Giriş | |
|
|
|
17 Eylül 2008; 22:34:17
|
|
|
arkadaşlar ps3 20 gb ntscj de kart okuyucu var mıdır. hemen cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler.
|
|
|
17 Eylül 2008; 22:38:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: arveladze011 arkadaşlar ps3 20 gb ntscj de kart okuyucu var mıdır. hemen cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler. 20gb'da flash kart okuyucu yok.
|
|
17 Eylül 2008; 23:37:02
|
|
|
Teşekkürler arkadaşım.
|
|
|
18 Eylül 2008; 1:38:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: swat882 arkadaşlar ps3 ün sysetm information a girdim free space 27 gb/37 gb yazıyo ...yani şimdi bu 37 gb ın 27 si dolu mu diyo iyide ps3 ün içinde bişey yokki.... ps 3 üm 40 gb pal Hayır 27 gb boş yerin var diyor. Ben de doğru dürüst bi şey yüklemedim ama 19 gb var diyor.
|
|
|
|
|
18 Eylül 2008; 8:47:36
|
|
|
Arkadaşlar playsation alacağım ama bazı sorularım var.. 1. Bende wireless modem var playstation direk bu modemi görürmü yoksa xboxdaki gibi ethernet kablosuylamı bağlamam gerekir? Ayrıca wireless bağlantı online oyunları nasıl etkiliyor? Lag olayı oluyormu wireless bağlantıda. 2. Bildiğim kadarıyla oyunlarda oyunlarda bölge kodu yok, ancak online yapıda ntsc oyunu olan sadece o oyuna sahip insanlarlamı online oynayabilir? Yoksa xbox daki gibi international yani her bölge oyunu her bölge oyuncularıylamı oynar.? 3. Hangi modeli tavsiye edersiniz Şu an piyasada 40gb 65nm‘lik playstationlar varmı yoksa sadece 80liklermi 65nm? Çok teşekkürler şimdiden..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 18 Eylül 2008; 9:10:10 >
|
|
18 Eylül 2008; 14:09:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: halikarnas1970 Arkadaşlar playsation alacağım ama bazı sorularım var.. 1. Bende wireless modem var playstation direk bu modemi görürmü yoksa xboxdaki gibi ethernet kablosuylamı bağlamam gerekir? Ayrıca wireless bağlantı online oyunları nasıl etkiliyor? Lag olayı oluyormu wireless bağlantıda. 2. Bildiğim kadarıyla oyunlarda oyunlarda bölge kodu yok, ancak online yapıda ntsc oyunu olan sadece o oyuna sahip insanlarlamı online oynayabilir? Yoksa xbox daki gibi international yani her bölge oyunu her bölge oyuncularıylamı oynar.? 3. Hangi modeli tavsiye edersiniz Şu an piyasada 40gb 65nm‘lik playstationlar varmı yoksa sadece 80liklermi 65nm? Çok teşekkürler şimdiden.. 1)görür...online oyunlar gaywt iyi oynanıyo lag olması internetin hızına bağlı... 2)tam bilmiyorum ama online da da herkes var... 3)eğer paran varsa 80 gb pal al...hem paran az hemde fazla bişi yüklemem diyosan 40 gb yeter....zaten hdd kapasitesi artırılabiliyo..
|
|
|
19 Eylül 2008; 15:54:25
|
|
|
aranızda yeni çıkan 80gb pal modellerden alan var mı? sadece kutusuyla ilgili bir sorum olucak. internette gördüğüm pal modellerde beyaz kutu üzerinde mavi baloncuk üzerinde "now with dualshock 3" yazıyor. bunun normal olanı olduğunu varsayarsak, ankarada baktığım bazı yerlerde aynı beyaz kutu üzerindeki mavi baloncuk üzerinde farklı dillerde yazı yazıyor. şimdi normal olan hangisi anlamadım. bazı sony bayiileri ise henüz 80gb resmi olarak çıkmadığını, satanların ise sony garantili olmayacağını söylüyor ve bu durum iyice kafamı karıştırdı. alan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. ona göre almayı düşünüyorum, yanlış birşey almayalım.
