Şimdi Ara

HP W2207h LCD İnceleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
50.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, az önce directx testi yaptım Hp w2207h ile. Bazı testlerde monitör uykuya geçiyor ve testi göremiyorsunuz. Sizde durum nedir?
    Test için;
    start \ run \ dxdiag yazın, çıkan pencerede displaye tıklayın yukarıda, ekranın ortasında iki test var, sizde demon.tör uykuya geçiyor mu bazılarında?
    (türkçe xplerde başlat\ çalıştır \dxdiag)


    EK: vga bağlantıdan dvi bağlantıya geçince ilk seferde bunu yapıyormuş, şimdi 17' monitörümü bağlayıp directxi test ettim. Sorunsuz olarak yerine 22' monitörümü taktım ve testlerin hepsinden geçti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 5 Ağustos 2008; 16:52:14 >
  • Merhaba; Ttitreme Sonunu hz Ayarındandır Hz yi Yükseltmelisin. yada Ati Driverlerinin bazında böyle sorunlar oluşuyor sistemimi ve ekran kartı driverinin yeniden kur Geçence benimde başıma Asus hd2600 pro ekran kartında geldi monitör burak titremeyi açılıp kapanıyor patlıcak gibi
  • Arkadaşlar bu driverlar yeni gibi duruyor, epeydir bakmamıştım. Denemekte fayda var.

    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3543988&lang=en
  • Hp nın monıtörlerı gerçekten hayranlık uyandırıcı. Çözünürlüklerı ve parlaklıkları çok ıyı.

  • dun aldım aynısını arkadaslar
    agzım acık bakıyorum ve inanılmaz bir ekran
  • HD dizi ve film bul izle acilen
    Hayırlı olsun güle güle kullan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 1 Eylül 2008; 21:39:43 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: truva1975

    HD dizi ve film bul izle acilen
    Hayırlı olsun güle güle kullan.

    tesekkurler dostum hd goruntum vardı onceden ve HD yayınlarım var uydu uzerinden
    dehset bir goruntu yaw
  • Bunun Sebebi nedir acaba xp kuruluyken sorun yoktu.Vista kurdum pc her açilişinda bu hata geliyor.
    Birde Çözünürlüğü 1680 x 1050 pikselin üzerine çıkartamıyorum daha önce oluyordu, önerilen çözünürlük olarak bunu dediği için (1680 x 1050 piksel) bende böyle kullandım, değiştiriyim dedim değişmiyor


    http://img146.imageshack.us/my.php?image=hphatajc1.jpg
  • Arkadaşlar ben Samsung 2232GW ile HP2207H model arasında kaldım.Gönlüm HP den yana ama tek şüphem Samsung 2 ms Hp 5 ms.Oyun ve Film için kullanacağım için tepkime süresi benim için önemli.(HP nin 5 ms si Samsung 2 ms sine değer diye bir arkadaş yazmışdı eğer bu kaynak doğruysa HP hemen alıcam!) Yardımlarınız bekliyorum.
  • Aynı şekilde bende samsung la hp arasında kaldım.Ama hp nin fiyatı 600 civarlarındayken 750 felan olmuş.. Giderek düşmesi gerekirken tavan yapmış.Hem hdmı ın benim için birşey arz etmemesi hem samsungun fiyatının daha uygun olması,beni samsung almya itiyor ama samsunguda hiç canlı görmedim eğer oda hp gibi canlı ve netse samsung alıcam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: srcn1903

    Arkadaşlar ben Samsung 2232GW ile HP2207H model arasında kaldım.Gönlüm HP den yana ama tek şüphem Samsung 2 ms Hp 5 ms.Oyun ve Film için kullanacağım için tepkime süresi benim için önemli.(HP nin 5 ms si Samsung 2 ms sine değer diye bir arkadaş yazmışdı eğer bu kaynak doğruysa HP hemen alıcam!) Yardımlarınız bekliyorum.

