ZEROTHERM NIRVANA 12CM FANLI INTEL/AMD CPU SOĞUTUCU – NV120 ZEROTHERM BTF92 DEVİR KONTROLLÜ INTEL/AMD İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU Sycthe Ninja Rev. B 120 mm Sessiz Fanlı CPU Soğutucu Universal bu üçü arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı benim için önemli olan sessizlik ve soğutma performansı gerisini boş ver. incelemeler var ama o kadar zamanım yok işlemcim core2 duo e6300.biraz kaşıyacamda işlemciyi cevaplar pm den olursa memmun olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengaver029 -- 24 Aralık 2007; 16:55:23 >
şimdide nirvana ile ninja arasında kaldım ninjanın b revizyonu çıkmış acaba hangisi ninja b mi nirvanamı?ismi mugen olmuş galiba ninjanın 120 lik fanla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengaver029 -- 27 Aralık 2007; 23:18:17 >
Nİrvana ile Mugen hemen hemen başabaş bir performans sergiliyor fakat Zerotherm'in daha önceki bakır rengine boyanıp bakır diye satılması olayı beni bu markadan soğuttu açıkçası. Bana sorarsan şu anda dünyadaki en iyi hava soğutma olan Thermalright Ultra 120 Extreme'i alman en mantıklı seçim olacaktır.
Eğer Şubata kadar beklerim diyorsan Ultra 120 Extreme'den tahtı devralan "Thermalright IFX-14" firebal stoklarına gelecekmiş haberin olsun...
Aşağıda bahsi geçen ürünlerin performans değerlerini içeren linkleri veriyorum...
Daha ufak bişi istiyorsan Nirvananın ufağını al o zaman? Zerotherm BTF92 9cm fanlı ve Mugen'den daha iyi çıkmış?
Ayrıca bu bakır diil bakır rengi muhabbeti çok can sıkıcı, allahın bin tane testinde hiç mi kimse farketmemiş aletin bakır olmadığını? ben de alüminyum diil alüminyum rengine boyanmış tahta diye çıksam saçma olmaz mı?
Nİrvana ile Mugen hemen hemen başabaş bir performans sergiliyor fakat Zerotherm'in daha önceki bakır rengine boyanıp bakır diye satılması olayı beni bu markadan soğuttu açıkçası. Bana sorarsan şu anda dünyadaki en iyi hava soğutma olan Thermalright Ultra 120 Extreme'i alman en mantıklı seçim olacaktır.
Eğer Şubata kadar beklerim diyorsan Ultra 120 Extreme'den tahtı devralan "Thermalright IFX-14" firebal stoklarına gelecekmiş haberin olsun...
Aşağıda bahsi geçen ürünlerin performans değerlerini içeren linkleri veriyorum...
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM TAVSİYEN İÇİN DÜN GİTTİM BİMEKSTE 1 TANE KALMIŞ THERMALRİGHT ULTRE EXTREME 120 Yİ ALDIM YANONDA SİLVERSTONE FM 122 120 LİK FANLA ÇOK İYİ OLDU YALNIZ FAN YÜKSEK DEVİRDE AŞIRI SES YAPIYOR MİNİMUMDA GAYET SESSİZ VE PERFORMANSLI O.C Yİ İYİ BİLMİYORUME6300 2.4 TE YÜKTE 45 DERECEYE ÇIKTIM EN FAZLA ÖNCEDEN 1.86 DEFAULT YÜKTE 68 İ ÖRMÜŞTÜM SOĞUTUCU APARATLARIDA MÜKEMMEL ÖZELLİKLE YAYLI BVİDALAR ÇOK HOŞUMA GİTTİ FİYATI TUZLU AMA 1 KERE AL KAFAN RAHAT.
+1 arkadaşımda Ultra 120 Extreme ve fm 121 aldı hatta abartıp arctic silver 5 de aldı ve dedi ki pc nin kapağını açtım OC yaptım yanına peynir rakı zeytin kavun hem içiyorum hem zevkten 4 köşe oluyorum Thermalright böle bişi olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: kalip
quote:
Orjinalden alıntı: sasuta
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM TAVSİYEN İÇİN DÜN GİTTİM BİMEKSTE 1 TANE KALMIŞ THERMALRİGHT ULTRE EXTREME 120 Yİ ALDIM YANONDA SİLVERSTONE FM 122 120 LİK FANLA ÇOK İYİ OLDU YALNIZ FAN YÜKSEK DEVİRDE AŞIRI SES YAPIYOR MİNİMUMDA GAYET SESSİZ VE PERFORMANSLI O.C Yİ İYİ BİLMİYORUME6300 2.4 TE YÜKTE 45 DERECEYE ÇIKTIM EN FAZLA ÖNCEDEN 1.86 DEFAULT YÜKTE 68 İ ÖRMÜŞTÜM SOĞUTUCU APARATLARIDA MÜKEMMEL ÖZELLİKLE YAYLI BVİDALAR ÇOK HOŞUMA GİTTİ FİYATI TUZLU AMA 1 KERE AL KAFAN RAHAT.
tartışmasız diyorum sana zerotherm btf92 ben kullanıyorum bizzat gerçekten ısı çok alt değerlerde ve tamamen bakır her noktası fan ayarı ise müthiş zaten arkadaşım fanı tamamen kapattığında bile çok düşük değerlerde ısı buda full bakır olmasından dolayı
Bir grafiker arkadaşım THERMALRIGHT ULTRE EXTREME 120 kullanıyor , çok memnun . Cidden devasa , performanslı ve karizmatik bir fan . Yalnız ben yurtdışı testlerde rekorlar kıran IFX14 ü merakla bekliyorum , hemen hemen girdiği her testte ilk sıraya yerleşmiş . umarım beklediğime değer .