Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yurtdışı Çıkışları [ Tek Başlık ]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: Yurtdışı Çıkışları [ Tek Başlık ] Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tonythetonguc

9 Ocak 2008; 17:04:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hayyy.. 40 yılın başında bişi indirmem lazım oldu... Hay benim şansıma dicemde Telekomun yurtdışı çıkışları 3 günde bir felç olduğuna göre çokta şansız sayılmam heralde Bukadar olur yaa

Satılık Çalışır Durumda Sorunsuz Sistem = 260YTL

AMD Athlon XP 2500+ / MSI K7N2 Delta-L / 256MB Kingston PC3200 DDR400 / 128Bit 32MB GeForce 2 MX ekran kartı / 40GB 7200rpm Maxtor HD / Aopen 300W süper sessiz PSU / Philips 1640B 16X Double Layer DVD Yazıcı / 16X MSI DVD-Rom / 16X Samsung DVD-Rom / 1,44 Floppy / Siyah Gümüş Kasa.
exerion

9 Ocak 2008; 21:19:35 

yine yazıklar olsun ttnet

Mellkor

9 Ocak 2008; 21:56:11 

Baglandigin ana server a gore yada portunun bulundugu yere gore tabiki farklilik gosterir ben onlari denedim hic sansim yok demekki internet bugun rezaleti simdide eh iste derdirtiyor ama gene verilen paranin karsiligi olan hizmet yok
quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Hangi sehirdesin ve hangi dnsleri kullaniyorsun bizimle paylassan madem seninkiler calisiyor suan net igrenc durumda
quote:

valla arkadaşım şu an youtube dahil bütün yurtdışı siteleri çok hızlı ve sorunsuz bir biçimde açılıyor ya sizin sisteminizde modeminizde sorun var olmazsa dns adreslerini değiştirmeyi deneyin ttnet dns adreslerini kullanmanızı önermem çok aşırı yük biniyor o adreslere çünkü...

Ankara'dayım DNS ler 4.2.2.4 şehirden şehire farklılık gösterirmi orasını bilemem ama...

Eye of Universe
korner12

Sisteme Gözat

9 Ocak 2008; 23:36:44 

quote:

Baglandigin ana server a gore yada portunun bulundugu yere gore tabiki farklilik gosterir ben onlari denedim hic sansim yok demekki internet bugun rezaleti simdide eh iste derdirtiyor ama gene verilen paranin karsiligi olan hizmet yok
quote:

quote:

Hangi sehirdesin ve hangi dnsleri kullaniyorsun bizimle paylassan madem seninkiler calisiyor suan net igrenc durumda
quote:

valla arkadaşım şu an youtube dahil bütün yurtdışı siteleri çok hızlı ve sorunsuz bir biçimde açılıyor ya sizin sisteminizde modeminizde sorun var olmazsa dns adreslerini değiştirmeyi deneyin ttnet dns adreslerini kullanmanızı önermem çok aşırı yük biniyor o adreslere çünkü...

Ankara'dayım DNS ler 4.2.2.4 şehirden şehire farklılık gösterirmi orasını bilemem ama...

valla benim net hep hızlı son zamanlarda da yani çok nadir yavaşlama oluyor...

www.myspace.com/korneralbedo

DH 2006 Üyesi
cimbomluevrim

9 Ocak 2008; 23:48:24 

Vallaha delirecektim ya ara ara yawaşlıyo ara ara hız artıyo ne oluyo ben anlamıyorum.Yurtdışı çıkışlarının yükseltildiği ilk günlerde çok iyiydi.Bugün çileden çıkarttı gene helal olsun ya bu kadar da kötü bi şirket olamaz.Dünya eşi benzeri yok vallaha yok ya.Bi iş yapıyolar yarım yamalak.Rapid'in bile 200 gbps trafiği var bizim koskoca ülkenin 6 gbps yurtdışı çıkışı var ya.Bide her siteye yükseltme yapılmamış.Tek tek seçiyolar galiba youtube'dan başka hiç bi yurtdışı sitesine hızlı girmiyo.Youtube'ında tam anlamıyla hızlı olduğu söylenemez.Ne yapsak kurtulsak ben bilmiyorum.

