Bulgar kızları, internetten tanıştıkları saf bekarlara bağı bahçeyi sattırıp dolandırınca diplomatik makamlar devreye girdi. İnternette tanıştıkları Türk erkeklerinden evlenme vaadiyle para alan ve ortadan kaybolan Bulgar kızları için iki ülkenin konsoloslukları devreye girdi. Bulgaristan Başkonsolosluğu ‘sahte gelin’ şebekesine yönelik ülke çapında operasyon başlatılmasını sağladı.
KIZLARA KANMAYIN
Konu hakkında açıklama yapan Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Evgeni Genev bekârları uyararak “Türk erkekleri Bulgaristan’daki kızlara para gönderdikten sonra haber alamıyor. Çünkü bazı çeteler kızları kullanarak erkeklerden para koparıyor. Bulgar bayanlardan gelen yardım maillerine sakın kanmayın, dolandırılacaksınız” dedi. Sınır ötesi dolandırıcılık ise şöyle işliyor. Türkçe konuşan Bulgar kızlar, internette tanıştıkları Türk erkekleriyle samimiyeti ilerleterek Türkiye’ye gelmek için para istiyor. Havale ise kimlik kayıtları tutulmayan Western Union aracılığıyla yapılıyor. Bu nedenle kızların izini sürmek mümkün olmuyor. Kızların telefon numaraları da sahte isimlerle değiştiriliyor.
TEHLİKELİ NUMARALAR
BULGARİSTAN Türk Büyükelçiliği dolandırıcılık haberleri üzerine harekete geçti. Büyükelçilik çalışanı Semra Avşar, Bulgar yetkililerle işbirliği yapıldığını ve polisin operasyon düzenlediğini söyledi. Bulgar sahte gelinlerin kullandığı bazı telefon numaraları ise şöyle:(+359 887 *** 558), (+359 849 *** 252), (+359 896 *** 186), (+359 898 *** 385)
bizim bir komşumuz var o da aynen bu şekilde evlenme vaadiyle bir bulgar kız tarafından kandırıldı... sanırım aynı şebeke.... neyse umarım başkalarının başına gelmez bu tür şeyler
ya sacmaliga bak ! onlar bulgar kizlari degil ! cingeneler . ben 5 senedir bulgaristandayim ve bulgar kizlarini iyi taniyorum ! turkleri sevmezler . heleki rengizni siyaha yakin kirmizimsi ise hemen size cingene derler ! bu yuzden cok gordum ulkucu , fetci takilipta kizlara kendilerini yunanli veya avrupali olarak tanitan . ama renkleri ele veriyor . ben neyseki beyaz tenliyim , gelenlde bosnak veya kafkas cecene benzetirler . Bulgar kizlari guzeldir . sizin tvde manken diye gordukleriniz ( cagla sikel ornek olarak ) gibi bayanlardan kat kat guzeller,. benim boyum 1,78 ama cogu kiz benim boyumda ! Bulgar kizlarinin cogu paraya bakmazlar . Araban olsun yeter . Araban cok lux olursa genede gozune giremezsin . bu seferde sani kadin duskunu olarak gorurler . Bulgaristanda alman ulusu gecer . Mesela kiz arkadasinla gittin , masada herkes kendi hesabini oder :) . kizlari asiri guzledir , fizikleride . zaten arian ( iran ) kokenli millettir.slavlarlada karisinca boyle bir millet olmus ... ayrica asiri paylasimcilardir . sabah kadar dil dokup anca elini tutarsin olayi yok burada :) sexi dogal bir ihtiyac gibi gorurler ( beslenmek gibi ) .
sonuc olarak burada tipin , fizigin yoksa paranlada pek bir is yapamassin.
Yurtdışından gelen birisiyle 1 haftada vs. işi yapıp evlenen insanları anlamam...
e bu resimdeki kız da esmer zaten
quote:
Orjinalden alıntı: Hirbag
e bu resimdeki kız da esmer zaten
sac rengi olarak degil , ten rengi olarak soyledim . zaten bende balkan turkuyum .ben bunu dedigimde bana sen osmanli tarafindan zor muslumanlastirilan sonra turklestirlien bulgarlardansin . ama yermi anadolu cocugu ? benim dedeler konyadan gibi baba tarafi selanikten gelmeler oraya . bunu diyorum bu sefer ( babam sarisin , mavi gozludur ) hemen senin baban pomak , sen temiz bulgarsin derler :) . Turk oldugumu soylemedim zaman ise dedigim gibi bosnak , veya kafkasli derler . Yani sac rengi degil , ten renginden laf ettim :)
bence ten rengi esmer dostum saçlarda boya zati. bir sakıncası yok herkes insan sonuçta hani beğenmezlermiş sevmezlermiş ya ondan şeyettim
Vaylan bunlarda adi araplar gibi demekki.besle kargayı oysun gözünü. Bluedevil merak ediyorum aslında sevmezler Türkleri filan dedin ya mesela ben gitsem Türküm desem hareketleriyle filan belli mi ederler hemen?Anlat biraz...
