Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG i450 İNCELEME TÜRKÇE (N91'DEN DAHA İYİ KULAKLIK SES KALİTESİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG i450 İNCELEME TÜRKÇE (N91'DEN DAHA İYİ KULAKLIK SES KALİTESİ) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burakguvercin

15 Mart 2008; 10:32:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bunun siyah rengi varmı piyasada?????acil cewaplarsanız sewinirim

Beni Yalnız Allah Yargılar....
svsvsv

15 Mart 2008; 11:00:48 

İyi günler . Ben şu an n 73 kullanıyorum . Sizlere sorum samsung i450'de symbian pro yükleyip test eden oldumu .(oyun yada video pro )

MaSSive

15 Mart 2008; 11:40:31 

quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

5610 bir n91 veya i450 olmasada ,iyi müzik çalmasının yanında iyide video oynatan bir cihazdır(30fps)

ama sadece mpeg4 ve 3gp oynatabiliyor. 3gp yi salla gördüğünden bişeycik anlamıyo insan. avi çalıştırmıyor malesef wmw de çalıştırmıyor sadece mpeg4. i450 de 416 MHz ARM11 işlemci var ve içindeki grafik işlemcisinden tam emin olmamakla beraber bu işlemciyle de iyi video oynatabilir rahatlıkla. ki yeni symbian telefonların hepsi medya oynatıcılar seviyesinde video oynatma performansına sahip sorun olmazz..

i450 330mhz Cpu OMAP2431 diye biliyorum ben.

D.H Motorola CLUB
MaSSive

15 Mart 2008; 11:43:01 

quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

abicim son seste n91 gibi beyninini yesin sonra konuşsun

Sende her iki telefonu ayni kulaklikla dinle ondan sonra konus.

D.H Motorola CLUB
svsvsv

16 Mart 2008; 22:23:15 

Forumlarda bazı symbian pro sorun yaratıyor diye okudum . Dün samsung i450 alan bir arkadaşımla n 73 ve n 95'de kullandığımız pro yükledim ve sorunsuz çalıştı . ( smartmovie , 6 adet tema ve oyun denendi)

oktayakgoz

18 Mart 2008; 11:00:24 

on numara tasarımı var telefonun ya. ben o kadar para vermem ikinci telefona ama birincil olarak alınabilecek çok güzel bir telefon

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
gøød chãrlotté

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Mart 2008; 21:39:01 

1 aydır kullanıyorum teli daha once n91de kullanmıstım ama n91 bunu ezer gecer suan n95te war bende i450 n95ten ses olarak ustundur kesinlikle ama n91e yetişmesi cok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 21 Mart 2008; 22:17:44 >

bir kadın gitar gibidir,ona dokunmayı bildiğinde inanılmaz melodiler duyarsın...: )
mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mart 2008; 22:13:57 

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

1 aydır kullanıyorum teli daha once n91de kullanmıstım ama n91 bunu ezer gecer suan n95te war bende i450 n95ten ses olarak ustundur kesinlikle ama n91 yetişmesi cok zor

bu nasıl bir cümle şimdi ....n91 mi i450 yi ezer geçer ,i450 mi n95i...................

KALİTE HAKTIR AYRICALIK DEGİL
gøød chãrlotté

21 Mart 2008; 22:17:42 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

1 aydır kullanıyorum teli daha once n91de kullanmıstım ama n91 bunu ezer gecer suan n95te war bende i450 n95ten ses olarak ustundur kesinlikle ama n91 yetişmesi cok zor

bu nasıl bir cümle şimdi ....n91 mi i450 yi ezer geçer ,i450 mi n95i...................

kulaklıkta n91 10,i450 8,n95 7

hoparlorde n95 8,i450 6,n91 4.5

bir kadın gitar gibidir,ona dokunmayı bildiğinde inanılmaz melodiler duyarsın...: )
mcebi001

Sisteme Gözat

21 Mart 2008; 22:26:41 

peki n91'in bass seslerde üstün oldugunu biliyoruz ses netliginde ve 3d efektlerinde de n91 mi üstün.............

gøød chãrlotté

21 Mart 2008; 22:30:35 

quote:

peki n91'in bass seslerde üstün oldugunu biliyoruz ses netliginde ve 3d efektlerinde de n91 mi üstün.............

ben ses konusunda n91e rakip goremedim,en yakın rakibi w900dür heralde benim kullandıklarım içinde

Reis-i Eagles
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

22 Mart 2008; 0:12:33 

Yabancı kaynaklar i450'nin daha iyi olduğunu söylüyorlardı.

