N91'den daha iyi kulaklık sesine sahip dediğiniz Samsun İ450 modeli garantili olarak 1GB hafıza kartı hediyeli Hepsiburada da satışa sunulmuştur.Fiyat oldukça iyi görünüyor.
Aynen, fakat ben hala şu sesin N91'den daha iyi olma olayındayım.Hala öyle olacağını düşünmüyorum.Ama denemeden de birşey söylemek mantıklı olmaz.Herşey bir yana fiyat oldukça iyi görünüyor.
Aslında fiyatı, çıkış fiyatı olarak oldukça iyi.Sony Ericsson W910i ve Nokia 5610 Xpress Music gibi telefonların arasından oldukça güzel bir fiyattan çıktığını düşünüyorum.Telefonda symbian işletim sistemi var ve tamamen mutlimedya bir cihaz.Müzik kalitesinin N91'den iyi olduğu bahsi geçiyor.Eğer öyle ise bu fiyatın gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum.
Aynen, fakat ben hala şu sesin N91'den daha iyi olma olayındayım.Hala öyle olacağını düşünmüyorum.Ama denemeden de birşey söylemek mantıklı olmaz.Herşey bir yana fiyat oldukça iyi görünüyor.
evet yaw, bende samsungtan bu kadar iyi performans beklemiyordum açıkçası...
SAMSUNG G800 DEN DAHA UCUZ BU TELEFON NASIL OLUYOR?
quote:
Orjinalden alıntı: uguRnB
N91'den daha iyi kulaklık sesine sahip dediğiniz Samsun İ450 modeli garantili olarak 1GB hafıza kartı hediyeli Hepsiburada da satışa sunulmuştur.Fiyat oldukça iyi görünüyor.
DALGAMI GEÇİYORSUN DOSTUM BU TELEFON OLMASI GEREKEN FİYATTAN DAHADA DÜŞÜĞE ÇIKMIŞ PİYASAYA.YANİ RAHAT BU TELEFON ÇIKTIĞI ZAMAN 900 YTL OLMASI GEREKEN BİR TELEFON
evet yaw, bende samsungtan bu kadar iyi performans beklemiyordum açıkçası...
2. sürgü resmen kopya tabi...
Şahsen denemeden N91'den iyi performans sergilediğine inanmam.2. sürgü olayıda öyle işte.
Dogru bir yaklasimda bulunuyorsun hocam ama mobile review de incelemeyi yapan kisi bu konuda oldukca basarili ve ciddiye âlinân bir sahis, her ne kadar bu anlamda begenmedigi yonleri ve arti eksileri ayrintili olarak anlatsada, eger dedigi gibi olmasa inandırıcılığına azda olsa zarar verir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 26 Ocak 2008; 22:24:38 >
N91 le mi karşılaştırıonuz bu telefonu. N91 deki ses okadar yüksekmiki? nokialarda s40 (6280-6300-6233 gibi) işletim sistemleri her zaman s60 ve s90 ( nokia n95 n91 n80 ) serilerinden çok ses verir.bunu kimse inkar etmesin.bende şuan n95 8gb var.ama 6300 ve 6280 de var. sanıomusunuz n95 daha çok ses verio? SÖLEDİKLERİM KULAKLIK SESLERİ İÇİN...
HERKES TUTTURMUŞ Bİ N91! ANLAMIORUM...
samsun İ450 nin çıkış gücü kaç mw bilen bulan varsa yasabilirmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byben -- 27 Ocak 2008; 20:10:51 >
N91 le mi karşılaştırıonuz bu telefonu. N91 deki ses okadar yüksekmiki? nokialarda s40 (6280-6300-6233 gibi) işletim sistemleri her zaman s60 ve s90 ( nokia n95 n91 n80 ) serilerinden çok ses verir.bunu kimse inkar etmesin.bende şuan n95 8gb var.ama 6300 ve 6280 de var. sanıomusunuz n95 daha çok ses verio? SÖLEDİKLERİM KULAKLIK SESLERİ İÇİN...
HERKES TUTTURMUŞ Bİ N91! ANLAMIORUM...
samsun İ450 nin çıkış gücü kaç mw bilen bulan varsa yasabilirmi?
Bahsettiğin şeyi anlamadım ama N91'den müzik dinlemediğin belli oluyor.