    Güncel!
  • 2.el piyasası ne kadardır bilen varmı acaba 450 ytl normal mı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: srcn1903

    Arkadaşlar ben Samsung 2232GW ile HP2207H model arasında kaldım.Gönlüm HP den yana ama tek şüphem Samsung 2 ms Hp 5 ms.Oyun ve Film için kullanacağım için tepkime süresi benim için önemli.(HP nin 5 ms si Samsung 2 ms sine değer diye bir arkadaş yazmışdı eğer bu kaynak doğruysa HP hemen alıcam!) Yardımlarınız bekliyorum.



    ikisini de alma..biraz daha para verip Samsung T220 al :PP ben kullanıyorum. Harika tek kelime ile.
  • w2207h o monitorden ustundur
  • Dün kadıköyde 2232GW görme şansım oldu 460 YTL fiyat çekti.Gayet güzel monitör ama sabit olması çok kötü dönderme şansımız yok.
  • Hp W2207h Monitörün fiyati Bimeks'de dolar kurunun artmasiyla 846 ytl olmus
  • ben bimeksten 640 ytlye almıstım ufffff amma artmıs ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 15 Kasım 2008; 19:57:41 >
  • Arkadaşlar yaklaşık 6-7 ay önce DH sayfalarında monitor almadan önce 2 ay boyunca araştırdım... Bu araştırmalarım sonucu Samsung 226 BW modelinde karar kıldım. Derken Hp w2207h monitorle ilgili yazıları okumaya başladım... Karar verdim Samsung 226 BW alacağım. Darty' e gittim.. Hp monitorü görünce şaşırdım. Okuduğum yorumlarda bu kadar güzel bir monitor olacağını sanmıyordum... Bir anda Samsung dan vazgectim... Hp monitörü açtırdım pixel kontrolü yaptım. Eve geldim ve kurdum.. Monitörden oldukça memnunum.. Siyah Piyano çerçeveler ürüne gösterilen özeni en iyi şekilde ifade ediyor.

    Pencere açtığınızda pencerenin üst mavi çubuk hizasında eğer aynı hizada beyaz bir ışık görüyorsanız hemen ekran kartı kablosu ve monitör kablosunu kontrol edin.. Çok kullanışlı bir ayağı var ve oldukça hava katıyor cihaza.. Yalnız tek sorun alttan baktığınızda doğru dürüst hiç birşey göremiyorsunuz.

    Call of Duty 4-Crysis-Fear-Timeshift-Frontline-Fifa-Pes gibi vb. oyunlarda çok güzel bir görüntü kalitesine sahip.. Film seyrederken karanlıkta seyretmenizi ve monitör hizasından bakış açınızı ayarlamanızı tavsiye ederim..

    Son söz... mutlaka başka iyi monitörlerde vardır.. Ama bu fiyat seviyesinde HP' nin bu modelini almanızı şiddetle tavsiye edemiyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitrogenius -- 20 Kasım 2008; 21:11:35 >




  • Dolar çildırdı ve monitörün fiyati 930 ytl'ye çıktı....Fiyat / Performans orani cok dustu artik bu monitörü almaktansa 32" kampanyadan ucuz bir Hd Ready LCD almak daha mantikli oldu....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 20 Kasım 2008; 17:37:21 >
  • Arkadaşlar HP monitörümüzde malum özel ayarlar var. Oyun, resim, Movie gibi. HD filmleri izlerken tek tuşla seçilen Movie ayarında görüntü çok koyu oluyor. Birde filmde karanlık sahneler varsa iyice görmek zorlaşıyor filmi. Bu movie ayarını kendimiz ayarlayabiliyor muyuz? Ayarlayabiliyorsak sizin değerleriniz nedir nereden yapabiliyoruz? Birde bu Movie ayarını seçtiğimde "Dynamic Contrast Ratio ON" oluyor, bu özellikte açık olsun istiyorum o yüzden Custom'dan ayar yapsam aynı şey olmaz sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.