Şimdi Ara

Hackleme Taktikleri.Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bırakmadan önce pmler gelmişti .Onlardan bi kaçtanesi hatırladıkça bu topice yazarım.

1-Arena/Ardeam/Cz de oluyo.Genelde Arenada.

O:s.a
    Ben:a.s
    O:Aga videonu çektim manyak oldu.
    B:saolda niye çektin?
    O:Aga manyak oynuosun
    B:saol.İyi Youtube a koyda izliim :)Koyduktan sonra pm atarsın
    O:Aga youtube a nası konuyo
    B:bilmiyomusun?
    O:Hayır. en iyisi ben sana yollıyım sen koy.
    (Burdan viruslü bişey yollıycaını anladım.)
    B: ßß
    O: Noldu?
    B:Kumda oynaman gerekiomuş
    O: :D

2-Her yerde oluyo bana emc de oldu.(Bu çok zekice bişey.)

O:şşt osan nbr lem
    B:iiyim de sen kimsin?
    O:sence ? :D
    B: ne biliyim tanımıyorum
    O:Kim olabilirim sence bi düşün çok sevdiğin biri:d
    B:...şu mu?
    O:evet:D
    B:diğer chardan nie girmedin?
    O:bilmem akrabamın charını kasıyorum :D
    (ben düşünüyorum tabi ... her cümlenin başında '' :D '' koymazdı)
    O:ya çok eziq bu char arka hava atıcam itemlerini versene bi
    (biz ... yla böyle durumlar için bi şifre koymmuştuk aklıma geldi)
    B:şifre ?
    O: ne şifresi:D

evet.Sizinde başınıza böyle olaylar geldiyse yazın bu topicde toplansın faydalı olur diye düşünüyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi øsan -- 30 Ocak 2008; 23:08:47 >

• arkadşım cok saol iyiki yazdın bizmde haberimiz olsun tekrar ty
  • Wallaha bundan 2 sene önce oyuna ilk baslamısım daha forum flan ne bilmiom tabe pc de yeni eve alınmıs heveslice ko ya basladım int den knight yazıp arama fln yapardım böyle sasıra sasıra izlerdik.Babamında yanımda olduğu humanlar luferi basınca aniden pc ye gecip sana taktik akın öğreteyim dediği zamanlar ite kaka düse kalka 48 lwl ıce mage olmusuz her kolluğu yanan clandan adamı friende ekleyip para istiyorduk neyse zar zor babamın goblin de 8 saat para kasmasıyla aldığımız spell of glacier blastımız wardı.Yemek yerken lufer kapı önüne pazar kurduk ve 1 gb ye koyduk 35 blastını babamla geldiğimizde Baktık Dark4Warior diye birisi pm atmıs 999.999.999 kazanmak istermisin diye bizde tabiki eft dedik gek benle dedi lufer de bir sağda bir solda bulunan meydanın birine götürdü bizi ben gm yim fln dedi daha gm ne bilmiyorus :) lag oulnca townda gm ............. diye küfür edenler cok wardı o zamanlar ben hemen abi sana küfür edşyolaar diye yağlanmaya basladım oda biliorum dedi neyse anılarım aklıma geldikce duygulanırım mesgul etmek istemem sizleride 999.999.999 a koy dedi oda saklınmıs orda ben onu göremiorum koyduk sonrra 999.999 a koydurdu yine koyduk babam iskilendi ama baba dur adam gibi hayatımıza bakarız oyunda kral oluruz dedim en son 999coine koy dedi koydum adam alıp town cekti baya üzülmüstüm cep telefonuyla pm lerin resmini cekip yollucaktım ama nasıl yollanıo onu bile bilmiordum o günden sonra abbam sadece 1 saat ko oynar oldu oda pk belki o olay basımız gelmesiydi her ay ğremıum,gb ve cash paramı babam alıyo olcaktı.

