt konu(Mesela sandisk bölümü)[:o]

dewr -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (7 Mart 2008; 22:41:02)

artık archos alt forum başlıgı istiyoruz daha once yoneticilerle yapılan pmlerde sözünü almıştık ama ilgilenen olmadı.

saygılar

sungur 13 -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (8 Mart 2008; 21:22:11)

dijital ses kayıt cihazları hakkında internette çok az yorum ve haber var.Bu nedenle dijital ses kayıt cihazı diye ayrı bir başlık açılabilir bana göre.

go_spurs_go -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (15 Mart 2008; 20:13:20)

kesinlikle daha çok inceleme yazısı olması gerekir

RockyTR -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (15 Mart 2008; 20:34:22)

ben placebo dinliorm bence yabancı mzk olması gerekir . daha çok inceleme yazısı olması gerekir:D

ROCK SÜPER OLUR!!![:(]

muratt05 -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (16 Mart 2008; 10:54:21)

Ben yeni üyeyi ama mp3 bölümünde aradığım pek çok şeyi karışıklık sebebiyle bulamıyorum :( buna çözüm bulunmasını istiiyorum.Ama daha çok inceleme yazısı da olsa fena olmaz. :)

imdat çekici -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (29 Mart 2008; 15:02:31)

öncelikle incelemeleri sabit konu yapmakla başlayabilirsiniz..

arifemir -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (4 Nisan 2008; 19:52:52)

valla arkadaşlar bu bölümde bir de yazılım fw destekleri olsa hiç de fena olmaz tavsiye edilen yerlerden bulamıyoruz ihtiyacımız olan desteği

Muhammed VeyseL -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (10 Nisan 2008; 11:40:07)

Hepsi OLabiLirdi AsLında[sm=biggrinking.gif]

dombilibili -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (11 Nisan 2008; 3:14:46)

ürün tanıtımlarının artması lazım

|RHoiN -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (26 Nisan 2008; 14:45:20)

Bilmem Hic Biri Bence..

suyun -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (27 Nisan 2008; 12:03:23)

Bence hayatınızda size yardımcı olacak bütün şeylerin mp3 de bulunması insanın işini daha da kolaylaştırır.B[8D]öyle olduğu zaman hep ürün şirketi inovasyon yapmış olur ülkemizin ekonomisi de ilerler.[8D]

Voldroy5 -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (9 Mayıs 2008; 18:59:18)

daha çok inceleme yazısı dedim ancak inceleme yazılarının ödüllendirilmesi de seçilebilseydik keşke

ismailovic -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (28 Mayıs 2008; 19:44:53)

yeni çıkacak ürünlerin tanıtımı...

ismailovic -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (28 Mayıs 2008; 22:06:46)

yeni ürün tanıtımı...

ozenclerotogaz -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (13 Temmuz 2008; 11:30:06)

[:'(]

F£@RL£$ -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (2 Ağustos 2008; 17:23:54)

Elbette yeni çıkan ürünler hakkında haberlerin olmasını isterdim ... Tabiki güncel olmalı sürekli [:)]

zayef -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (5 Ağustos 2008; 13:06:00)

Bence tanıtım olmalı [:'(]

ZZzyePp -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (23 Ağustos 2008; 23:07:19)

Yeni çıkan ürünlerden haberdar olmak isterim.Ve bunların iyice incelenmesini isterim.[8D]

Tromsø -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (10 Eylül 2008; 16:06:04)

İnceleme yazılarına ödül sistemi getirilse iyi olur böylelikle daha çok inceleme yapılmasına teşvik edilmiş olur.

JusTry -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (12 Ekim 2008; 20:34:07)

Belirli firma/marka ların yeni çıkan ürünleri hakkında,daha çok inceleme ve karşılaştırma yazıları =)
Unutmadan... iett otobüsü gibi çok kalabalık ve sıkışık...

M@L! -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (30 Ekim 2008; 21:21:17)

güsel anket

ruzgar_ressam -> Cevap: MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (2 Kasım 2008; 21:51:06)

ürün özelligi fiyatı ve hakkındaki yorumlar

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.5629883