Over and Under, hocam ben ozelliklerini g600 yakin buldugum d880 i ekstra ozelligi cift hat oldugu icin bir dakkada cok begendigim g600 e tercih ettim ve değiştirdim hoş kafaya koyunca başka sebeplerde bulurdum ya neyse. benimde kötü huyum bu. ama biraz düzeldim sayılır. sanada istersen bahaneler bulabilirim. mesela siyah renk i450 gelirse, ikiside siyah ikisininde ekranı iyi ikisininde bataryası iyi ama i450 nin fotosu idare eder olmasına ragmen symbian ve super müzik teli diyebilirsin mesela. nasıl fikir hocam. bu arada i560 da cok klas tel yakında oda çıkıyor gibi. meraklısına...
Over and Under, hocam ben ozelliklerini g600 yakin buldugum d880 i ekstra ozelligi cift hat oldugu icin bir dakkada cok begendigim g600 e tercih ettim ve değiştirdim hoş kafaya koyunca başka sebeplerde bulurdum ya neyse. benimde kötü huyum bu. ama biraz düzeldim sayılır. sanada istersen bahaneler bulabilirim. mesela siyah renk i450 gelirse, ikiside siyah ikisininde ekranı iyi ikisininde bataryası iyi ama i450 nin fotosu idare eder olmasına ragmen symbian ve super müzik teli diyebilirsin mesela. nasıl fikir hocam. bu arada i560 da cok klas tel yakında oda çıkıyor gibi. meraklısına...
Sana katılıyorum dostum benzer kaygıları sende taşıyormuşsun
Ben birde i450 çekimlerini merak ediyorum acep yukarıdakiler kadar kaliteli mi ?
Sana katılıyorum dostum benzer kaygıları sende taşıyormuşsun
Ben birde i450 çekimlerini merak ediyorum acep yukarıdakiler kadar kaliteli mi ?
Ben senin onlardan ayarlama yaparak daha iyi çekeceğini düşünüyorum over and under.Bence alıp inceleyip paylaşmalısın bizlerle.
esasen ben i450 nin örnek fotolarını başarılı buldum, daha öncede söylediğim gibi, özellikle renkleri yansıtmadaki gerçekçiliği bence çok iyi, bazı samsung modellerinden önde görünüyor, tabi şuda var bizlerden birinin incelemesinde yada ekleyeceği fotolarda durum değişik olabilir daha iyi yada kötü çıkabilir, ben bu telin özellikle bu mavi beyaz rengini sevmedim onun dışında bana çok iyi bir telmiş gibi geliyor edindiğim bilgiler ve yapılan yorumlara göre ama kesinde konuşamıyoruz tabi...
Cihaz, Symbian OS v9.2 S60 3rd Edition işletim sistemi kullanıyor.Aynı sistemle çalışan Nokia telefonları için yapılmış her tür programı temayı vs.vs. İ450'de de kullanabiliyoruz değil mi?
Cihaz, Symbian OS v9.2 S60 3rd Edition işletim sistemi kullanıyor.Aynı sistemle çalışan Nokia telefonları için yapılmış her tür programı temayı vs.vs. İ450'de de kullanabiliyoruz değil mi?
youtube de bi bakındım soyle videolara ve sanki telefon kasılıyomus gibi geldi uzerine tasıyabileceğinden fazla yuk koyulmus bi esek gibi tesbihte hata olmaz insallah islemcisi falan iyi bi telefondur da hayallerim suya dusmez mavi beyaz olanı cok hosuma gitti doğrusu
youtube de bi bakındım soyle videolara ve sanki telefon kasılıyomus gibi geldi uzerine tasıyabileceğinden fazla yuk koyulmus bi esek gibi tesbihte hata olmaz insallah islemcisi falan iyi bi telefondur da hayallerim suya dusmez mavi beyaz olanı cok hosuma gitti doğrusu
416 MHz işlemci Bu telefon bu güçlü işlemciyle İPhone hariç hiçbir telefonun veremediği performansı verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeBeto18 -- 8 Şubat 2008; 16:52:07 >
siyah rengi gelirse alma ihtimalim olabilir oda geç olur yada hiç olmaz , biraz daha beklemek gerekiyor heralde bu telin forumdan arkadaşlar tarafından incelemelerini görmek için...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 8 Şubat 2008; 23:54:54 >