Şimdi Ara

ADSL 256'lar 512'ye çıkıyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trgamer sitesinde bahsedildiğine göre 256 ların 512 ye çıkması muhtemelmiş bu kounuda söylentiler varmış haber aşağıda...

Minimum 512kb mi oluyor?

11.02.2005 15:39
    Emre Sevimbige
    Kaynak: Teknoloji Channel

Adsl kullanıcılarının bugünlerde merakla beklediği bir soru bu. Artık minimum Adsl'ler 256kb'dan 512kb'a mı çıkarılıyor.

Şu anda resmi bir onaylama olmasa da; bu konuyla ilgili olanlara göre; birkaç ay içinde durum bu olacak. Peki fiyatlar ne olacak? İşte işin güzel yanı da bu; birkaç ay sonra 512kb interneti 256kb fiyatına alacağız. Şu anda 49 milyon, tabii olana kadar 256kb'ın fiyatını ne yaparlar onu bilemeyiz. Bize de beklemek kalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacitigin -- 12 Şubat 2005, 22:49:34 >

• BİLİYOZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

BİLİYOZ

"biliyoz" değil "biliyoruz"
  • yanlis yer burasi.
  • Ya zaten telekoma bir zararı yokki 256 le 512 arası Adsl Geniş bant özelliği var kaç kişi online olursa adsl hızının değişmemesi lazım ama nedense değişiyor .Yani zararı yoksa herkese versin standart 2mb bağlantı değilmi?
  • yazmış artık ne yapalım?
    quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

yanlis yer burasi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

quote:

BİLİYOZ

onuda biliyoz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bilmiyordum valla yeni duydum....artık bekleyecez...inşallah olur...ben bir aylığına hani beleşti ya ilk ay o zaman 2048 kullandım şimdi 256..tavşanla fare olayı...Avrupada insanlar uçuyor demek ki ... Shrek 2 filmi 5 saatte inmişti...
  • 256 kalkmayacakmı şimdi ? Ben minimum hızın 512 olacağını biliyordum.Teknoloji Channel
  • doğru ya burası donanım genel network ta falan açmalıydım haklısınız kusura bakmayın...konu genel olunca ben şaşırmısım..doğrusu ben forumun sırf bu kısmını geziyorum ondan oldu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

quote:

BİLİYOZ

onuda biliyoz

• Ama toplam genişlik sınırlı... 40Gbps miydi neydi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Andys

Ya zaten telekoma bir zararı yokki 256 le 512 arası Adsl Geniş bant özelliği var kaç kişi online olursa adsl hızının değişmemesi lazım ama nedense değişiyor .Yani zararı yoksa herkese versin standart 2mb bağlantı değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hacitigin

ben bilmiyordum valla yeni duydum....artık bekleyecez...inşallah olur...ben bir aylığına hani beleşti ya ilk ay o zaman 2048 kullandım şimdi 256..tavşanla fare olayı...Avrupada insanlar uçuyor demek ki ... Shrek 2 filmi 5 saatte inmişti...

aynen öle ben şu an belçikadayım 2048 kb adsl var flashget te transfer rate 350 lerde geziyo. 3-4 saatte film indirmek mümkün. türkiyeye döndüğümde işallah 1024 ü bulmuş olur adsl
  • yalandır. yada fiyatı artırırlar.
  • şu kelimeleri düzgün yazalım lütfen. saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya. örneğin mainboard kelimesi önce m.b olarak kısaltıldı, sonra mbr oldu, daha sonra m.board oldu en sonundada b..kunu çıkarttılar mobo oldu. her şey aynen bunun gibi oluyor nedense. bu kadar tembelliğe yuh yani. iki kelimeyi bir araya getirmeye bile üşeniyor millet. tam kro tipi konuşmaya başladı millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 12 Şubat 2005, 23:54:50 >
  • kime kızdın anlamadım???
    quote:

Orjinalden alıntı: ysroguz

şu kelimeleri düzgün yazalım lütfen. saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya. örneğin mainboard kelimesi önce m.b olarak kısaltıldı, sonra mbr oldu, daha sonra m.board oldu en sonundada b..kunu çıkarttılar mobo oldu. her şey aynen bunun gibi oluyor nedense. bu kadar tembelliğe yuh yani. iki kelimeyi bir araya getirmeye bile üşeniyor millet. tam kro tipi konuşmaya başladı millet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRuS_izm

quote:

ben bilmiyordum valla yeni duydum....artık bekleyecez...inşallah olur...ben bir aylığına hani beleşti ya ilk ay o zaman 2048 kullandım şimdi 256..tavşanla fare olayı...Avrupada insanlar uçuyor demek ki ... Shrek 2 filmi 5 saatte inmişti...

aynen öle ben şu an belçikadayım 2048 kb adsl var flashget te transfer rate 350 lerde geziyo. 3-4 saatte film indirmek mümkün. türkiyeye döndüğümde işallah 1024 ü bulmuş olur adsl

2048kbps bağlantı ile max teorik hız bile 256kb/s dir. sizin bağlantınız ya 2mbit değil yada yanlış ölçüyorsnuz

• Walla yapacaklarsa fiyatı arttırmadan yapsınlar yoksa hiç yapmasınlar fiyat zaten normalin üstünde seyrediyor..!!
  • arkadaş doğru diyor. bağlantılar bps (bit per second) (saniyede aktarılan bit sayısı) olarak adlandırılır. 8 bit=1 byte olduğuna göre misalen 2048 Kbps = 256KBps.... burdan harf önemi anlaşılıyor... b= bit B=byte
    quote:

Orjinalden alıntı: enderc

quote:

Orjinalden alıntı: HoRuS_izm

quote:

2048kbps bağlantı ile max teorik hız bile 256kb/s dir. sizin bağlantınız ya 2mbit değil yada yanlış ölçüyorsnuz

• inşallah...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.