düsmüsüz bir zalim dünya eline
kapılmısız onun devran seline
bir gün gidecegiz mutlak ölüme
iste o herseyi silerde gecer
ecel de herseyi silerde gecer.
İbrahim Tatlıses-Silerde Geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluevrim -- 9 Ocak 2008; 23:49:29 >

necmi42

10 Ocak 2008; 0:22:31 

ya çıldırcam.google ye bişi yazıyom ara diyom 1 saniyede aramalar geliyor.orda siteye tıklıyorum bekle bekle ya çok yavaş yada bağlantı kurulamadı diyor.bazı siteler anında açılıyor bazıları maalesef açılmıyor.şu ttnet i öğrenciler yönetse hepsi sınıfta kalır bide bi sürü azar işitirler.bu ne saygısızlık yaa

recon83

10 Ocak 2008; 0:49:05 

109 luk yurtdışı çıkışı bu kadar olur...rapidsahare e bile yaklaşamıyoruz daha yazıklar olsun......unutmadan

EstrEmO

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Ocak 2008; 1:47:06 

Hiç bir zaman stabil bağlantı alamıyoruz ki zaten

Bilgisayar Sanatı
DH Game Grup
ætilla
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

10 Ocak 2008; 11:29:36 

Adsl müşteri hizmetlerine göre hiç bir sorun yokmuş.Dün aradım gece 1 de sorun yok dediler
Mellkor

10 Ocak 2008; 12:17:34 

Dogru sorun yoktur onlarin bilgisayarlari hizli calisiyordur.Tabi musterinin durumu onemli degil referans aldiklari onundeki pc
quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

Adsl müşteri hizmetlerine göre hiç bir sorun yokmuş.Dün aradım gece 1 de sorun yok dediler

Eye of Universe
Eh®imeN

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 17:24:47 

quote:

Orjinalden alıntı: recon83

109 luk yurtdışı çıkışı bu kadar olur...rapidsahare e bile yaklaşamıyoruz daha yazıklar olsun......unutmadan

109 olsa gene güzel Yurtdışı Çıkışları 102 Gbps.

Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri -
Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender - Trabzonspor
'' Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. ''

Toshiba Satellite A-200 1AE @ Intel Core2Duo T5300 @ 1.73Ghz | 2 GB DDR2 667Mhz RAM | nVidia Geforce GO 7300 | 160 GB HDD
@ Logitech S510 @ Cowon A2 @ Philips 500 GB @ Creative EP630

cimbomluevrim

10 Ocak 2008; 18:08:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

6 Gbps değil miydi kardeş

Eh®imeN

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 18:25:59 

quote:

Orjinalden alıntı: cimbomluevrim

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

6 Gbps değil miydi kardeş

6 Gbpsmi Kafanmı kıyak be abi 102 Gbps Çıkışlar.6'ya kim dayanır.

Buradan Bakabilirsin : http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=208

Mevcut Yurtdışı Bağlantı Toplamı 102 / 102 Gbps

(Geliş / Gidiş)

Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri -
Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender - Trabzonspor
'' Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. ''

Toshiba Satellite A-200 1AE @ Intel Core2Duo T5300 @ 1.73Ghz | 2 GB DDR2 667Mhz RAM | nVidia Geforce GO 7300 | 160 GB HDD
@ Logitech S510 @ Cowon A2 @ Philips 500 GB @ Creative EP630

cimbomluevrim

11 Ocak 2008; 23:08:23 

Olsun genede Rapidin bile 200 gbps.Biz bi ülkeyiz nihayetinde.400 falan olması lazımdı.

hatipoglu

11 Ocak 2008; 23:11:34 

Arkadaşlar, benim bağlantım 2mbit kablo, ankaradayım. Az önce müşteri hizmetlerini aradım. İki gündür rapid performansım ileri derece kötüleşmişti. Bir yurtiçi sunucuda denedik, sorunsuz download yaptım. Müşteri hizmetleri muhtemel sorunun yurtdışı çıkışları olduğunu söyledi

xuadrox

11 Ocak 2008; 23:25:16 

ARkadaşlar bende sürekli kullandığım torrentten hiçbirşey indiremiyorum. 2 günce ortalama 100 le fln dosya indiriyordum şu anda hepsi 0 kb hiç bir atraksiyon yok acaba bu yurtdışı çıkışlarla mı alakalı hız testi yapıyorum yurt dısı pingleri 500 lerde oldugu oluyo ne yapmak lazım acaba böyle bekleyecek miyiz ?

Toshiba A100-599
Nokia n95
cimbomluevrim

11 Ocak 2008; 23:29:49