Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP W2207h LCD İnceleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: sahin1406
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: HP W2207h LCD İnceleme Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozan2017

20 Ocak 2008; 11:41:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dün bende bimeks e sordum nakitte nekadar indirim var diye %4 müş nakit indirimi.

No Fear
Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Ocak 2008; 14:19:22 

ozaman iyi tam 600 YTL denk gelio Bitane DVI > HDMI dönüştürücü alırım

Aşkım aşkım diye ağlayacaksın
Başını yastıklara boş koyacaksın
Sesini duyan yokki ağlayacaksın
Sen gittin şimdi sıra bende
Ben bittim şimdi sıra sende
dest

Sisteme Gözat

20 Ocak 2008; 14:29:17 

açılın bende geldim aranıza.

exa bilgisayarda hala bunla 2232 yanyana duruyor. o kötü görüntüde bile hp nin görüntüsü daha iyi. ayak olayı inanılmaz ergonomik. görüntüsü falan çok güzel. kesinlikle tavsiye ederim.

benimkide LG-PHILIPS panel bu arada.

Intel q6600 @3ghz + ZeroTherm nv120 /// Gigabyte P35C-DS3R /// 2x1 OCZ Platinum 4-4-4-12@833 /// Zotac 8800GTS512 Amp! /// HP w2207h /// NZXT Tempest+FSP Epsilon 700W(xilence 120mm blue mod) /// 640gbx2 (Raid0) + 500gb +320gb /// NEC 7173S + PHILIPS 1640P /// Logitech G15 + Logitech G7 /// SS2 2.6C (95-- TURKSAT1C 95-- HOTBIRD) /// AUDIGY ES @2ZS /// JBL Creature II /// Sycthe Kama Meter /// Linksys WAG354 /// Iphone 16gb + cx300

NZXT Tempest Modding in progress...
ozan2017

20 Ocak 2008; 21:14:01 

Arkadaşlar bugün ankara çukurambarda hem vatana hemde mavi bilgisayara gittim. 22" tüm monitörleri saatlerce inceledim hepsinin ama hepsinin bir kusurunu buldum. Genelde bir çogunda aşırı baclight vardı özellikle 2232bw da, yada hareket kabiliyeti yok yada dvi ve hdcp destegi yok. Bu sebepledirki alınabilecek en iyi monitör gerek ergonomisi gerek parlak ekranı gerekse baclightın cok az oluşu ile şu an hp w2207h. Tek eksiği bence dvi giriş olmaması. ben ay sonuna kadar benq x2200w bekliycem çıkmazsa veya cok bişi vaad etmiyorsa hp yi alcam. Sadece bimeks ölü pixel testi yapıp satıyor galiba ankarada oda biraz tuzlu ankarada daha uygun fiyatlı ölü pixel testi yapabilecegimiz bir yer varmı arkadaşlar. Bu arada 1,5m dvi>hdmi kablo mavide 19 lira. Bu sebeple arkadaşlar 22" alacaksanız boşuna kafanız karışmasın direk hp ye bakın

No Fear
dest

Sisteme Gözat

20 Ocak 2008; 22:59:01 

walla dvi olmaması bir eksik değil bence. hdmi olması daha büyük bir artı. ben altın uçlu dvidan hdmi a converter ı 7 ytl ye aldım. yanında min. 20 ytl değerinde hdmi kablo veriyor ayrıca.

bende ölü pixel çıkmadı şansıma.

Intel q6600 @3ghz + ZeroTherm nv120 /// Gigabyte P35C-DS3R /// 2x1 OCZ Platinum 4-4-4-12@833 /// Zotac 8800GTS512 Amp! /// HP w2207h /// NZXT Tempest+FSP Epsilon 700W(xilence 120mm blue mod) /// 640gbx2 (Raid0) + 500gb +320gb /// NEC 7173S + PHILIPS 1640P /// Logitech G15 + Logitech G7 /// SS2 2.6C (95-- TURKSAT1C 95-- HOTBIRD) /// AUDIGY ES @2ZS /// JBL Creature II /// Sycthe Kama Meter /// Linksys WAG354 /// Iphone 16gb + cx300

NZXT Tempest Modding in progress...
hasan121

20 Ocak 2008; 23:53:01 

quote:

Orjinalden alıntı: starless

dostum bende aleti geçen hafta aldım 7800gt ekran kartım vardı ve dvi çıkışı olduğundan acabalarda kalmıştım bende ama kutusundan hdmi-dvi adaptörü çıkıyor bildiğin gibi. bende onla bağlantı yaptım. olay yazılımla ilgili bence. my display yazılımını yüklemezsen o sorun ollmaz gibi.ben yüklemeden önce bi sorun yoktu ama yükledikten sonra açılışta 2 saniye ekran kararıyor sonra hdmi active vs... gibibiuyarı çıkıyor o kadar . sonra normale dönüyor
quote:

Orjinalden alıntı: kassarulu

bayramdan önce hepsiburada'dan hp2207h modelini almıştım, dün elime ulaştı.

sapphire hd2600xt ekran kartı ile kullanıyorum. iki adet dvi çıkışı var. ekran kartından çıkan dvi-hdmi adaptörünü kullanarak hdmi kablosu ile monitörü bağladım. ama windows açılırken, tam windows'un hoşgeldiniz yazısı geldiğinde monitör kararıyor ve kendisini kapatıyor.

daha önceden böyle bir sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mı? bu monitörü vga üzerinden bağlamak içime sinmiyor :(

Sorunu çözebilen var mı? ben de 2600pro kullanıyorum.hdmi dan bağlayınca monitör kendini kapatıyor.