Ama aramızda kullanan var ve yoruöu farklı, o ayrı...
Reis-i Eagles
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

24 Mart 2008; 17:35:11 

===> Samsung i450 Video İnceleme; <===

TIKLA!!
B o S c H

28 Mart 2008; 22:35:00 

Bugün Teknosa'da inceledim. Kulaklık denemedim. Creative ep-630 yanımda değildi. Yarın denemeyi düşünüyorum. Fakat hoparlör ses yüksekliği kötü. Ortam biraz gürültülü olduğu için hoparlör ses kalitesi konusunda birşey söyleyemeyeceğim. Sadece Movin adlı aac formatlı şarkıyı telefona aktardım. N73 bangır bangır bağırırken i450 dayak yemiş kız çocuğu gibi sessizce ağlarmış gibi kısık bir ses veriyordu dışarıya. Yani çağrı geldiği zaman telefonun hoparlöründeki sesi duymak gürültülü ortamda neredeyse mümkün değil. Ama aynı ortamda N73'ün sesi rahatlıkla duyuluyor. Fakat i450 nin kızağını aşağıya doğru çekip içerde gizli olan hoparlör dışarı çıkınca ses yükseliyor. Samsung yine çok saçma bir şey yapmış. Hiç hoparlör içerde gizlenir mi ? Cebimizde bu telefonun kızağı açık mı dolaştıracağız Telefonu alacaktım ama hoparlör sesinin yüksek sesli olmayışı yüzünden vaz geçtim. Burada ki yorumlara baktığımız zaman belli oluyor. Ses kötü.

Dikkat: Kulaklıktan söz etmedim. Hoparlör ses yüksekliğinden söz ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 28 Mart 2008; 22:38:26 >

Nokia N73 ((( v4.0808.4.2.2 Müzikte süper kaliteye sahip ve hemen geri çekilen ME versiyonu))) Nokia N73 Ana Konu
Orite EMP 1800 MP4 Çalar İncelemesi ((( 25. YIL )))
Blok Listemdekiler: Reis-i Eagles (SEBEP: Türkçemize Hakaret Etmek) N81 8GB mı Yoksa N82 mi Almalıyım ? "tıklayın"
mcebi001

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 18:31:30 

quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Bugün Teknosa'da inceledim. Kulaklık denemedim. Creative ep-630 yanımda değildi. Yarın denemeyi düşünüyorum. Fakat hoparlör ses yüksekliği kötü. Ortam biraz gürültülü olduğu için hoparlör ses kalitesi konusunda birşey söyleyemeyeceğim. Sadece Movin adlı aac formatlı şarkıyı telefona aktardım. N73 bangır bangır bağırırken i450 dayak yemiş kız çocuğu gibi sessizce ağlarmış gibi kısık bir ses veriyordu dışarıya. Yani çağrı geldiği zaman telefonun hoparlöründeki sesi duymak gürültülü ortamda neredeyse mümkün değil. Ama aynı ortamda N73'ün sesi rahatlıkla duyuluyor. Fakat i450 nin kızağını aşağıya doğru çekip içerde gizli olan hoparlör dışarı çıkınca ses yükseliyor. Samsung yine çok saçma bir şey yapmış. Hiç hoparlör içerde gizlenir mi ? Cebimizde bu telefonun kızağı açık mı dolaştıracağız Telefonu alacaktım ama hoparlör sesinin yüksek sesli olmayışı yüzünden vaz geçtim. Burada ki yorumlara baktığımız zaman belli oluyor. Ses kötü.

Dikkat: Kulaklıktan söz etmedim. Hoparlör ses yüksekliğinden söz ettim.

bangır bagır bagarması gerekmiyor benim için ama kulaklık sesi önemli .......ep630 la deneyip aktarırsan memnun oluruz.........(siyah olanı bekliyorum)

B o S c H

29 Mart 2008; 18:38:46 

Yarın belki gidersem carrefoura denerim