Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
FOX TV,NTV,E2 KANALLARINDAKİ ŞİFREYİ NASIL KALDIRABİLİRİZ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> FOX TV,NTV,E2 KANALLARINDAKİ ŞİFREYİ NASIL KALDIRABİLİRİZ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cengiz4259

22 Aralık 2007; 18:15:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

VANTAGE X121S CI markalı receiverim var.FOX TV,NTV,E2 Kanallarında maç yayınlarında şifre giriyor.Bu kanalların şifresini bu cihaza nasıl gireceğiz bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

Relusion

23 Aralık 2007; 13:35:12 

Önce cihazına bir program yükleteceksin ve bu kanaların herbirinin kendine ait biss keyleri var.Bu keyleri gerekli olan kısma gireceksin açılıyor.

Ama öncelikli yapman gereken o programı cihazına yüklemek.

Ματεριαλισμ
Scream
porsuk773

23 Aralık 2007; 14:04:17 

cihazında emu varsa bide aradıgın kanalların şifresini nette ara bulursun ben veriridim ama forumda yeniyim kurallarını daha bilmiyorum ama rahatlıkla bulursun aradıgın kanalın yanına bis key yaz

pes4 hamachi

Sisteme Gözat

24 Aralık 2007; 12:38:52 

şifre bitane bir 15 tane etkisiz eleman dır ayrıyetten bu link yardımcı olur http://www.uydu.info/premier-lig-yayinlarini-fox-tv-dijital-uydudan-izlemek-icin-yapmaniz-gerekenler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes4 hamachi -- 24 Aralık 2007; 12:40:15 >

Dual Core E2160 1800mhz@3.2 mhz günlük - Gigabyte P35-DS3L - 2gb kingston DualDDR2 800mhz@1066mhz 5-5-5-17 samsung 180GB GSata2 8mb Buffer - 20.01 '' İNCA lcd monitör -SKY STAR 2-coolmaster 390 watt PSU
- Philips DVD-RW -PC APARATLI ORJ. SONY DUAL SHOCLK 2
SPARKLE 8800gt coolpipe3 (725-2025)
mmaslan

24 Aralık 2007; 13:46:32 

bende goldmaster 9400 vcı var yeni yazılım yükledikten sonra biss key girme bölümü kayboldu fikri olan varmı acaba

mmaslan
JimBeam

20 Nisan 2008; 14:01:28 

Bende de Goldmaster 9400 var. Tam olarak menüde "Biss key" yada "Şifre" bölümünü bulamadım. Yazılım mı yüklemem gerekiyor.

bodrumlu2

21 Nisan 2008; 9:31:56 

quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Bende de Goldmaster 9400 var. Tam olarak menüde "Biss key" yada "Şifre" bölümünü bulamadım. Yazılım mı yüklemem gerekiyor.

Anlaşılan cihazınıza bayadır yazılım yüklenmemiş.Son yazılımı yükleyin menüden 121 i tuşlatın key menüsü gelecektir..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
propesyonel

22 Nisan 2008; 16:26:04 

key menüsü yoksa yazılım . uyducudan yazılımını yüklet , yazılımı yüklenmişken de adam çözer heralde çözmemezlik etmez

GameZero

23 Nisan 2008; 14:56:14 

al d-smart izle dostum böyle şeyler gecici şeyler paso deişiyo şifresi illegal olaylarla makinenin garantisinide tehlikeye sokma bence tabi para senin paran kafana göre takıl

cemele

23 Nisan 2008; 22:43:41 

bu isin lezzeti orda zaten ugrasmak yazilim yuluyeceksin biseyi baskalarinin engellemelerine ragmen elde etmenin lezzetini alacaksin sonra bir gun cihaz bozulacak sonra cihazi kurtarmak icin ugrasacaksin care yok gidip yeni bir ust cihaz alacaksin hepside benim icin ugras oluyor zevk almak lazimmm

quote:

Orjinalden alıntı: GameZero

al d-smart izle dostum böyle şeyler gecici şeyler paso deişiyo şifresi illegal olaylarla makinenin garantisinide tehlikeye sokma bence tabi para senin paran kafana göre takıl

bodrumlu2

24 Nisan 2008; 15:27:35 

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

bu isin lezzeti orda zaten ugrasmak yazilim yuluyeceksin biseyi baskalarinin engellemelerine ragmen elde etmenin lezzetini alacaksin sonra bir gun cihaz bozulacak sonra cihazi kurtarmak icin ugrasacaksin care yok gidip yeni bir ust cihaz alacaksin hepside benim icin ugras oluyor zevk almak lazimmm

Aynen öyle

Nothing lasts forever
Even cold november rain
46

24 Nisan 2008; 18:09:22 

10 yorum 1500 görüntülenme ilginç

bodrumlu2

25 Nisan 2008; 17:16:44 

quote:

Orjinalden alıntı: 46

10 yorum 1500 görüntülenme ilginç

Nesi ilginç

Nothing lasts forever
Even cold november rain
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> FOX TV,NTV,E2 KANALLARINDAKİ ŞİFREYİ NASIL KALDIRABİLİRİZ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
8800GTS 512MB VMod
Zotac 8800GTS Voltaj Modifikasyonu Video Anlatım ve İnceleme
MSI NX8500GT ekran kartı
Fiyat performans kategorisinde yeni OC canavari NX8500GT