Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP W2207h LCD İnceleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: HP W2207h LCD İnceleme Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emrcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Ocak 2008; 10:59:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bende bu mönitörden düşünüyorum mac mini de kullanmak için performans sorunu yaşarmıyım?Web tasarım grafik ve fotoğrafçılık ile ilgilendiğim için renk tonlaması ve genişlik önemli benim için

Nikon D300 | Tamron 17-50 | Sigma 70-300 Apo | Nikkor 50 mm 1.8 | Nikon Mb-D10 Battery Grip | Manfrotto 190XPROB | Manfrotto 804 RC2 | Lowepro Silingshot 300 AW & Coming Soon &
husNUKE

Sisteme Gözat

31 Ocak 2008; 12:30:01 

arkadaşlar belki sacma bir cevap olacak ama lcd panellerin tepki suresini sıcaklık çok etkiliyor, monitor ideal sıcaklığına ulaşana kadar ghosting olabilir
Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Ocak 2008; 16:43:47 

ghosting hiç görmedim valla şu ana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 31 Ocak 2008; 16:53:19 >

P4 2.8 | Asrock P4i65G | WD 250GB SATAII HDD | Creative Audigy 7.1 | Nvidia FX5600 | Hp w2207h HDMI 22" | LG DVD-RW & CD-RW | Creative P5800 5.1
maranello

1 Şubat 2008; 0:22:55 

Ben renk açısından bu monitörü önermem. Al pantone kataloğunu eline git bi mağazaya dene ne kadar yaklaşıyor..Yakınsa al ama hiç zannetmem ..... Fiyatın önemi yok diyorsan Lacie yada Barco yada biraz daha ucuz Apple Cinema Display serisi..

Lacie 321 21'' LCD Monitör (Kalibrasyon) 109997 3273,92 YTL
* Ürün Kodu : 109997 * Teknoloji : SA Superfine TFT Panel * Görüş Alanı : 21.3"/54 cm * Form Factor : 4:3 * Maksmum Çözünürlük : 1600x1200 (UXGA) * Nokta Aralığı: 0.27 mm * Color Gamut : 100% EBU; 72% NTSC * Gamma Düzeltme : 10-bit LUT * Parlaklık : 250 cd/m2 * Kontrast : 500:1 * Tepki Süresi: 20ms * Ekran Açısı : 176° yatay ve dikey * Bağlantılar : 1xVGA D-Sub, 1xDVI-D, 1xDVI-I * Yatay Tarama: 31.5-91.9 kHz * Dikey Tarama : 50-85 H Xip 0 z * İletişim : DDC/CI * VESA 100 Uyumluluğu : Var * Sertifikalar: CE, FCC-B, TÜV-Ergonomie, TÜV-GS, TCO99, EnergyStar, C-Tick, GOST-R, c-UL, UL, VCCI-B, VESA DDC 2B, DDC-CI * Ağırlık: 11.0 kg * Boyutlar(WxHxD) : 467mm x 391mm x 200mm * Uyumluluk : (Sistem Gereksinimi) Mac ve PC, tak & çalıştır * Güç Tüketimi : 52W (Enerji Tasarrufu Modunda: < 1 W) * Garanti : 2 yıl

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Arkadaşlar bende bu mönitörden düşünüyorum mac mini de kullanmak için performans sorunu yaşarmıyım?Web tasarım grafik ve fotoğrafçılık ile ilgilendiğim için renk tonlaması ve genişlik önemli benim için

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 1 Şubat 2008; 0:27:55 >

AMD AM2 4800+,ASUS M2A-VM BOARD, 2X1GB DDR2 800MHZ,COOLER MASTER CENTURION 5 CASE, ASUS SATA2 DVDRW, 250 GB SEAGATE NCQ SATA2, HP W2207h LCD,MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD SET
-----------------------------------------------------------
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/466001/9CAE3B44ED264B66AF1C4EF5571A82FF.jpg
Receiver : Sony STRDE-485E----Front: Jamo Classic 8---- Center: Pioneer SRC-59 ----Surrounds: Pioneer SRC-59 ----Dvd: Pioneer DV-300
Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008; 1:32:46 

Arkadaşlar monitörüm analogdan bağlı ve film , müzik gibi sesli bişeyler açtığımda monitörde yukarı doğru dalgalanma olduğunu görüyorum ama çok dikkatli bakmak lazım. Kapatınca o dalgalanma geçiyor. Bu analogdan dolayı olabilir mi yoksa anormal bir durum mu var.

