Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: YENİ PS3 ALACAKLAR ( ANA KONU )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Playstation >> Cevap: YENİ PS3 ALACAKLAR ( ANA KONU ) Sayfa: <<   < önceki  26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dinco34

24 Temmuz 2008; 11:31:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar selam herkese.....Bende yakında aranıza katılacagım da , aklıma birsey takıldı.Su anda bende Samsung LE37R81B LCD ve ona bağlı Philips HT S3357 ev sinema sistemi bulunuyor.PS3 u hdmi ile tv ye bağladığımızı farz edersek , ses için sisteme nasıl giriş yapabiliyoruz?Extra bağlantıya gerek varmıdır?Acaba tv , sesi direk olarak philips ten mi çıkarıyor? fikri olan veya aynı durumdan tecrübesi olan varmı acaba?Şimdiden teşekkürler......

MuSoniC

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 21:20:17 

digital ses almak istiyorsanız sinema sisteminize optik kablo ile PS3'e bağlayın.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Yamaha RX-V363 AVR, Pure Acoustics Slimdream Hop. + SL-W10 Sub.
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
dombilibili

24 Temmuz 2008; 21:53:35 

quote:

Orjinalden alıntı: dinco34

Arkadaslar selam herkese.....Bende yakında aranıza katılacagım da , aklıma birsey takıldı.Su anda bende Samsung LE37R81B LCD ve ona bağlı Philips HT S3357 ev sinema sistemi bulunuyor.PS3 u hdmi ile tv ye bağladığımızı farz edersek , ses için sisteme nasıl giriş yapabiliyoruz?Extra bağlantıya gerek varmıdır?Acaba tv , sesi direk olarak philips ten mi çıkarıyor? fikri olan veya aynı durumdan tecrübesi olan varmı acaba?Şimdiden teşekkürler......

ev sinema sisteminde bilmiyorum optik giriş varmı eğer varsa ps3 ü optik kablo ile ev sinema sistemine bağlar ayarlardan ses çıkışını optik seçersin en kaliteli ses böyle alınıyor bildiğim kadarıyla bunun dışında zaten hdmi ile tv ye bağlayınca seside hdmi dan aktararacağın için normalde artı birşey e gerek yok

Anime Fan Club
Anime Listem
http://myanimelist.net/animelist/dombilibili
Razorback

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 23:36:05 

arkadaşlar en ucuz ps3 nereden alabilirim?

Nakit para...

İstanbuldayım.

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
albatrosshigh

24 Temmuz 2008; 23:38:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

arkadaşlar en ucuz ps3 nereden alabilirim?

Nakit para...

İstanbuldayım.

Khalkedon yada Feza Elektronik'ten alabilirsin. Khalkedon'da ntsc 620ytl, Feza'da ntsc 630ytl.
Khalkedon'da pal 680ytl yanılmıyorsam. Bunlar tabii spot ama Khalkedon bir yıl blue-ray degisim
garantisi veriyor, feza'da veriyor mu bilmiyorum.

Razorback

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2008; 0:00:51 

Dostum bu khalkedon nerededir? ayrıca fiyatlar 40 gb içinmi geçerli?

80gb ne kadardır?

Teşekkürler...

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
MuSoniC

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2008; 0:10:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Dostum bu khalkedon nerededir? ayrıca fiyatlar 40 gb içinmi geçerli?

80gb ne kadardır?

Teşekkürler...

Buradan bakabilirsin....http://forum.donanimhaber.com/m_25032842/tm.htm

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Yamaha RX-V363 AVR, Pure Acoustics Slimdream Hop. + SL-W10 Sub.
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
rick dangerous

25 Temmuz 2008; 0:26:36 

PS3'ü "PAL" spot almayı planlıyorum maalesef.
Çok fazla para veremem şu ara, en fazla 700 lira..
Neticede çoğu kişi spot kullanıyor ps3 geç geldi diye.
Birde PS3'ün donanımsal olarak en büyük problemi nedir?(Yani varsa)
Mesela XBOX 360'da 3 kırmızı ışık hatası var, ps3'de ne var?
Ben bir tek blu-ray okuyucu bozuluyor diye duymuştum oda nedense anlamadım.
Fakat 100 liraya değişim yapılıyormuş doğrumu?
İşte bu yüzden garantiliye para bayılacağıma spot alırım ilerde sorun çıkarsa(Allah korusun) ucuza tamir ettiririm diye düşünüyorum.
Lütfen beni biraz yönlendirin.

XBOX 360 PREMİUM PACK SONY PLAYSTATİON 3 40 GB 65Nm PIANO BLACK SAMSUNG 40R84B HİGH DEFİNİTİON TV
METAL GEAR SOLİD 4: GUNS OF THE PATRİOTS FALLOUT III RESİSTANCE II GRAN TURİSMO 5 PROLOGUE MOTORSTORM: PACİFİC RİFT UNCHARTED: DRAKE'S FORTUNE SİLENT HİLL: HOMECOMİNG
120 ADET XBOX360 OYUNU PSN: william_guile
dombilibili

25 Temmuz 2008; 0:35:17 

quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

İşte bu yüzden garantiliye para bayılacağıma spot alırım ilerde sorun çıkarsa(Allah korusun) ucuza tamir ettiririm diye düşünüyorum.

spot olarak 40 gb pal alabilirsin 650 ye bulunuyor yani bütçenide aşmaz güvenilir bir yerden aldığın sürece bir sorun olduğu zamanda fazla problem çıkmadan halledersin bu yüzden araştırarak ve tercih edilen güvenilen bir yerden almanı öneririm blu-ray konusundaki bilgin ise doğru o civarlarda değiştiriliyor

