Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP W2207h LCD İnceleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: HP W2207h LCD İnceleme Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wolf16

14 Mayıs 2008; 11:15:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bende hp ile 226bw arasında kaldım. hp ye kalıte ve görüntü olarak diicek en ufak bi lafım yok ama bence bu monitorun tartsılması gereken tek 1 yönü var oda parlak ekran olmasının ciddi bi dezavantaj olup olmaması ? kullanan arkadaşlar bu bu parlaklık konusunda fikirlerini yazarlarsa karar vermem açısından çok etkili olucak .

truva1975

14 Mayıs 2008; 13:30:40 

Buradaki fikirler senin çaren olmaz, git dükkanda bak en güzeli. Biri parlıyor diyecek, diğeri yok diyecek, git kendin bak seni rahatsız ederse ona göre karar ver. Ruh hastası isen, ekrandaki görüntü yerine inatla kafanı görmek istersen görürsün tabi yansımayı :) , çok güneşli ve arkandan vuran ışıkta ve koyu bir görüntüde, yansıma olması çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 14 Mayıs 2008; 13:30:12 >

wolf16

15 Mayıs 2008; 8:27:27 

quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Buradaki fikirler senin çaren olmaz, git dükkanda bak en güzeli. Biri parlıyor diyecek, diğeri yok diyecek, git kendin bak seni rahatsız ederse ona göre karar ver. Ruh hastası isen, ekrandaki görüntü yerine inatla kafanı görmek istersen görürsün tabi yansımayı :) , çok güneşli ve arkandan vuran ışıkta ve koyu bir görüntüde, yansıma olması çok normal.

daha önceki kullandıgın monıtor nedir ? ben şu an 793df kullanıyorum ben ıllede lcd olsun şekil olsun diye bi amacım yok ama alacağım lcd monitör şu an kullandıgım monıtorden kesinlikle her yönden iyi olması gerek. mesala 17 '' de mpg4 veya dvx vıdeolar falan fazla dagılma olamdan izlenebilio 22'' olunca bu görüntü haliyle dagılıcak ekrana. hd görüntüde süper olabilir ama hd videolarda şu an için o kadar yaygın diil. Ki onlar için de çok yuksek HDD olması şart cok yer kaplıyolar. illede 22'' olsun die bir takıntımda yok 19 veya 20 de olabilir ileriye dönük olmasını düşünüyorum. nerden baksan 6-7 yıl gitmesi lazım orta direk insanlarız şurda :) bide lcd lerde hafif yandan bakınca göruntü dagılmıoymu deli oluyorum ona uzun lafın kısası 22'' hp aldığımda beni tek üzen şey yandan bakınca görüntünün dagılması olucak.parlaklık artık takmıyorum kafaya çünkü alanların hiçbiri bariz bi şekilde bunu ön plana cıkarmamış benim de pc başında arka tarafımdan güneş doğup batmadığına göre 1 sorun yok

truva1975

15 Mayıs 2008; 9:37:09 

Yanlardan bakınca en ufak bir sorun yok bu panellerde. Ama klasik sıkıntı devam ediyor, yani monitöre alttan bakarsan kararıyor ekran. Bizde o yüzden anlatmaya çalışıyoruz, bu monitörün okadar güzel bir ayağı varki, tek bir parmak hareketiyle istediğin hizzaya , istediğin yöne çevirip kendine uygun hale getirebiliyorsun.Başka monitör alsan önünde kazık gibi durman gerekir, bunun karşısında amuda kalksan kendine göre ayarlayabiliyorsun:) . Bu 22'' HP deki ayak tek başına bir şaheser, mutlaka dikkate alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 15 Mayıs 2008; 9:38:04 >

Texaslı

15 Mayıs 2008; 16:20:40 

quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Yanlardan bakınca en ufak bir sorun yok bu panellerde. Ama klasik sıkıntı devam ediyor, yani monitöre alttan bakarsan kararıyor ekran. Bizde o yüzden anlatmaya çalışıyoruz, bu monitörün okadar güzel bir ayağı varki, tek bir parmak hareketiyle istediğin hizzaya , istediğin yöne çevirip kendine uygun hale getirebiliyorsun.Başka monitör alsan önünde kazık gibi durman gerekir, bunun karşısında amuda kalksan kendine göre ayarlayabiliyorsun:) . Bu 22'' HP deki ayak tek başına bir şaheser, mutlaka dikkate alınmalı.

Evet truva1975 arkadas haklı gercekten cok ergonomik bir monitör

albati

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Mayıs 2008; 17:23:51 

Ayak güzel hoş da arkadaşlar çok sallanıyor, sizde de öyle değil mi, masaya ayağım çarpıyor bazen hemen sağ sol yapıyor.
Yuvarlak ayaklar bunlara göre daha oturaklı galiba.

truva1975

15 Mayıs 2008; 17:44:52 

Camıda açmayalım rüzgarda düşer bunlar.

qop

25 Mayıs 2008; 10:47:44 

beyler hepinize selamlar..

5 6 ay önce aldığım gül gibi monitörüm dün oyun oynarken bir anda renkler pembeleşmeye başladı. Ancak yarım saat sonra renkler düzeldi. Acaba monitör de ciddi bir sorun mu var. İnternette taramadığım site kalmadı..Gerçekten bu zamana kadar çok memnun olduğum monitörüm acaba ömrü bitmek üzere mi?..Bilgi sahibi arkdaşların tecrünbelerine ihtiyacım var...

Şimdiden teşekkürler..

KulüPRenaulT MEGANE II DYNAMİQUE HB
truva1975

25 Mayıs 2008; 11:11:24 

Ekran kartıylada alakalı olabilir, birde bazı arkadaşlar söylemişti, arkadaki kablolar gevşeyince bu tip şeyler olabiliyormuş. İstersen kabloların tam oturup oturmadığını bir kontrol et.

qop

25 Mayıs 2008; 11:14:18 

olabilir ..gerçi monitör sonra düzeldi ama benim de içim gitti valla..İnşallah sadece kablo hatası dır..

KulüPRenaulT MEGANE II DYNAMİQUE HB
1915-Turk

26 Mayıs 2008; 8:39:23 

Sistem1
Sapphire Radeon X1550
Bağlantı : Ekran kartı tarafında DVI, monitor tarafında VGA
çözünürlük : 1440x900 @ 85Hz 32 bit
Ati Catalyst Driver : 22.01.2008

Sistem2
XFX 8600 GT
Bağlantı : Ekran kartı tarafında DVI , monitor tarafında HDMI
çözünürlük : 1440x900 @ 60 Hz 32 bit
Omega Nvidia driver omegadrivers.net

Arkadaşlar sorum şu şekilde ;
2 tane HP w2207h LCD ekranım var iki ayrı sistemde kullanıyorum fakat sistem2 'de 85Hz 'e çıkamıyorum , ekran kartı daha kaliteli olmasına rağmen 60Hz'de kalıyor.Driver'dan olabilirmi ? yoksa bağlantı farklı ondanmı?

truva1975

26 Mayıs 2008; 11:23:45 

Bildiğim kadarıyla 22lerde, 60hz standart ve en performanslı değer.

EK: Yöneticilerden bir ricam olacak, Monitör başlığında bu HP linkinde 6.sayfaya geçmemize rağmen , 5.sayfa en son sayfa olarak görünüyor, düzeltebilirseniz çok makbule geçer, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 26 Mayıs 2008; 11:23:39 >

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 1:03:03 

guzel inceleme

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
truva1975

29 Mayıs 2008; 15:29:13