Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: YENİ PS3 ALACAKLAR ( ANA KONU )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Playstation >> Cevap: YENİ PS3 ALACAKLAR ( ANA KONU ) Sayfa: <<   < önceki  27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MuSoniC

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 22:34:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: levent--

Peki başka herhangi bir eksikliği var mı 40 gb ın? Yani demek istediğim şu ki 1 yıl sonra ah keşke şu olsaydı diyebilirmiyim? Ayrıca açıkcası ps3 hakkında çok bilgim yok. O yüzden bu hafızayı neler için kullandığımızı bana bir arkadaş anlatabilirse sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.

Bu arada 80 gb fiyatı 100 dolar farklı

80GB modelinde hafıza kart girişi var, 4 usb girişi var (40GB olanda 2 usb) ve ayrıca PS2 oyunlarını çalıştırabiliyor. Yani bu farklar senin için önemliyse bunu al.
Hafıza; PSN'den oyun demosu, video, film trailerı, wallpaper, tema indirmek için kullanılıyor genelde. Ayrıca film, müzik, video ve fotoğraf da saklayabilirsiniz. Ancak almış olduğunuz oyunları harddiske atıp oradan oynayamazsınız yani illa ki CD'yi takmanız gerekir.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Yamaha RX-V363 AVR, Pure Acoustics Slimdream Hop. + SL-W10 Sub.
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
levent--

2 Ağustos 2008; 23:32:29 

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orjinalden alıntı: levent--

Peki başka herhangi bir eksikliği var mı 40 gb ın? Yani demek istediğim şu ki 1 yıl sonra ah keşke şu olsaydı diyebilirmiyim? Ayrıca açıkcası ps3 hakkında çok bilgim yok. O yüzden bu hafızayı neler için kullandığımızı bana bir arkadaş anlatabilirse sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.

Bu arada 80 gb fiyatı 100 dolar farklı

80GB modelinde hafıza kart girişi var, 4 usb girişi var (40GB olanda 2 usb) ve ayrıca PS2 oyunlarını çalıştırabiliyor. Yani bu farklar senin için önemliyse bunu al.
Hafıza; PSN'den oyun demosu, video, film trailerı, wallpaper, tema indirmek için kullanılıyor genelde. Ayrıca film, müzik, video ve fotoğraf da saklayabilirsiniz. Ancak almış olduğunuz oyunları harddiske atıp oradan oynayamazsınız yani illa ki CD'yi takmanız gerekir.

Teşekkürler Aklımdaki bütün soruları cevaplamışsınız

TODAY TOMORROW TOYOTA
MuSoniC

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 23:37:42 

rica ederim

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
NevNiyaz

3 Ağustos 2008; 1:42:24 

herkese merhaba,

uzun süredir kendimi şımartmayı ve bunu ps3 alarak yapmayı düşünüyorudm, bu gece mağaza kapanmak üzereyken mgs4 lü bi 40gb pal kapıverdim
daha uzun süre dayanamayıp, yanında bir de çok sevdiğim oblivion u aldım ..

ve iki oyun da beni, sony marka 51 ekran tüplü tv emde olağanüstü tatmin etti, artık babamlardaki toshiba lcd tv ile neler olaur düşenemiyorum bile ..
arkadaşlar sizden ricam, bana pc deki colin mcrae serisinin tadını verebilecek bir yarış oyunu ve bir de formula 1 oyunu ne tavsiye edersiniz ..

şimdilik sadece 2 oyunum var ..

nikon d300, nikon 105 vr,tokina 11-16 mm, sb-800 speedlight
MuSoniC

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 2:01:46 

quote:

Orjinalden alıntı: NevNiyaz

herkese merhaba,

uzun süredir kendimi şımartmayı ve bunu ps3 alarak yapmayı düşünüyorudm, bu gece mağaza kapanmak üzereyken mgs4 lü bi 40gb pal kapıverdim
daha uzun süre dayanamayıp, yanında bir de çok sevdiğim oblivion u aldım ..

ve iki oyun da beni, sony marka 51 ekran tüplü tv emde olağanüstü tatmin etti, artık babamlardaki toshiba lcd tv ile neler olaur düşenemiyorum bile ..
arkadaşlar sizden ricam, bana pc deki colin mcrae serisinin tadını verebilecek bir yarış oyunu ve bir de formula 1 oyunu ne tavsiye edersiniz ..

şimdilik sadece 2 oyunum var ..

hayırlı olsun öncelikle, umarım bir an evvel bi lcd tv alırsın. Olmazsa olmaz çünkü. Aslında istediğin oyunların hepsi zaten PS3 için tek bi oyun var. CMR Dirt ve F1 CE. Başka da yok bildiğim kadarıyla.

