Şimdi Ara

YENİ YENİ YENİ...''' BENQ X2200W ''' oyuncular için süper...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
21.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, kendime hem pc de hemde ps3 te kullanabilecegim bir monitör arıyodum ve benq larda yogunlastım...öncelikle FP222WH modelini dusunmustum ama sitesinde bu modeli görunce "işte bu" dedim ...biraz sade ama özellikleri gercekten cok iyi.... sanırım henuz Turkiye'de satısa sunulmamıs... Umarım yakın zamanda gelir, hem pc hemde ps3 kullanıcıları için iyi bir cözüm olacağını düşünüyorum..umarım bizi hayal kırıklıgına ugratmaz...sanırım ilk alan da ben olacagım... sizlerinde dusuncelerini merak ettim...

teknolojisi...

http://www.benq.com/products/LCD/?product=1270&page=features

özellikleri...

http://www.benq.com/products/LCD/?product=1270&page=specifications

edit:baslık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tol9a_TR -- 25 Aralık 2007; 15:04:35 >

• BENQ gelecegin en iyi monitörü diye bilirim bende alacagım baya araştırma yaptım karşılaştırma yaptım üç aydır diger monitörler benq'unun yanına bile yanaşamadı şahsi görüşüm bu konuda baya titizim sana simdimaden hayırlı olsun darısı başıma
  • Ben bu monitörü çok önceden yazmıştım, koyuncunun sitesinde yazıyor ama fiyat kısmı yok ve bir bilgide yok. benq ve philips sin x serisi hdmi lı monitörü önümüzdeki zamanda çok konuşulacak iki monitör. İki monitörde hala tr de yok. (philips hep.bur. geldiği gibi gitti)
  • bakalım nasılmış bu monitör bi araştırayım
  • bişi bulamadım
  • bende gunlerdir arıyorum birsuru yeri ama kimsenin bilgisi yok...getirtmelerini talep etcem artık...benq turkiyeyi bile aradım ama benle konusan bayanın bile bilgisi yoktu...sasırdım...
  • Ben de uzun araştırmalarım sonucu FP222WH aldım.
    Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu monitörle lgili hiç bir yerde bir bilgiye ulaşamadım, hep aynı yazılan yazılar var. TR ye nezaman geleceği belli değil ve beklemekten acayip sıkıldım. Belkide 22" lerde en az şikayetini duyduğum (hiç duymadım) benq FP222WH kayıyorum tek endişem 700:1 kontras oranı yeterlimi değilmi tam bilemiyorum keşke 1000:1 filan olsaydı. Yılbaşına kadar x serisi gelmezse FP222WH alacak gibiyim şu kontas olayını kullanan arkadaşlar biraz anlatırsa çok sevinirim.
  • kesinlikle bende benq nun bu yeni modelini merak ediyorum beklesek mi acaba ?ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı ki?
  • Kontrast oranı için endişelenmeyin derim.
    Zaten orijinal ayarlarda görüntü bana parlak bile geldi.
    Biraz kıstım ki tam kendine geldi.
    Bir tane alın 22" benim gibi ve kurtulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 26 Aralık 2007; 23:48:32 >
  • gazetede okuduğum bir yazıda benq tr müdü 2008 in ilk aylarında x serisinin satışa sunulcağını yazıyor tr de bence beklenmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezar

gazetede okuduğum bir yazıda benq tr müdü 2008 in ilk aylarında x serisinin satışa sunulcağını yazıyor tr de bence beklenmeli

bence cok guzel bi haber....insallah demekten baska bişey kalmıyor...sanırım ilk alan ben olcam..

ozaman guzel bi incelemede yaparım almayı dusunenler için...
  • bende alıcam büyük ihtimalle biraz daha sabır
  • Dün benq tr ye mail atmıştım bu monitörle ilgili. Cevap geldi
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Merhaba Ozan bey,

Öncelikle ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

BenQ yeni X serisi, 20” de X2000W ve 22” de X2200W model adı ile, ülkemizde

Ocak sonunda satışa çıkacaktır. Şubat ayından itibaren lansmanına hazırlandığımız

X serisi, monitör pazarına MPRT (Motion Picture Response Time) gibi büyük yenilikler

getirecektir.

Saygılarımla.
    Ergin Yavuzol
    BenQ Türkiye
    Business Development Manager

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Galiba 1-1,5 Ay daha bekliycez.
  • valla ben beklerim...1-2 ay uzun bi sure sayılmaz...hele o monitor için..
  • galiba kağıt üzerindeki iddiaları iyileştirilmiş tepki süresi yani ghosting olayının ilacı ve arttırılmış renk yelpazesi (%92 gamut)....bunun yerine artık oled lcd ler,full hd monitörler,veya uygun fiyatlı s-ips veya mva gibi düzgün panelli lcd getirseler artık diyorum.bıktık sürekli 1-2 değişiklikle milleti elektronik çöplük yapmalarından.eminim 5 yıl sonra satacakları monitörleri isteseler bugün üretirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

galiba kağıt üzerindeki iddiaları iyileştirilmiş tepki süresi yani ghosting olayının ilacı ve arttırılmış renk yelpazesi (%92 gamut)....bunun yerine artık oled lcd ler,full hd monitörler,veya uygun fiyatlı s-ips veya mva gibi düzgün panelli lcd getirseler artık diyorum.bıktık sürekli 1-2 değişiklikle milleti elektronik çöplük yapmalarından.eminim 5 yıl sonra satacakları monitörleri isteseler bugün üretirler.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

galiba kağıt üzerindeki iddiaları iyileştirilmiş tepki süresi yani ghosting olayının ilacı ve arttırılmış renk yelpazesi (%92 gamut)....bunun yerine artık oled lcd ler,full hd monitörler,veya uygun fiyatlı s-ips veya mva gibi düzgün panelli lcd getirseler artık diyorum.bıktık sürekli 1-2 değişiklikle milleti elektronik çöplük yapmalarından.eminim 5 yıl sonra satacakları monitörleri isteseler bugün üretirler.

gercek 2 ms tepki veren kaç monitör var söylermisin yada %92 renk gamutu veren kaç monitör var onuda söylermisin.1 max 2 tane bu yüzden tabiki adamlar daha iyisi için uğraşıyor. oled ekranın yapmal o kadar kolay değil.

• Benq nun x serisi icin tanıtım videosu.... Bir izleyin derim.. Eger kagıt uzerindekiler gerceklesirse gercekten onumuzdeki gunlerin en iyisi olacak...

http://www.benq.com/product/lcd/LCD_X_Series/en/minisite/index.html
  • Valla gözümüz yollarda kaldı ama gelen giden yoq. hala bekliyoz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.