Sony 32W4000 PS3 80GB PAL, Nintendo Wii PS3 Oyunlar: Motorstorm, Uncharted, Resistance:FoM, GTA4, Heavenly Sword, MGS4, Midnight Club: Los Angeles, Fallout 3 Collector's Edition, BF:BC Gold Edition, Burnout: Paradise, Resistance 2 Collector's Edition, LittleBigPlanet
|
|
|
|
|
19 Eylül 2008; 17:04:47
|
|
|
Arkadaşlar allah nasip ederse en yakın zamanda ps3 80 gb alıcam fakat şimdilik oyun almayı düşünmüyorum baya pahalıya geliyor çünkü nasılsa ps2 oyunlarını çalıştırıyor fakat nasıl olur ps2 oyunun görüntüsü ps3 te.Çok fark olur mu yoksa ayırt edemezmiyiz?
|
|
19 Eylül 2008; 17:18:35
|
|
|
80 gb pal resmi olarak satışta... dün d&r'da gördüm vitrinde... beyaz kutu, üstünde ingilizce mavi kutu "now with dualshock3" ultrati ps2 oyunlarını oynayamıyorsun pal ps3 80gb'ta...
|
|
|
19 Eylül 2008; 17:20:31
|
|
|
PS3 80 gblıkta ps2 oyunlarını oynayabiliyorsun diye duymuştum?
|
|
19 Eylül 2008; 17:22:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ultrati4 PS3 80 gblıkta ps2 oyunlarını oynayabiliyorsun diye duymuştum? NTSC olan 80gb PS3'lerde PS2 oyunlarını oynayabilirsin. Yeni 80gb PAL PS3ler PS2 oyunlarını desteklemiyorlar.
|
|
19 Eylül 2008; 17:24:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Phibes aranızda yeni çıkan 80gb pal modellerden alan var mı? sadece kutusuyla ilgili bir sorum olucak. internette gördüğüm pal modellerde beyaz kutu üzerinde mavi baloncuk üzerinde "now with dualshock 3" yazıyor. bunun normal olanı olduğunu varsayarsak, ankarada baktığım bazı yerlerde aynı beyaz kutu üzerindeki mavi baloncuk üzerinde farklı dillerde yazı yazıyor. şimdi normal olan hangisi anlamadım. bazı sony bayiileri ise henüz 80gb resmi olarak çıkmadığını, satanların ise sony garantili olmayacağını söylüyor ve bu durum iyice kafamı karıştırdı. alan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. ona göre almayı düşünüyorum, yanlış birşey almayalım. 80gb Pal PS3ler, garantili olarak satıstalar. bakınız Bimeks, D&R, vs.
|
|
19 Eylül 2008; 17:29:47
|
|
|
hocam bimeks te, kutulu olarak gördüm. yalnız öncekinde yazdığım gibi, kutunun üstünde farklı dillerde yazılar var. o şekilde olması garibime gitti. alırken o zaman kutunun üstünde pal yazmasına dikkat ederim.
Sony 32W4000 PS3 80GB PAL, Nintendo Wii PS3 Oyunlar: Motorstorm, Uncharted, Resistance:FoM, GTA4, Heavenly Sword, MGS4, Midnight Club: Los Angeles, Fallout 3 Collector's Edition, BF:BC Gold Edition, Burnout: Paradise, Resistance 2 Collector's Edition, LittleBigPlanet
|
|
|
|
|
19 Eylül 2008; 17:33:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Phibes hocam bimeks te, kutulu olarak gördüm. yalnız öncekinde yazdığım gibi, kutunun üstünde farklı dillerde yazılar var. o şekilde olması garibime gitti. alırken o zaman kutunun üstünde pal yazmasına dikkat ederim. zaten bimeks gibi elektronik marketlerde yada Sony bayii'lerinde PAL dan baska bulamazsın.
|
|
19 Eylül 2008; 17:34:25
|
|
|
NTSC derken asya ülkeleri mi oluyor? Ben ingiltereden getirtmeyi düşünüyorum.
|
|
19 Eylül 2008; 17:37:34
|
|
|
Arkadaşlar nerdeyse istanbul'da ki bütün sonyshoplar ile görüştüm birtek morfare 40 gb için 920 ytl 6 taksit dedi peşin fiyatı için 850 dediler. Birde eminönünde adı bende saklı bir yer orjinal sony garantili makine için peşin fiyata 770 ytl dedi. Ya bu nasıl iş çözemedim sony bayisi ile arada nasıl oluyorda bu kadar fark olabiliyor ? Sizce bu işte bi tuhaflık yok mu ? Ürünü garantili olarak hiç olmazsa daha iyileştirilmiş bi fiyata satan bir yer biliyor musunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksenophanes -- 19 Eylül 2008; 17:38:45 >
|
|
19 Eylül 2008; 17:43:32
|
| | | |