NevNiyaz

3 Ağustos 2008; 4:12:13 

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

hayırlı olsun öncelikle, umarım bir an evvel bi lcd tv alırsın. Olmazsa olmaz çünkü. Aslında istediğin oyunların hepsi zaten PS3 için tek bi oyun var. CMR Dirt ve F1 CE. Başka da yok bildiğim kadarıyla.

çok teşekkürler
bahsettiğiniz oyunlardan mağazalarda tanıtım esnasında f1 i görmüştüm sanırım, o biraz eski değil mi ama sürücüler takımlar filan ..
bir de cmrae dirt i kardeşim pc de oynuyo, pek beğenmedi ama, ps3 te nasıl olur hiç bi fikrim yok ..
neden bu kadar az alternatif var ki
garip geldi ..

nikon d300, nikon 105 vr,tokina 11-16 mm, sb-800 speedlight
tugur86

3 Ağustos 2008; 21:53:45 

Selamlar:)

Bende aklımda olan birkaç soruyu sormak istiyorum.GT%in grafiklerini gördüğüm zaman hiçde aklımda yokken Ps3 almaya karar verdim:DBiraz araştırdım kendimce zaten ps2 oyunu oynamayacağım bundan sebep sanırsam 60gblık cersiyon almaya gerek yok ciddi fiyat farkı var.

Benim bilgisayarımda 19inc samsung monitor var widescreen ama arkasında tek çıkış var acaba herhangi bir aparatla hem bilgisayara hemde ps3 e bağlayabilirmiyim?

Birde internette çok uygun 2el makinanar var.Sizce 5-6 aylık euro-asia garantili bir makinamı yoksa garantisiz ama sıfır bir makina almak mı daha mantıklı olur?

Birde sanırsam pal almak ülkemizde daha avantajlı?

Teşekkür ederim:)

atauysal

4 Ağustos 2008; 10:47:18 

Merhaba,
PS3'te DVD izlemekle ilgili aşağıdaki gibi birçok yorum okudum, NTSC PS3'te PAL DVD izlenemeyeceğine dair.

Bende NTSC-J 80GB var, geçen hafta daha bu yazılanları okumadan "Bluraylar çalışmıyor ama, DVD çalışır mı acaba?" diye düşünüp evdeki 5-6 DVD'mden PAL olan iki tanesini taktım, ikisini de problemsiz çalıştırdı, hazır takmışken oturdum filmin birini izledim hatta sonuna kadar.

Şimdi bu her DVD'de olan birşey değil mi? Bazı DVD'lerde olabiliyor da bana mı öyleleri denk geldi? Ya da başka bir sebebi olabilir mi?? Televizyon farkeder mi bilmem ama hem pal hem ntsc destekleyen tüplü bir TV'de izliyorum, bağlantı PS3'ün AV çıkışından TV'nin RCA (sarı-beyaz-kırmızı) girişine..

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

Orjinalden alıntı: sfunder

Arkadaşlar bende ps3 almak istiyorum hatta bunun adına çalışmalarım hız kazandı diyebilirim. Şimdi sizin açınızdan gayet yüzeysel sorular sorucam,
İlk önce alacağım yerde ps3 630 milyon, sizce bu fiyat nasıl
Sonrasında ucuz ps3 oyunu alabileceğim bir yer varmı, yada en doğrusu nerede daha ucuz satıyor.
Diğer bir soru ise, şimdi bazı ps3'lerde blu-ray'de sıkıntı olabiliyormuş, alacağım 40gb versiyonlarda böyle bir sıkıntı varmıdır, sanırım ntsc versiyon.
Bir başka sorum ise, ps3 aleti kopya ps2 oyunlarını oynatabiliyormu? (Zaten orjinal oyunlarına o kadar para veriyoz, bıraksında ps2 oyunlarınıda rahat rahat oynuyalım diye düşündüm)
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Fiyatının 630YTL olmasının sebebi NTSC olmasıdır, eğer PS3'te DVD izlemeyi düşünüyorsan NTSC makinede izleyemezsin çünkü ülkemizde satılan DVD'ler PAL'dır anca ek bir işletim sistemi kurarak izleyebilirsin. Bunun haricinde PS3 oyunlarında ve Region free Blu-ray filmlerde sorun yaşamazsın. Bu arada Khalkedon Elektronik'de NTSC PS3'ler 620YTL ve kendileri güvenilir kişilerdir, forumda bugüne kadar tek olumsuz yorum okumadım kendileriyle ilgili.