• Bu resimler pek hackla ilgili değil ama yinede koyayım dedim:D

Bu da devamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ultima_ -- 23 Aralık 2007; 18:38:41 >

• arkadş banad bir ar olmuştu

adm dedi bana işte
    gel sana herseyden 50 adet olsun dedi bnde ett dedim sonra +7 clewar royal chitnim vardı adm koydu sonra bn uzuldum adm soydu 1 saat sonra bankanda olur dedi gm vercem dedi işte bn bekledim olmadı sınırlendim yeni char actım sonra onu kastım 2 ay onceydi yan 3 ay once dikkat edin boyle sahtekarlar cok aman siz dusmeyin
  • yeni baslayanlar bu topiğe girip deneyim edinsinler
  • 2. yöntemin aynısını bana yaptılar arkadaşımı aradım sordum şuan oynuyonmu diye yok dedi az dah agidiyodu itemlerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

gereksiz POST atmayalım .
  • yararlı topıc osa hakkaten ben artık phsycojr ıle oynuom arasıra pm atıom benım ItwosavalI bılmıs ol
  • Bana da arkadaşım söyledi rastgelmiş ona. Anlatıyor.Ne derece doğru bilmiyorum. Şöyle bir diyalog geçmiş aralarında.(Arkadaşım bu sırada moradonda merchantta +8 warrior shell satıyor.)

O : Aga tezgaha koyduğunu dupe yapak mı ?
    Arkadaş : Nasıl olacak ?
    O : Aga tezgahı boz, sana söylediğim kodu fiyat kısmına yaz. Ben program sayesinde onu dupeleyecem. Fiyat kısmına (arkadaşımın söylediği kodu tam olarak hatırlamıyorum ama) 456k1231591 yaz. "K" yı eklemeyi unutma.

Bunun üzerine arkadaş yazmış kod diye tabir edilen yazıyı. Bir bakmış shell 456k'dan tezgahta. Hemen bozmuş tezgahı... Böyle dalgaya düşürenler olabilir dikkat etmek gerekiyor.

Not : Arkadaşımın söylediğini henüz denemedim ama bir deneyenler olursa sevinirim.(K'yı ekleyince 456k olması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 23 Aralık 2007; 19:45:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ItwosavalI

yararlı topıc osa hakkaten ben artık phsycojr ıle oynuom arasıra pm atıom benım ItwosavalI bılmıs ol

pm mi atıyosun:S
    en son ne zaman attın?
    Ben 1aydır oynamıyorum :s
  • ya arkadaslar adamlar bu zekalrını okullarda gösterseler ne mühendisler cıkar
  • ßirde su var mesela delosta satılan kağıtlardan alıyorlar güya 2500 sc ya adı sen +8 clewer alınır diosun yada baska bir item o sırada pm geliyor sana bana su sc yi getir wereyim diye ya anlastığı adamın pm sini verior ben küfür etmedim bundan 40m ye al sana vericem diyor normalde itemin yarı yarıya fiyatı oluyor bu insanı sasırtmak icin bazı arkadaslar bu numarayı yiyor alıyor o kağıdı ama itemi alamıyor.Yada yine o sc yi git bul getir wereyim diyor adam pat o sırada baska birinden pm geliyor su sc satılır die falan.Buda gayet zekice bir yöntem.
  • judge sen travian oynuyormusun?
  • Evett arkadasım cok saolasın 2. numarayı edana da "PKanunsuzum" diye bir noob sürekli yapıyor.İlk charımada yapmıstı.Üstünden 7 ay gecmesine ragmen farklı nicklerde gene geldi karsıma tabi böyle bayat bir numara yenmez.
  • Basit lamer yöntemleri bunlar bu foruma katılcak kadar knight bilgisi olup bunlara kancak biri olmaz sanırım.
  • trade olayı ile hani şu itemi koyup sonrasında iptal edip aynına benzer itemi koyma olayı nedeniyle +8 elixiri kaybetti benim andom arkadaşım sabah sabah sıcak sıcak. Geçmiş olsun diyoruz bu olaya aman dikkat diyoruz halen kanabiliriz diyoruz kolay gelsin diyoruz...
  • son zamanlarda L den mektuplara yazdıkları 1000 cash hediye kazandınız hediyenizi şu siteden girip alınız flan filan şeklindeki yöntemi kullanıyolar.. sakın ha size metupla gönderdikleri bu sitelere girmeyiniz.. çok kişiyi soydular bu yöntemle malesef
  • yorumlarınız için saolun Up :)

@3fs4ne

daha dün topic açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi øsan -- 24 Aralık 2007; 20:56:49 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.