Aradım, sorun bizde, bazı serverlarda problem var filan gibi bişey dediler. Anlamadım ama en azından bir sorun olduğunun farkındalar. Daha önce demiştim, bir sorun olduğunda bari web sitenizde bir not düşün de boşuna aramayalım diye, aman ne güzel efendim tabi çok haklısınız demişlerdi ama bunun üzerinden aylar geçti, hala bişey yok.
Hani o hepimizin kullandığı opendns var ya, onların web sayfasında bile, "service" adı altında, hizmet durumunu, bütün dns serverları tek tek kontrol edebileceğiniz bir sayfa var. Ama daha bir kere bile problem yaşamadım ben opendns'de. Peki bu kesintisiz harika hizmet karşılığında bu opendns benden kaç para alıyor ? Hiç almıyor. Onu geçtim daha bir kere bile bir reklama, banner'a denk gelmiş değilim. Yanlış yazdığım sayfa isimlerini bile çözüp beni doğru adrese yönlendiriyor. Hala anlamıyoruz, bütün bunlar neden bedava ? Sanırım ucuz şeylere çuvalla para dökmeye alıştığımız için olsa gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke01 -- 29 Haziran 2008; 22:19:55 >
29 Haziran 2008; 22:20:43
quote:
Orjinalden alıntı: turke01
Aradım, sorun bizde, bazı serverlarda problem var filan gibi bişey dediler. Anlamadım ama en azından bir sorun olduğunun farkındalar. Daha önce demiştim, bir sorun olduğunda bari web sitenizde bir not düşün de boşuna aramayalım diye, aman ne güzel efendim tabi çok haklısınız demişlerdi ama bunun üzerinden aylar geçti, hala bişey yok.
Hani o hepimizin kullandığı opendns var ya, onların web sayfasında bile, "service" adı altında, hizmet durumunu, bütün dns serverları tek tek kontrol edebileceğiniz bir sayfa var. Ama daha bir kere bile problem yaşamadım ben opendns'de. Peki bu kesintisiz harika hizmet karşılığında bu opendns benden kaç para alıyor ? Hiç almıyor. Onu geçtim daha bir kere bile bir reklama, banner'a denk gelmiş değilim. Yanlış yazdığım sayfa isimlerini bile çözüp beni doğru adrese yönlendiriyor. Hala anlamıyoruz, bütün bunlar neden bedava ? Sanırım ucuz şeylere çuvalla para dökmeye alıştığımız için olsa gerek.
ulan madem bir çalışma yapıyorsun duyursana millete. nolacak sanki duyursan. seni mi yiyecekler. herşeyi örtpas etmekte üstümüze yok. biraz şeffaf olmak lazım. ne zaman değişecek bu zihniyet....
Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led / Samsung 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
keyifci_82
Uzaklaştırılmış 60 gün cezanın 18 günü kaldı.
30 Haziran 2008; 0:36:25
benimkide oluyo valla.olmayanlarınkide olur inşallah.
2-3 aydır open dns kullanıyorum. Yurt dışında olduğu için serverları, ilk açılışta dns çözerken hafif bir gecikme oluyor. Ama en azından %100 uptime ile çalışıyor. Telekom dns leri bana kafayı yedirtmişti. Koskoca bir servis sağlayıcısının Dns gibi basit konularda başarısız olmaması gerekiyordu. Zira Dns zor birşey değil. İnternet çıktı çıkalı var olan birşey. O açıdan bu kadar basit bir konuda sık sık sorun yaşanması bağışlanamaz bir hata.
Arkadaşlar bende ADSL Hızı : 253 / 293 kbps'e düştü ve dorentden dosya çekiyordum en fazla 30 kb la çekebiliyorum port açık gözüküyo 1 mbit bağlantım var arkadaşlar sizde bi bakarmısınız kaç hız. Ayrıca bitrrrnt de Error: Dosya sistemindeki sınırlama nedeniyle istenen işlem tamamlanamadı diyor