http://resim.donanimhaber.com/m_25082357/mpage_1/key_//tm.htm#25082357

40GB'lık PS3'te PS2 oyunu çalıştıramazsın, bunun haricindeki 20GB, 60GB ve 80GB'lık modellerde PS2 oyunlarını çalıştırabilirsin ancak kopya PS2 oyunları olmuyor maalesef, orjinal olması gerekiyor ve PS2 oyunları DVD olduğundan PS2 oyunu ile PS3'ün aynı bölge koduna sahip olması gerekiyor. (PAL, NTSC)

ultrati4

4 Ağustos 2008; 19:14:38 

Arkadaşlar belki bu sorular onbinlerce kez soruldu ama yinede emin olmak istiyorum kusura bakmayın

Öss bittikten sonra bir oyun konsolu almayı düşünüyordum, onun hayaliyle 1 senem geçti arkadaşım ingilterede ona sipariş vermeyi düşünüyorum.Xbox 360 elite ile ps3 arasında kaldım. Kısaca ikisininde eksilerini artılarını yazarmısınız.Birde şu pal,ntsc gibi terimler ne oluyor açıklarmısınız.Son olarak playstation 2 oyunlarının hepside ingiltereden geldi.Playstation 3 alırsam onlarda çalışır mı ?

Internazionale Milano
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

6 Ağustos 2008; 16:39:19 

Teknosadan Ps3 Almaya Karar Verdim 40 GB Pal 2 Yıl Euro-asia garantili HDMI Kablo + Gran Turismo 5 + 1 Oyun daha ve bir Adette Kablosuz joystik hediyeli toplamda 12 taksit 1.100 YTL fiyat normal mi yoksa pahalımı ?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valikie -- 6 Ağustos 2008; 16:39:55 >
MuSoniC

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 16:59:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Valikie

Teknosadan Ps3 Almaya Karar Verdim 40 GB Pal 2 Yıl Euro-asia garantili HDMI Kablo + Gran Turismo 5 + 1 Oyun daha ve bir Adette Kablosuz joystik hediyeli toplamda 12 taksit 1.100 YTL fiyat normal mi yoksa pahalımı ?

Edit: İmla

bence gayet uygun fiyatı, PS3 tek başına 750-800 ytl'ye geliyor üstelik de 12 taksit.

TuRk_OyUnCu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 0:12:42 

Arkadaşlar bugün Platine uğradım.Fiyat araştırması için PS3 40Gb NTSC paket şuan indirime girmiş kısa bir süre için fiyatı 600ytl'ymiş.Xbox 360 20Gb Premium Paket'te 700ytl.Almak isteyenler için yazdım buraya PS3 fiyatı bence gayet iyi.Biraz daha sabredip 550ytl civarına düştüğünde kesin alınmalı...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
darkghost

7 Ağustos 2008; 1:55:08 

arkadaşlar herkeze merhaba ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

PS3 almayı istiyorum uzun zamandır. fiyatları nerdese yarıyarıya düştü ilk cıktığından bu yana.
Fakat evde LCD TV olmadığı için almaktan çekiniyorum ps3 ü.

ps3 sahibi olan bir arkadaşım görüntüler tüplü TV de kasıyor dedi.
forumlardan araştırdığım kadarıyla oyunun görüntü ayarlarından kalitesini biraz düşürüp sorunsuzca oynanabiliyormuş.

benim Televizyonum Philips 29PT5458 72 Ekran Flat Ekran (tam düz) 50hz

Genel Özelliklerini bir internet sitesinden buldum. bunuda size aktarıp değerlendirmelerinizi almak istiyorum.

• Resim/Ekran En-boy oranı : 4:3
• Diagonal ekran boyutu (inç) : 29 in Diagonal görünür ekran boyutu : 72 cm
• Görüntü Ekranı Tipi : Real Flat Black Line S
• Görüntü Geliştirme : Renk Sıcaklık Ayarı, Artı Kontrast, Keskinlik Ayarı
• Ses Ses Geliştirme : Incredible Surround, Ultra Bass
• Ses Sistemi : Nicam Stereo TELEVİZYONLAR
• Hoparlörler Dahili hoparlörler : 2 Tarama/Alma/Aktarma
• Anten Girişi : 75 Ohm koaksiyel (2x) (IEC75) Tuner bantları : UHF, VHF
• Tuner Ekranı : PLL TV sistemi : PAL, PAL I, PAL B/G, PAL D/K, SECAM,
• SECAM B/G, SECAM D/K, SECAM L/L
• Bağlanabilirlik Ön/yan bağlantılar : Ses sol/sağ giriş, CVBS giriş, Kulaklık çıkışı
• Diğer bağlantılar : Komponent Video (YPbPr) girişi, Karma video (CVBS) çıkışı,
• Stereo line out (hat çıkışı)

Sonuç olarak bu TV ile PS3 ün görüntülerinde donmalar ,bulanıklıklar,görüntü kaymaları gibi problemler yaşamadan Sadece düşük çözünürlük farkıyla rahatça oyun oynayabilirmiyim...?
bu tarz bir TV sahibi olan ve bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler...

sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 13:11:29