bnu neee yaw Ankara hala düzelmedi benim bulundugum yer....
senin bulundğun yer neresi ankarada bilmem ama burda hala bir düzelme yok :) ne resim görebiliyorum ne gif ne bilmemne buraya yazı yazmak bile şu anda işkence.....
senin gibi internetin ta anasini avradini seveyim,bide vdsl 2den bahsediyolar alsin gozlerine soksunlar vdsl2yi 1024e 4gb sinirli net veriyorsun, bari baglantini adam gibi yapin telekom cocuklari
aynen yavvvv oh tatill keyimize göre nete gircezz derken , iiiicee göçtüüü bu son hafta içine ettiii
Yurtdışı çıkışları yine çöktü. 67ms ping değerlerini görünce online fps oynayayım dedim 5dk içinde yine 200'lere fırladı ve tabi ki sinirim de. Biz ne zaman gündüz de gece ile aynı ping değerlerini alabileceğiz? Her zaman gece mi oturacağız? 2 senedir aynı ping işkencesi, ben bu parayı artık sadece web'de gezinmeye vermek istemiyorum. Bize vdsl2 değil, altyapı lazım!
Hollanda serverlarına 400 ping Almanyadakilere 150 ping çekiyorum.1MB ADSL kullanıyorum Speedtest te 600 göremedim. Diyecek hiç bir şey yok yukardaki arkadaşın dediği gibi "VDSL ile çileli günlere az kaldı".
ttnet altyapısındaki tüm kablolar varya işde onlara telefon ve elektirki kablosunu ekleyin olmadı su ve kanalizasyon boruları bide doğal gaz boruları, işde bunlar...
ohhhh beeee bu arada kablonet şebekesi var yaa oda eksik kalmasın
şimdi rahatladım :)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Çıldırmaya az kaldı çok ciddi... Destek hattında bahane duyabilen oldu mu aranızda? Bu sorunu da açıklamasız bırakacaklar. Yüzsüzler... Bize karşı sorumluluk hissetmiyorlar ki...
ShadowShooter.Net Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630
senin gibi internetin ta anasini avradini seveyim,bide vdsl 2den bahsediyolar alsin gozlerine soksunlar vdsl2yi 1024e 4gb sinirli net veriyorsun, bari baglantini adam gibi yapin telekom cocuklari