Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG i450 İNCELEME TÜRKÇE (N91'DEN DAHA İYİ KULAKLIK SES KALİTESİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG i450 İNCELEME TÜRKÇE (N91'DEN DAHA İYİ KULAKLIK SES KALİTESİ) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozgboy

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 13:33:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

video kaç FPS ?

Nasıl ölçebilirim?

İletişim bilgilerim:
Özgür ÖZDENER
msn: ozgboy@hotmail.com
Q6600, P35 Platinium, OCZ Spec Ops DDR2 800, Sapphire 2600XT DDR4, 2x250 Gb Sata2 Seagate Raid 0,Be Quiet 530 Watt PSU,Philips DVDWR, Xclio kasa vs vs.
.:: NEJ@T ::.

14 Şubat 2008; 13:45:29 

menüye hangi tuşla giriyo birde foto çekerken tuşa basar basmas çekiyomu yoksa biraz - saniye bekliyomu cevaplarsan sevinirim gerçekten telefon çok güzelmiş güle güle kullan

Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim,
Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem,
İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam,
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
ozgboy

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 13:49:39 

Menüye sol taraftaki ortadaki tuşla giriliyor. Fotoğraflarında görebilirsin. Foto çekimi ise düğmeye basar basmaz çekiyor. Nasıl çektiğini anlamıyorsun bile. O bakımından kullanışlı.

İletişim bilgilerim:
Özgür ÖZDENER
Q6600, P35 Platinium, OCZ Spec Ops DDR2 800, Sapphire 2600XT DDR4, 2x250 Gb Sata2 Seagate Raid 0,Be Quiet 530 Watt PSU,Philips DVDWR, Xclio kasa vs vs.
uguRnB

14 Şubat 2008; 14:21:57 

ozgboy, gerçekten güzel inceleme olmuş teşekkürler. Yani kesin ve net bir şekilde müzik kalitesi N91'den iyi mi?

tek_korsan

14 Şubat 2008; 14:26:34 

bu soru daha önce sorulmuş olabilir ..

i450 ve nokia 5610 karşılaştırması varmı ses yönünden yada ikisini inceleyen ??

infernox

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 14:39:46 

Hocam hayırlı olsun telefonun. Bende dün bi telefoncuda inceledim ama açamadım. Kapalı halde inceledim. Şimdi sorum olacak. Ben hala ses olayına takıldım. Kulak içi kulaklıkların gelince bakarmısın, son sesi açtığında N91 deki gibi gözlerin yuvalarından çıkacak gibi oluyor mu? Bir de basslarda tokat yemiş gibi oluyor musun.
Teşekkür ederim.

And The Heavens Shall Tremble
ozgboy

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 15:01:09 

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

ozgboy, gerçekten güzel inceleme olmuş teşekkürler. Yani kesin ve net bir şekilde müzik kalitesi N91'den iyi mi?

Evet. Ses kalitesi daha iyi. Bass lar ve tizler hifi kalitesinde.

quote:

Orjinalden alıntı: infernox

Hocam hayırlı olsun telefonun. Bende dün bi telefoncuda inceledim ama açamadım. Kapalı halde inceledim. Şimdi sorum olacak. Ben hala ses olayına takıldım. Kulak içi kulaklıkların gelince bakarmısın, son sesi açtığında N91 deki gibi gözlerin yuvalarından çıkacak gibi oluyor mu? Bir de basslarda tokat yemiş gibi oluyor musun.
Teşekkür ederim.

İşte asıl soru o. Şu andaki son ses yetersiz. Yeni kulaklıklarım geldiğinde deneyeceğim. O zamana kadar beklemekten başka birşey gelmiyor elimden.

İletişim bilgilerim:
Özgür ÖZDENER
astronaut

14 Şubat 2008; 15:06:12 

çok güzel bir inceleme olmuş, telefonunu güle güle kullan...

ozgboy

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 15:06:13 

quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

bu soru daha önce sorulmuş olabilir ..

i450 ve nokia 5610 karşılaştırması varmı ses yönünden yada ikisini inceleyen ??

5610 u bilmediğim için bir karşılaştıma yapamayacağım.

İletişim bilgilerim:
Özgür ÖZDENER
uguRnB

14 Şubat 2008; 15:33:28 

quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

quote:

O zaman Samsun'u tebrik etmek lazım.Çam gibi rakibini devirdi.

Ermeni_Surprizi

14 Şubat 2008; 15:51:20 

quote:

quote:

quote:

Bir kanıtı var mı? Arkadaşlar en güvenilir sonuçlar PC donanımları ve yazılımları ölçümleriyle belirlenen Grafik testleridir. Onun bunun iyi demesine güvenmeyin. Yapılan testlerde N91'in İ450'den daha iyi olduğu ıspatlanmış. Var mı daha güvenilir kanıt grafik testlerinden başka ??? N91'i kullandım deyipte aslında maketini bile eline almamış insanlar var forumda =/
ozgboy, arkadaşım öncelikle Subjektif incelemen için seni tebrik ediyorum. Basslar ve tizler HI-FI kalitesinde demişsin ama tam olarak HI-FI teknolojisinin ne anlama geldiğini biliyor musun? HI-FI kalitesinde bass, tiz diye bir şey olmaz! Ayrıca Cowon Mp3 player'lar da dahil hiçbir mobil cihaz HI-FI ses kalitesi sunamıyor. Bir setten oluşan HI-FI ses sistemi 40.000-50.000 YTL civarında ki yüksek masraflar sonucunda gerçek HI-FI kalitesine ulaşılabiliyor. İ450 bass olarak ne denli zayıf olduğu hele hele N91'in yanında solda sıfır olduğu testler sonucunda belli oldu. Aynı şekilde kalite ve ses seviyesi olarak da öyle. Neyse telefonunu güle güle kullanman dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeBeto18 -- 14 Şubat 2008; 16:01:11 >

Eski Nick: BeBeto18
mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 16:04:00 

quote:

video kaç FPS ?

cihazın cif modunda 15 fps kayıt yaptıgı biliniyor..........

Hepsi gider bi o kalır
uguRnB

14 Şubat 2008; 16:05:03 

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kanıtı var mı? Arkadaşlar en güvenilir sonuçlar PC donanımları ve yazılımları ölçümleriyle belirlenen Grafik testleridir. Onun bunun iyi demesine güvenmeyin. Yapılan testlerde N91'in İ450'den daha iyi olduğu ıspatlanmış. Var mı daha güvenilir kanıt grafik testlerinden başka ??? N91'i kullandım deyipte aslında maketini bile eline almamış insanlar var forumda =/

Aslında bir yönden haklısın başkalarının görüşleri farklı olabilir fakat senin bahsettiğin testlerden ziyade bir insanın kendisinin alıp denemesi ve hangisinden daha iyi kalite