5610 bir n91 veya i450 olmasada ,iyi müzik çalmasının yanında iyide video oynatan bir cihazdır(30fps)
ama sadece mpeg4 ve 3gp oynatabiliyor. 3gp yi salla gördüğünden bişeycik anlamıyo insan. avi çalıştırmıyor malesef wmw de çalıştırmıyor sadece mpeg4. i450 de 416 MHz ARM11 işlemci var ve içindeki grafik işlemcisinden tam emin olmamakla beraber bu işlemciyle de iyi video oynatabilir rahatlıkla. ki yeni symbian telefonların hepsi medya oynatıcılar seviyesinde video oynatma performansına sahip sorun olmazz..
Forumlarda bazı symbian pro sorun yaratıyor diye okudum . Dün samsung i450 alan bir arkadaşımla n 73 ve n 95'de kullandığımız pro yükledim ve sorunsuz çalıştı . ( smartmovie , 6 adet tema ve oyun denendi)
1 aydır kullanıyorum teli daha once n91de kullanmıstım ama n91 bunu ezer gecer suan n95te war bende i450 n95ten ses olarak ustundur kesinlikle ama n91e yetişmesi cok zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 21 Mart 2008; 22:17:44 >
1 aydır kullanıyorum teli daha once n91de kullanmıstım ama n91 bunu ezer gecer suan n95te war bende i450 n95ten ses olarak ustundur kesinlikle ama n91 yetişmesi cok zor
bu nasıl bir cümle şimdi ....n91 mi i450 yi ezer geçer ,i450 mi n95i...................
kulaklıkta n91 10,i450 8,n95 7
hoparlorde n95 8,i450 6,n91 4.5
Bugün Teknosa'da inceledim. Kulaklık denemedim. Creative ep-630 yanımda değildi. Yarın denemeyi düşünüyorum. Fakat hoparlör ses yüksekliği kötü. Ortam biraz gürültülü olduğu için hoparlör ses kalitesi konusunda birşey söyleyemeyeceğim. Sadece Movin adlı aac formatlı şarkıyı telefona aktardım. N73 bangır bangır bağırırken i450 dayak yemiş kız çocuğu gibi sessizce ağlarmış gibi kısık bir ses veriyordu dışarıya. Yani çağrı geldiği zaman telefonun hoparlöründeki sesi duymak gürültülü ortamda neredeyse mümkün değil. Ama aynı ortamda N73'ün sesi rahatlıkla duyuluyor. Fakat i450 nin kızağını aşağıya doğru çekip içerde gizli olan hoparlör dışarı çıkınca ses yükseliyor. Samsung yine çok saçma bir şey yapmış. Hiç hoparlör içerde gizlenir mi ? Cebimizde bu telefonun kızağı açık mı dolaştıracağız Telefonu alacaktım ama hoparlör sesinin yüksek sesli olmayışı yüzünden vaz geçtim. Burada ki yorumlara baktığımız zaman belli oluyor. Ses kötü.
Dikkat: Kulaklıktan söz etmedim. Hoparlör ses yüksekliğinden söz ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 28 Mart 2008; 22:38:26 >
Bugün Teknosa'da inceledim. Kulaklık denemedim. Creative ep-630 yanımda değildi. Yarın denemeyi düşünüyorum. Fakat hoparlör ses yüksekliği kötü. Ortam biraz gürültülü olduğu için hoparlör ses kalitesi konusunda birşey söyleyemeyeceğim. Sadece Movin adlı aac formatlı şarkıyı telefona aktardım. N73 bangır bangır bağırırken i450 dayak yemiş kız çocuğu gibi sessizce ağlarmış gibi kısık bir ses veriyordu dışarıya. Yani çağrı geldiği zaman telefonun hoparlöründeki sesi duymak gürültülü ortamda neredeyse mümkün değil. Ama aynı ortamda N73'ün sesi rahatlıkla duyuluyor. Fakat i450 nin kızağını aşağıya doğru çekip içerde gizli olan hoparlör dışarı çıkınca ses yükseliyor. Samsung yine çok saçma bir şey yapmış. Hiç hoparlör içerde gizlenir mi ? Cebimizde bu telefonun kızağı açık mı dolaştıracağız Telefonu alacaktım ama hoparlör sesinin yüksek sesli olmayışı yüzünden vaz geçtim. Burada ki yorumlara baktığımız zaman belli oluyor. Ses kötü.
Dikkat: Kulaklıktan söz etmedim. Hoparlör ses yüksekliğinden söz ettim.
bangır bagır bagarması gerekmiyor benim için ama kulaklık sesi önemli .......ep630 la deneyip aktarırsan memnun oluruz.........(siyah olanı bekliyorum)