Şimdi Ara

GMC AVC-K1 KASA INCELEMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
13.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GMC Noblesse AVC-K1 Kasa

Boyutları ( W x D x H ): Kasa Boyutu 200 x 510 x 440mm Kutu Boyutları 258 x 510 x 620mm

Renk: Gümüş / Siyah

Portlar: USB 2.0 x 4Port, Audio + MIC port+1394

Termometre: LCD Görüntü Paneli

Form Factor: ATX

Sürücü Yuvaları: 5.25" x 2 / 3.5" x 4 ( kasa içi)

Genişleme Slotları: 7 Slots

M/B Boyutları: Full ATX

Ağırlığı

Net : 9.16Kg
    Gross : 10.80Kg

Soğutma: CAG 1.1

Fan

Önde : 140mm X 1adet
    Arkada : 120mm X 1adet

Uzaktan Kumanda: IrDA Remocon, 16*2 VFD Display

Fan Kontrol: Ön&Arka Fan Kontrol

Urun cok ama cok saglam bir kutudan cikiyo ve paketlemesi cok basarılı...

Kutu icinden normalde mukemmel bir kıtapcık cıkıyormus ama benımkınden cıkmadı neyse sorun degil az cok anliyoruz :)

Kasamiz HTPC sıstem yani Home Theatre Personal Computer.

Urun kasadan PSU suz cıkıo ama Vatan bilgisayar ve bir kac firma 300wattlık bır psu ıle gonderıyor, psu tatmın edıcı bır sessızlıge sahıp.

Onde ve arkada 2 fanı ve bunları kontrol etmeye yarayan bir fan controller onde konumlandırılmış. On fanımızda toz filtresi guzel bir dusunce ve cıkması takması son derece kolay.

GMC firmasi inanılmaz bir montaj seti ile gonderiyo urunu.

Kasa içi inanılmaz geniş rahat hareket edebiliyoruz ve vida kullanmaya gerek duymadıgımız Plug sıstemi var.

Görunum gercekten çok şık ve malzeme kalitesi tartışmasız mukemmel, cok saglam bir kasa ve cerceveye sahip.

Yakın cekimlerdede gorebılecegınız gıbı net okunur bır lcdye sahip asagida bu LCDye aktarabıldıgınız bilgilerden bahsedicem, Ayrıca kasanın onunde Card Reader, USB, 1394, kulaklık ve mıkrofon portlar mevcut. Ayrıca sısteme baglı bır ısı sensorunu ıstedıgınız bır yere konumlandırıp oranın ısısını olcmek mumkun.

Kutumuzdan esas oglan olan kumandamiz karton bır kutunun icinden posetli olarak cıkıyor :)

Simdi gel gelelim gözlemlerimize....

Arkadaslar urun malzeme kalitesi ve fonsiyonellik olarak inanılmaz derecede tatminkar ve albenili bir urun.

Kumandamız mouse ve klavye foksıyonlarının cogunu yerıne getiriyor hatta icinden cıkan en onemli etken ve butun bu ozellıklerı kullanmamıza olanak sunan softwareimizden sanal klavyemız bile cıkıyor.

GMC AVC-K1 kasamiz Sound Graph firmasıyla anlasmalı olarak yazılım destegini buradna alıyor, Imon ve Imedian adli iki adaet programla calısıyor.

Ondeki LCD ekranimizdan;

hava durumu (derece yagıs bulut ve hıssedılen gibi genıs bır bilgi)

tarih saat ay gun yıl

Download Upload verileri

Islemci ve ısletım sistemi bilgileri

Gunluk ve son dakika haberler

fiziksel hafıza hard disk bilgilerı

ses kartı bılgılerı

grafik ekolayzır

ıp nosu

kendı istediginiz yazılar vs. tarzi cok ama cok genis bır yelpazemiz var.

kurulum kolay ve kasa ıcı cok genis.

Gelelim eksi yanlarına;

Simdi urun sound graph firmasına resmen muhtac ve oradan cıkıcak software olmadan hic bir sey yapamıosunuz. software kullanımı cok karısık daha cozemedıgim (tv kartı, sanal radyo, film arsiv izlemesi vs.) bir cok ozellik mevcut. bundan baskada eksisini bulamadim.