BakimsizTarzan

21 Ocak 2008; 1:18:57 

@hasan121 eğer hoşgeldiniz yazısına kadar görüntü alabiliyorsanız bu sorun yazılımla ilgilidir. driverlarınız eskiyse bi güncelleyin derim. bende 2 gün once 8800 gt sonic aldım ayarlarını karıştırıyodum ne var ne yok diye bir ayarıyla oynadım ekran önce yeşil oldu sonra çat mönitor kendini kapattı reset attım hoşgeldiniz yazısında monitör kendini kapatmaya başladı güvenli kipte çalıştırıp sistemi geri yükledim sorunum düzeldi.

E6600 - Msi P6N Sli Fi - Palit 8800GT Sonic - Creative 5+1 -Cooler Master Centruion 534 430 Watt - 250 Samsung Sata2 NCQ Traktör & Hitachi 500 GB Sata 2 - Hp w2207H LCD Monitör. - NEC & Asus Dwd Writer - A4 Tech Oyun Klavye mause Seti - Skystar2 Rev2.d
eliottes

21 Ocak 2008; 1:33:42 

Merhaba arkadaşlar
HP w2207h modelde kapanma sorunu maalesef bende de var alalı daha 3gün oldu.
Cts günü eksa.com.tr'den aldık.
Asus 9550GE 128MB karta HIS 2600PRO 512MB DDR2 AGP 8X ekran kartının kutusundan çıkan DVI->HDMI çeviriciyi taktım 1920X1080 problemsiz masaüstü kullanıyordum ve out of range falan gibi uyarı almadım.
His ekran kartını bağlayınca sapıtmaya başladı Ati'nin (CCC) Catalyst Control Center'ından mıdır yoksa HP monitör yazılımından mıdır anlayamadım masaüstü gelirken monitör kendini kapatıyor elektrik kablosunu çıkartıp takıncaya kadar da açmıyor sistem ilk önce his'in sürücülerini kurdum 8.43 versiyondu bu sonra Ati'den 8.1'i çektim yine aynı sorun tam masaüstü açılacak ,güm monitör gidiyor ama bir şeye dikkat ettim monitör kapanmadan önce ekranın üst orta kısmında silik bir şekilde uyarı penceresi(OSD) gösteriyor ama okumak pek mümkün olmadı.Bende öyle bıraktım.
Şimdilik SONY S51B 1024X768 LCD'yle idare ediyorum (30ms response time)

Bu arada HP de diğer 22" LCD monitörler gibi LG.Philips panel kullanıyormuş.
Kullanıcılar TN (twisted nematic) panel kullanmaktan memnunmuş (anandtech.com).
You get a better LCD panel technology (S-PVA instead of TN+film).

Full HD desteği yok maalesef yani 1920X1080 onun yerine 1680X1050 desteği var oda bu fiyata göre bayağı iyi.Ayrıca DVI->HDMI dönüşümünde bir kayıp söz konusu değilmiş (Wikipedia).HDMI olması daha iyi tek problem çevirici oda ucuz zaten monitöre 575YTL(KDV dahil) veren adama koymaz.

Gerisine yarın yani pzt veya salı devam edecem sorunu çözünce mutlak yazarım buraya,ama monitörde arıza olmasından kuşkulanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eliottes -- 21 Ocak 2008; 1:48:06 >
Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Ocak 2008; 4:21:50 

http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html

arakdaşalr bu linkdeki ölü pixel testinden bişey anlayan var mı Tıklıyorum sürekli aynı renkler çıkıyor Acaba lcd ye özel bişi mi anlamadım

Aşkım aşkım diye ağlayacaksın
Başını yastıklara boş koyacaksın
Sesini duyan yokki ağlayacaksın
Sen gittin şimdi sıra bende
Ben bittim şimdi sıra sende
cause_of_death

21 Ocak 2008; 8:39:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html

arakdaşalr bu linkdeki ölü pixel testinden bişey anlayan var mı Tıklıyorum sürekli aynı renkler çıkıyor Acaba lcd ye özel bişi mi anlamadım

Dead Pixel Buddy programı var, ufak ve kullanması oldukça kolay. Bu programı kurup farklı renklerde görüntüyü detaylı incelersen görebilirsin.

bahadir_bado

Sisteme Gözat

21 Ocak 2008; 14:01:40 

Hp 2207H almak isteyen arkadaşlara FIRSAT ! http://forum.donanimhaber.com/m_20391577/tm.htm

www.ortakteknoloji.com
hunter06

21 Ocak 2008; 21:39:44 

quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

Hp 2207H almak isteyen arkadaşlara FIRSAT ! http://forum.donanimhaber.com/m_20391577/tm.htm

tamam fırsatta millete kör muamelesi yapmayaydın iyiydi [sm=s16.gif