Hayyy.. 40 yılın başında bişi indirmem lazım oldu... Hay benim şansıma dicemde Telekomun yurtdışı çıkışları 3 günde bir felç olduğuna göre çokta şansız sayılmam heralde Bukadar olur yaa
AMD Athlon XP 2500+ / MSI K7N2 Delta-L / 256MB Kingston PC3200 DDR400 / 128Bit 32MB GeForce 2 MX ekran kartı / 40GB 7200rpm Maxtor HD / Aopen 300W süper sessiz PSU / Philips 1640B 16X Double Layer DVD Yazıcı / 16X MSI DVD-Rom / 16X Samsung DVD-Rom / 1,44 Floppy / Siyah Gümüş Kasa.
Baglandigin ana server a gore yada portunun bulundugu yere gore tabiki farklilik gosterir ben onlari denedim hic sansim yok demekki internet bugun rezaleti simdide eh iste derdirtiyor ama gene verilen paranin karsiligi olan hizmet yok
quote:
Orjinalden alıntı: korner12
quote:
Orjinalden alıntı: Mellkor
Hangi sehirdesin ve hangi dnsleri kullaniyorsun bizimle paylassan madem seninkiler calisiyor suan net igrenc durumda
quote:
valla arkadaşım şu an youtube dahil bütün yurtdışı siteleri çok hızlı ve sorunsuz bir biçimde açılıyor ya sizin sisteminizde modeminizde sorun var olmazsa dns adreslerini değiştirmeyi deneyin ttnet dns adreslerini kullanmanızı önermem çok aşırı yük biniyor o adreslere çünkü...
Baglandigin ana server a gore yada portunun bulundugu yere gore tabiki farklilik gosterir ben onlari denedim hic sansim yok demekki internet bugun rezaleti simdide eh iste derdirtiyor ama gene verilen paranin karsiligi olan hizmet yok
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Mellkor
Hangi sehirdesin ve hangi dnsleri kullaniyorsun bizimle paylassan madem seninkiler calisiyor suan net igrenc durumda
quote:
valla arkadaşım şu an youtube dahil bütün yurtdışı siteleri çok hızlı ve sorunsuz bir biçimde açılıyor ya sizin sisteminizde modeminizde sorun var olmazsa dns adreslerini değiştirmeyi deneyin ttnet dns adreslerini kullanmanızı önermem çok aşırı yük biniyor o adreslere çünkü...
Vallaha delirecektim ya ara ara yawaşlıyo ara ara hız artıyo ne oluyo ben anlamıyorum.Yurtdışı çıkışlarının yükseltildiği ilk günlerde çok iyiydi.Bugün çileden çıkarttı gene helal olsun ya bu kadar da kötü bi şirket olamaz.Dünya eşi benzeri yok vallaha yok ya.Bi iş yapıyolar yarım yamalak.Rapid'in bile 200 gbps trafiği var bizim koskoca ülkenin 6 gbps yurtdışı çıkışı var ya.Bide her siteye yükseltme yapılmamış.Tek tek seçiyolar galiba youtube'dan başka hiç bi yurtdışı sitesine hızlı girmiyo.Youtube'ında tam anlamıyla hızlı olduğu söylenemez.Ne yapsak kurtulsak ben bilmiyorum.
düsmüsüz bir zalim dünya eline kapılmısız onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecel de herseyi silerde gecer. İbrahim Tatlıses-Silerde Geçer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluevrim -- 9 Ocak 2008; 23:49:29 >
ya çıldırcam.google ye bişi yazıyom ara diyom 1 saniyede aramalar geliyor.orda siteye tıklıyorum bekle bekle ya çok yavaş yada bağlantı kurulamadı diyor.bazı siteler anında açılıyor bazıları maalesef açılmıyor.şu ttnet i öğrenciler yönetse hepsi sınıfta kalır bide bi sürü azar işitirler.bu ne saygısızlık yaa
Arkadaşlar, benim bağlantım 2mbit kablo, ankaradayım. Az önce müşteri hizmetlerini aradım. İki gündür rapid performansım ileri derece kötüleşmişti. Bir yurtiçi sunucuda denedik, sorunsuz download yaptım. Müşteri hizmetleri muhtemel sorunun yurtdışı çıkışları olduğunu söyledi
ARkadaşlar bende sürekli kullandığım torrentten hiçbirşey indiremiyorum. 2 günce ortalama 100 le fln dosya indiriyordum şu anda hepsi 0 kb hiç bir atraksiyon yok acaba bu yurtdışı çıkışlarla mı alakalı hız testi yapıyorum yurt dısı pingleri 500 lerde oldugu oluyo ne yapmak lazım acaba böyle bekleyecek miyiz ?