Şimdi baktım film ve müziğide kapatsam hafif böyle bi dalgalanma var, ama crt lerdeki gibi titreme değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 1 Şubat 2008; 1:48:27 >

P4 2.8 | Asrock P4i65G | WD 250GB SATAII HDD | Creative Audigy 7.1 | Nvidia FX5600 | Hp w2207h HDMI 22" | LG DVD-RW & CD-RW | Creative P5800 5.1
cause_of_death

1 Şubat 2008; 1:48:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Arkadaşlar monitörüm analogdan bağlı ve film , müzik gibi sesli bişeyler açtığımda monitörde yukarı doğru dalgalanma olduğunu görüyorum ama çok dikkatli bakmak lazım. Kapatınca o dalgalanma geçiyor. Bu analogdan dolayı olabilir mi yoksa anormal bir durum mu var.

Single bir Dvi-D dönüştürücü dene bence, Analogla alakalı olabilir diye düşünüyorum hiç böyle birşey yaşamadım ben.

Live Gamertag : emreowski

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008; 1:55:03 

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Single bir Dvi-D dönüştürücü dene bence, Analogla alakalı olabilir diye düşünüyorum hiç böyle birşey yaşamadım ben.

Yani açık renklerde yok anlaşılmıyor fakat masaüstü resmim koyu onda çok dikakt ettim mi görüyorum bide filmlerde karanlık sahnelerde falan belli oluyor. Bakayım sadece dönüştürücü varsa bide ondan deniyeyim Elektronikcilerde hep kablo var HDMI DVI onlarda biliyorsun sorun çıktı bende dönüştürücüler nerde vardır acaba Media markt da var mıdır ki

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008; 2:02:02 

Sorun çözüldü

Vallaha çok garip ama USB kablosundanmış USB kablosunu çıkarttım monitörün üstündeki ve o hafif çok dikkatli bakınca görülen dalgalanma geçti. Demin aklıma geldi oda, dedim bir usb kablosunu çıakrtayım çıkarttım ve baktım o mini dalgalanma kaybolmuş tekrar taktım ve tekrar gördüm şimdi çıkarttım usb yi. Başka portta deniyecem de pc nin arkasına geçmeye üşeniyorum Çünkü sürekli olan bi dalgalanma değildi ara sıra ortaya çıkıyordu acaba pc deki usb port mu bozuk

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008; 2:14:13 

Taktığım port bozukmuş, başka portlarda denedim bide usb hub ım var orda denedim titreme sorunu olmadı. Ben yinede çıkarttım usb kabloyu tırstım Çünkü anakartıma ve usb portlarına pek güvenim yok bir iki kere taktığım ürün kısa devre yapmıştı portta bozulmuş olmalı

apemen

1 Şubat 2008; 9:00:45 

HDMI - DVI çevriminde sinyal-kalite kaybı oluyor mu arkadaşlar?

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008; 17:42:14 

quote:

Orjinalden alıntı: apemen

HDMI - DVI çevriminde sinyal-kalite kaybı oluyor mu arkadaşlar?

Olacağını sanmıyorum ikiside dijital arabirim çünkü

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

2 Şubat 2008; 3:02:38 

Ya şimdi de HP photosmart marka yazıcımı açınca ilk yazıcının hazırlık aşamsı olur ya tarayıcı hazırlanıyor içinde karttuşalr falan ilerliyor o sırada monitörde içerdeki takır tukur işe paralel olarka çok titreme oluyor Yazıcı hazırlığını bitirince de duruyor o titreme. Yazıcı usb den bağlı. Şu anda monitörün usb kablosunu falan sötktüm sadece analog bağlantısı takılı. USB yazıcısı olanlar bi bu olaya dikkat edebilirler mi acaba. Kafayı yemem yakındır yani

cause_of_death

2 Şubat 2008; 11:25:43 

quote:

Ya şimdi de HP photosmart marka yazıcımı açınca ilk yazıcının hazırlık aşamsı olur ya tarayıcı hazırlanıyor içinde karttuşalr falan ilerliyor o sırada monitörde içerdeki takır tukur işe paralel olarka çok titreme oluyor Yazıcı hazırlığını bitirince de duruyor o titreme. Yazıcı usb den bağlı. Şu anda monitörün usb kablosunu falan sötktüm sadece analog bağlantısı takılı. USB yazıcısı olanlar bi bu olaya dikkat edebilirler mi acaba. Kafayı yemem yakındır yani

Valla hala yazıcı alacam da alamadım bi, eski girişli yazıcım var bilgisayara da bağlayamıyorum Sinir bozucu bir durum valla geçmiş olsun, umarım monitörden kaynaklanmıyordur...

Live Gamertag : emreowski

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

2 Şubat 2008; 17:23:57 

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Valla hala yazıcı alacam da alamadım bi, eski girişli yazıcım var bilgisayara da bağlayamıyorum Sinir bozucu bir durum valla geçmiş olsun, umarım monitörden kaynaklanmıyordur...

Ya daha dün gece gördüm işte önceden yoktu böyle