Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MSI K9A2-CF kullanıcı tavsiyeleri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> MSI K9A2-CF kullanıcı tavsiyeleri Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ilker1041

24 Aralık 2007; 15:51:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

amd için ileri dönük olarak piyasada çok pahalı olmayan tek kart bu. ama çok yeni bir kart. bu kartı kullanan arkadaşlar var mı? varsa + ve - yönlerini belirtebilirler mi. mesela xp de bi sorun yaratıyormu. açılışta, ses kartının tanıtımında vs.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ilker1041

24 Aralık 2007; 20:04:55 

yok mu bu kartı kullanan?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
salieri38

24 Aralık 2007; 22:44:09 

ben kullaniyorum. hic bi sorun yok su anda. 2 adet aldim 2side gayet duzgun calisiyor. - si kartin arka panel cikislari cok kotu. + sida snn dedigin gibi ileriye donuk ama ucuz bi anakart. full kati kapasitor. o/c potansiyeli de cok iyi ;) amd 4000+ 2.1 ghz islemcimi 3 ghz kadar cikarabildim sorunsuz bi sekilde ;)

kartlarin birinde ses tanitiminda sorun yasadim.. tekrar format atmak zorunda kaldim. formattan sonra duzeldi. su an bi sorun yok..

tavsiye ederim ;)
salieri38

24 Aralık 2007; 22:48:32 

aklima gelmisken soyliyim - olarak degerlendirebilecegim bi yon daha var.. oda kartin guc/ide/sata girisleri birbirine cok yakin. ekran kartimda uzun olunca o bolge birbirine girdi =(
salieri38

24 Aralık 2007; 23:16:33 

bi kac resim ekleyeyim dedim ;) sanirim karti bnden baska yok kullanan =)

umarim yardimci olabilmisimdir.

tvardar

Sisteme Gözat

24 Aralık 2007; 23:22:40 

sata portları uzun ve çift slot ekran kartlarda problem yaratıyor. 1 yada 2 sata cihazı varsa pek sorun olmaz.

usb mouse kullanıyorsanız güncel açılışta ps2 mouse hatası alacaksınız f1 'e basıp geçmeniz gerekecek. Beta biosunda düzeltilmiş bu durum. Yakında yeni bios çıkar.

anakart çok stabil. Kullandığım en iyi anakartlardan biri olan biostar ta690g'yi aratmadı. Overclok potansiyeli gayet iyi. Voltaj ve frekans ayarları yeterince mevcut.

Firewire desteği yok sanırım. Bu tarz bir cihazım olmadığı için ilgilenmedim.

herşey bir yana 2. bir ekran kartı slotu olması heyecan verici.

HD38xx serisi ile uyum içinde kırmızı PCB kullanılmış. Kasa egsoz ve işlemci fanında kırmızı ışık olduğundan çok şık oldu.

Kırmızı rengi ve 150ytl fiyatıyla cezbediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvardar -- 24 Aralık 2007; 23:23:31 >

salieri38

24 Aralık 2007; 23:39:17 

bndeki kart da hd3850. gayet hos duruyor ;)
ilker1041

24 Aralık 2007; 23:45:28 

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. amd sistem toplamayı düşünüyorum ve bu aralar yeni anakartların çıkacağı yönde bilgiler mevcut. fakat sistemi acilen toplamam gerektiği için bu kartı almayı istiyordum. ama görüşlerinize ihtiyacım vardı. şimdi içim rahat bir şeklide bu kartı alabilirim.

tvardar

Sisteme Gözat

25 Aralık 2007; 0:14:10 

Bahsettiğim Sata girişi sorunu... 2 hd3870 ile durum daha da vahim olacaktır. Ama 4 sata slotunu kullanan pek kimse yok. ille de 4 slot kullanırım derseniz hd3850 daha iyi bir seçim. Sanırım anakart tasarımcılarının kafasında hd3850 vardı tasarlarken.

Biraz daha resim koyayım hazır çekmişken. w810i 'mi mazur görün lütfen. Resimler kaliteli değil pek. Zaten odam çok karanlık kendi flashı ile anca bu kadar.

Alx

Sisteme Gözat

28 Aralık 2007; 17:23:11 

Hepinize teşekkürler . Haftaya alıyorum!! Umarım Palit 8600GT Sonic+ ile uyumsuluk yaratmaz...
tvardar

Sisteme Gözat

28 Aralık 2007; 18:35:18 

nvidia ekran kartını tek olarak çalıştırır ama 2 ekran kartı için ati ürünlerini tercih etmelisiniz.

nvidia 'yı 2 ekran kartı yapabilmek için SLI destekli bir anakarta ihtiyacınız var bu başlıkta adı geçen kartlar crossfire destekli.

ilker1041

28 Aralık 2007; 19:56:37 

bu anakartı almaya karar verdim. - si olarak kartin arka panel cikislari cok kotu olması ne anlama geliyor. yani nesi kötü? birde bu kart ile hangi işlemciyi ve hangi ramleri kullanmamı önerirsiniz. 800 mhz lik 2*1 gb kingstonla stabil çalışır mı?

ilker1041

31 Aralık 2007; 12:08:12 

anakartı aldım. çok memnunum ayrıca 8600 gt sonic+ ile stabil çalışıyor. sadece bir sorum olacak ocz 2 gb (2*1) dual ramlari nasıl takmam gerekiyor. benim bildiğim dualler aynı renkteki slotlara takılıyor. mesela ya trunculara ya da yeşillere takınca dual görüyor. fakat yukarıdaki arkadaşım ramlaeri yan yana takmış. işin garibi anakartın kitapçığında da yanyana takılması öneriliyor. peki o renkler ne anlam ifade ediyor. biraz kafam karıştı. bide ramlerin dual çalıştığını nerden görebilirim? everest programı bu konuda bilgi veririmi?

Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

31 Aralık 2007; 12:22:01