Anime Fan Club
Anime Listem
http://myanimelist.net/animelist/dombilibili
sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2008; 0:36:12 

quote:

Khalkedon Elektronik'ten alabilirsin. 40GB PAL 680YTL ve 1 yıl Blu-ray optik okuyucu için garanti veriyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_24965487/mpage_1/key_//tm.htm#24965487

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || Sony PlayStation 3 40GB PAL || Toshiba HD-EP30 || Pace DT-PHI9100 @ Digiturk +Plus || Logitech Z-5500 Digital
Toshiba Satellite A100-003 || Sony Walkman NWZ-A828 8GB || Sony MDR-EX082 || Sony DR-BT30Q

Gigabyte P35-DS3R || Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic
Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave

rick dangerous

25 Temmuz 2008; 1:11:58 

Dostum bende tam o ilana denk geldim ve bir kaç soru yönelttim kendilerine, herkesin işine yarayacak türden.
Sanırım gerçekten güvenilir bir yer.
Eskiden hep ATİK-ENDEM-ÖZKAN elektronik önerilirdi ama burayı bir kaç gündür ilk defa duyuyorum(Hep xbox forumunda takıldığım için olabilirmi acaba )
Benim için önemli bir başka durumda, müşteri ile ilişkilerinin nasıl olduğu.
PLATİN ELEKTRONİK de olduğu gibi; adam yerine koyulmamak çok kötü bir şey.
Hep kazıklamak istiyorlar, bir sorun olduğu zamanda muhattab bulamıyorsun.
Sanırım buradan alıcam, bakalım sorularıma cevp bulayım ondan sonra.

Bu mağazadan alışveriş yapan, PS3 felan alan varmı aranızda arkadaşlar??

XBOX 360 PREMİUM PACK SONY PLAYSTATİON 3 40 GB 65Nm PIANO BLACK SAMSUNG 40R84B HİGH DEFİNİTİON TV
METAL GEAR SOLİD 4: GUNS OF THE PATRİOTS FALLOUT III RESİSTANCE II GRAN TURİSMO 5 PROLOGUE MOTORSTORM: PACİFİC RİFT UNCHARTED: DRAKE'S FORTUNE SİLENT HİLL: HOMECOMİNG
sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2008; 1:22:47 

quote:

Dostum bende tam o ilana denk geldim ve bir kaç soru yönelttim kendilerine, herkesin işine yarayacak türden.
Sanırım gerçekten güvenilir bir yer.
Eskiden hep ATİK-ENDEM-ÖZKAN elektronik önerilirdi ama burayı bir kaç gündür ilk defa duyuyorum(Hep xbox forumunda takıldığım için olabilirmi acaba )
Benim için önemli bir başka durumda, müşteri ile ilişkilerinin nasıl olduğu.
PLATİN ELEKTRONİK de olduğu gibi; adam yerine koyulmamak çok kötü bir şey.
Hep kazıklamak istiyorlar, bir sorun olduğu zamanda muhattab bulamıyorsun.
Sanırım buradan alıcam, bakalım sorularıma cevp bulayım ondan sonra.

Bu mağazadan alışveriş yapan, PS3 felan alan varmı aranızda arkadaşlar??

Boşver sen Platin Elektronik'i, onlar nasıl kazıklarımın derdindeler. MGS4 PAL almaya gitmiştim 160YTL fiyat söylemişlerdi ve daha ucuza hiçbir yerde bulamazsın demişlerdi, karşı dükkanda aynı oyun 110YTL. Yazıcıoğlu'nda alt kattan 95YTL'ye almıştım.

Khalkedon Elektronik'in herhangi bir sorun çıkaracağını sanmıyorum, forumda şimdiye kadar hiç olumsuz yorum okumadım herkes çok güvenilir olduklarını söylüyor. Yalnız PS3'te DVD izleyeceksen PAL olanını al ve 1 yıllık Blu-ray optik okuyucu için garantisini de sormayı unutma, yeni ilanlarında NTSC-J makineler vardı ve garanti ile ilgili bir yazı göremedim çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 25 Temmuz 2008; 1:22:49 >

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || Sony PlayStation 3 40GB PAL || Toshiba HD-EP30 || Pace DT-PHI9100 @ Digiturk +Plus || Logitech Z-5500 Digital
Toshiba Satellite A100-003 || Sony Walkman NWZ-A828 8GB || Sony MDR-EX082 || Sony DR-BT30Q

Gigabyte P35-DS3R || Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic
Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave

rick dangerous

25 Temmuz 2008; 1:34:20 

Baba ben BLU-RAY film işine taktım kafayı mutlaka bu özelliğinden yararlanmak istiyorum o yüzden mutlaak PAL almalıyım.
40 gb'lık modeller nedense PS2 oyunu oynatmayan tek makina olma özelliğine sahip o yüzden kılım yaw

Adamlar GT5P gibi avrupada 35 USD'ye satılan bir demo oyunu 140-150 liraya satıyorlardı ilk çıktığı zamanlarda
Şu aleti bir alalım hayırlısıyla bakacaz artık.
İlk oyunum hazır zaten hediye geldi "UNCHARTED"
Siftahı en iyisiyle yapıcam bakalım.

Yaw bunlar bizim gibi forumcu değilki yaw, şimdi bekleki cevap yazsınlar sorularıma
Garanti olayından felan bahsettim, bayağı detaylı sorular sordum ilanlarında khaldeon'a.
BEKLEMEDEYİZZ..