Şimdi Ara

yurtdışı çıkışlarında bir sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet hızı iyi olan var mı? bursa da yurtiçinde sorun yok ama yurtdışı iptal.1 haftadır gayet iyiydi.

• maalesef yurt dışı felç.
  • Gitti gene..
  • Yurdışı Felc Die Konular Her zman Acılıor bosuna diğer Topicleri işgal etmeseniz aslında ama

Size bir üst konu lazım
  • Bu sefer fena gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Katokita__

Yurdışı Felc Die Konular Her zman Acılıor bosuna diğer Topicleri işgal etmeseniz aslında ama

Size bir üst konu lazım

niye arkadaşım? topicleri sen mi temizliyorsun? yöneticiler uygun görürlerse açarlar üyelerde orayı kullanır.şuan bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
  • resmen ölü ya bağlantılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu Aralar berbat ötesi.
  • Youtube falan baya yavaş bende
  • Rapid'den indirirken sorun yokta Youtube fena halde yavaş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Rapid'den indirirken sorun yokta Youtube fena halde yavaş...
    benim rapidde yavaş.20 kb ı geçmiyor.
  • Bağlantılar resmen rezalet
  • sabahları hiç girilmiyor nerdeyse. akşmaları sanki biraz daha iyi hatta bazen gayet hızlanıyor. garip bir durum. neden kaynaklanıyor olabilir ki?
  • Evet berbat.

http://resim.donanimhaber.com/m_19842477/tm.htm

Buradan devam edeLim arkadaşlar.
  • izmirdeyim..
    yurtdışı yine yerlerde..

zaten bağlantıdan şüphelendiğim anda forumun bu bölümüne koşuyorum ve nedense hiç şaşırmıyorum
  • işte yine aynı olay oldu.birkaç seferdir bu olay dikkatimi çekiyor.bağlantı çok yavaşken kopuyor tekrar geliyor ve bir anda maximum hız.benim bağlantıyı kapayıp açmam birşeyi değiştirmiyor.kendiliğinde kopuyor geliyor.düzelen oldu mu başka?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

işte yine aynı olay oldu.birkaç seferdir bu olay dikkatimi çekiyor.bağlantı çok yavaşken kopuyor tekrar geliyor ve bir anda maximum hız.benim bağlantıyı kapayıp açmam birşeyi değiştirmiyor.kendiliğinde kopuyor geliyor.düzelen oldu mu başka?

evet şimdi 15 dk öncesine göre gayet sağlıklı. ama bi 15 dk sonra ne olur bilinmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.