3-4 gündür düşünüyorumi iki model arasında kaldım.
MSI K9A2-CF diğeri GİGABYTE 770-DS3.Forumda ds3 kullanan görmedim,pek bir fikrim yok.Kesinlikle tek ekran kartı kullanacağım.sizce bu iki modelden hangisi.
Gigabyte kullanmadığım için yorum yapamayacağım...Ama Msi dan memnunum...Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve ufak sorunlar harici bir problem olmadı...Aslında sorunda değil, mesela everest kartın 12v voltaj değerini 9 volt görüyor...Everestin anakartı tanımamasından kaynaklıymış...
Bende siparişini yeni verdim hadi bakalım hayırlı olsun
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmıyacaksın, ülke için gerçek ama ne ise onu görecek o hedefe yürüyeceksin. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacakdır. Fakat sen buna karşı direneceksin, önüne sonsuz engellerde yığıcaklardır. Kendini büyük değil küçük , zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri açacaksın. Bundan sonrada sana büyük derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin. Mustafa Kemal Atatürk
Bilgisayarı topladım hiç sorun gözükmüyordu sonra farkettimki ses çıkmıyor anakartın driverlarınıda yükledim test yapınca kolonlarda bir sorun gözükmüyor ama windows yüklü bir ses kartı görmüyor aşağıdaki arkadaşın dediğinide yaptım ama gene sorun düzelmedi ne yapabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: ilker1041
quote:
bide ön panel ses çıkışından ses gelmiyor çözemedim gitti valla
sorunu çözmek için şu yolu izleyin. ses kartının programı olan realtek HD audio yöneticisini açın. üst sekmeden "AUDİO I/Q" ayarına gelin. hemen ordaki ayar simgesine tıklayın. (ANALOG yazısının yanında) "ön panel jag saptamasını engelleyin" yazısının yanındaki tiki kaldırın. sorun çözülmüştür. ön paneli artık kullanabilirsiniz. bende tesadüfen buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma100 -- 19 Mart 2008; 7:43:52 >
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmıyacaksın, ülke için gerçek ama ne ise onu görecek o hedefe yürüyeceksin. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacakdır. Fakat sen buna karşı direneceksin, önüne sonsuz engellerde yığıcaklardır. Kendini büyük değil küçük , zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri açacaksın. Bundan sonrada sana büyük derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin. Mustafa Kemal Atatürk
bu bölümü baştan okusaydın sornun çözümü bi kaç yazıldı ama ben genede yazayım
ekran kartın ati ise atilerin üzerin bulunan ses yongası yüzünden oluyor. yani birincil ses olrak ati nin ses kartını görüyor yapman gereken denetim masasından ses ten out put seçeneğini realtek yapman bu kadar
Emin ol bu bölümü baştan sona kadar okudum ayrıca ekran kartım nvidia 2. bir ses yongası gözükmüyor hatta hiçbir ses yongası gözükmüyor anakartın bütün driverlerini yükledim tabiki. Sorunu çözemedim bir türlü. Şimdi şöyle söyliyim ben ilk defa bir pc yi kendim topladım acaba kasayı toplarken unuttuğum bir kablo bağlantısı olablirmi? malum acemiyim kasayı toplayıp windows u kurdundan sonra tek sorunum bu ses oldu başka herşey tıkır tıkır çalışıyor.
update derken kastın bios update ise ,vistada ne yazıkki flopy kullnarak dos tan update etmen lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jungle35 -- 20 Mart 2008; 13:39:44 >
AMD 64 X2 4000+@2520 Günlük MSI K9A2-CF ANAKART 1GB x 4 800MHz SOĞUTUCULU ASUS Extreme EAH3870/G/HTDI/512MB DDR4@860/2520 AOPEN H600B-B12 GlacialPower GF-550 550W Güç Kaynağı Vista Ultimate 64bit on 2x 160GB Samsung Sata2 HDD Raid 0 1x 200GB Seagate Sata HDD 2x 80GB Seagate Sata HDD