Simdilik gozlemlerim bukadar merak eden arkadaslar icin Imzamdaki sistemi kullanıorum .

cozdukce buldukca eklemeler yapacagim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serencebey -- 23 Aralık 2007; 3:07:00 >

• mod yapmaya ihtiyaç yok fabrika çıkışı olmuş bu yahueline sağlık hocam alacak arkadaşlara iyi bir fikir verebilir,sende kendine yoldaş bulursun belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 23 Aralık 2007; 2:28:19 >
  • hayırlı olsun serencecim güzel bir kasa
  • hayırlı olsun da keşke biraz daha ayrıntılı fotoğraf koysaydın çünkü ben de kasa alıcam aklımda bu da var.Ayrıca sğutma konusu ürün içinde kaç fan olduğu gibi konulardan bahsedebilirmisin.Son olarak paneller camlı mı?
  • resimleri bırazdaha guncelledim. On eranlarda once jelatın korumayla geliyor korumada mika bır malzemeye yapısık.

fan bılgılerını zaten yukarda baya acıkca yazmıstım

Fan

• quote:

Orjinalden alıntı: Serencebey

resimleri bırazdaha guncelledim. On eranlarda once jelatın korumayla geliyor korumada mika bır malzemeye yapısık.

fan bılgılerını zaten yukarda baya acıkca yazmıstım

Fan

Ben dayanamadım bir mesaj daha atıcam.Yabancı sitelerdeki incelemelere de baktım hakkaten tek kelimeyle mükemmel bir kasa bu ya.Hem ufak bir kasa değil hem moda ihtiyacı yok kendiliğinden modlu zaten.Yani bir kasaya fazladan artık ne özelliği koyabilirsinki.Tekrar hayırlı olsun kardeşim ii ki almışsın bak senden özendim şimdi ben de alıcam.
  • walla secımını benım tercıhlerım dogrultusunda yapman cok mutlu ettı benı :)

Arka ve ondekı fanlar Inanılmaz sessizler.

Ama tek soylemek ıstedıgım daha guclu bır PSU alın uzerınde gelen psu 300watt ve ıse yaramaz (benım sıstemım ıcın oyleydı). Psu hediyesız satan yerler var dıkkat edin fiyatına bakarken

• Uykum geldiği için benmi yanlış gördüm yoksa yukarıdaki link'te 345,50YTL mi yazıyor bu kasa için?

Eğer harbiden öyle ise YUH!

• walla benim aldigim fiyat

GMC K1 390YTL + PSU hediye
  • Bugun bisiler daha kesfettim,

on buyuk ses dugmesi mute oldugunda ısınlar sonuo

ve alttakı fan controller celcius ve fahrenait olarak gosterebilio.
  • Kasan hayırlı olsun gerçekten güzelmiş. İyi günlerde kullanman dileğiyle.
  • eline sağlık kardeşim
    fasılda güzeldi bu arada :D
  • Bende yeni kasa alacam acaba ne kadardır dedim ve Vatan'ın siesine baktım. (Bakmaz olaydım)
    www.vatanbilgisayar.com
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30704

World Card: 289$+KDV
    Anlaşılan bana Asus'tan başka kasa yaramaz f/p açısından...
    Kasa güzelmiş ama hocam hayırlı uğurlu olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 25 Aralık 2007; 1:21:50 >

• Fiyatı çok yüksek onun dışında her şeyi güzelmiş.
  • çok sagolun arkadaslar daha iyileri size olsun en kısa zamanda
  • süper kasa eline sağlık güle güle kullan ama fiyatı yüksek
  • acıkcası fyat / performans yapınca bence gayet guzel
  • gerçekten çok güzel bi kasaymış kasa üzerinden sesi kısa bilmesi beni çok fazla cezbediyo ucuzlarsa alırım.
  • sevgili wenom fan %100 calıssa bıle hıc sesı yok
  • Yokmu hala bu kasadan alan bır arkadas??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.