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
Vaylan bunlarda adi araplar gibi demekki.besle kargayı oysun gözünü. Bluedevil merak ediyorum aslında sevmezler Türkleri filan dedin ya mesela ben gitsem Türküm desem hareketleriyle filan belli mi ederler hemen?Anlat biraz...
valla en son basima gelen olayi burada yazmistim , konu silinmisti .sanirim erotik buldular . Yukaridaki yazdigimdanda anliyacagin bizi abaza yani kadin gormemis olarak goruyorlar . 1 ay once basima geldi. diskoya gitmistim . beni koydular bi duvarin dibindeki bara. iste oraya iki kadin gelmisti. esmer ve sarisin . bunlar parali tiplerdi . zaten black label sise actimislardi :) . ben oturuyodum , bunlar saga sola gidip erkekleri azdirip geliyorlardi . sonra esmer olan bana geldi sordu , nerelisin falan .dedim turkum . bu dudagini bukup kafasi sallamisti . 30 dakika benimle konusmadilar ama sonra kendileri geldiler. hatta sarisin olanin karizmasini bozmustum :) her neyse , turksen kizlar hic cekmezler . direk soylerler. gecen yine gordum yeni gelmis elemanlar . Istanbulluyuz paramiz var ayaginda . Tipik istanbul gencligi tipinde birisi kirli sakal saclar dikilmis, gomlek bagri acik , dans edis kop kop tarzinda , digeri ise tarkan cakmasi . bunlar gittiler 3 bulgar kizinin yanina , kizin direk bunlara yaptigi el hareketi , geri cekil :)
@hirbag
oyle deme, bende oyle diyordum ama en son crispino magzasina gitmistim , oradan 2 ceket , 3 gomlek almistim . oranin sahibi olan beyefendinin dedigi , kardes senin ten rengin beyaz . sana iyi gider. magzadan ciktim , bir kendime birde diger insanlara baktim , yani her 10 kisiden 3-4 u esmer tenli idi . bu doguya gidildiginde dahada artmakta . ek olarak kiz iran kizlarina benziyo. ben bursadanim . gocmen kizlarida beyazdir. bu kizin boyu 167 kilo 50 kilo. cok guzel fizi var... bizde kiza bakarsin yuzu guzeldir ama fizik deformedir . yani buraya 17 yasimda geldim , ilk bulgar kiz arkadasim sirf istedi diye body yaptim . burada fizikli olucan yoksa isin yas. benim boy 1,78 kilo 88 ( ilk geldigimde 67 idim ) bodyi kesince kilo aldim ama dedim ya body yaptigim icin vucudum toplu duruyor.
Benim başıma defalarca geldi. ICQ dan buluyorlar. Sonra resim gönderiyorlar. Zaten resme bakınca dibin düşüyor bir de telefon numarası verince güvenin artıyor. Ama nihayetinde olay hep para istemeyle bitiyor. Bahane de Türkiye ye gelmeyi çok istiyorum ama param yok oluyor daima. Ben de madem o kadar çok istiyorsun benimle görüşmek o halde senin adına online uçak bileti alayım sen de gel diyorum. O zaman morarıp kaçıyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Burak[Alper]
Benim başıma defalarca geldi. ICQ dan buluyorlar. Sonra resim gönderiyorlar. Zaten resme bakınca dibin düşüyor bir de telefon numarası verince güvenin artıyor. Ama nihayetinde olay hep para istemeyle bitiyor. Bahane de Türkiye ye gelmeyi çok istiyorum ama param yok oluyor daima. Ben de madem o kadar çok istiyorsun benimle görüşmek o halde senin adına online uçak bileti alayım sen de gel diyorum. O zaman morarıp kaçıyorlar.
uoooo
kardes bu ne ! ben bunu degil turkiyeye , buradaki odama sokamam
ekn olarak , dikkat et turkce konusuyorsa cingenedir ! bulgarla turkce bilmez ! benim bir manita vardi , turkiyeye 3 sefer gitmis ( biri busaya , digeri kus adasi digeri ise altinbasin katalog cekiminde model olarak kullanmislar) kizin almancasi ve ingilizcesi superdi sirketin bu yuzden komendator lugunu yapiyordu . sozculugu gibi bisey turkcesi . kendi soyluyordu bu chate girdiginde sag tarafta tag hemen doluyormus, hepte turkler varmis . Bir sefer basina geleni anlatiyodu , bende onun agizinla anlatayim hatirlayabildigim kadari ile ...
tanisma fasli geciyor kiro (K) Turkiyeye gelmek istemezmisin tekrar tanya (T) isterim k gel ozaman t gelirim ama ne yapicam orada ( kiz yemliyo ) k ben seni gezdirirm , sana gidis gelic ucak bileti alirim , bide 10.000 euro veririm t bu kadar parayi sadece benim turkiyeyi gezmem icin mi vericeksin , siz turklerin konuk severliginin bu derece oldugunu bilmiyodum k gezeriz , egleniriz . senin en iyi diskoya ( layla sanirim ) gotururum t sen anneni gezdir ozaman
kiz bile soyluyordu , siz turkler hep boylemisiniz. sizi cok kolay kadirirlar falan demisti . haklida yani . "mustatsi" biyikli demetir. sizin biyiklilar ve gobeklilerde para var iyi giyiniyorlar ama cok saflar demisti. Bide bu bursada sadirvanlarda gitmis ( tur gezisi varmis bursada) , mini etek ( ama diz ustunde degil , baldir ustunde ) giymis , gevrekci dahil herkes buna bakmis . bana demisti siz turkler hicmi kadin bacagi gormediniz diye , hakli ama
Bu fırunda bir kardiş vardı. Kiev e gidecekti. Ona danışmalı.
avrupada çok arkadaşım var, bayram dolayısı ile mesajlar, aramalar falan çokca oldu aramızda... almanya, avusturya, belçika, fransa her bi terafta aileden, akrabadan birileri var anlıyacağınız...
neyse bir numara dikkatimi çekti, sık sık arıyor, çaldırıp kapatıyo... ben de çaldırdım kim ki diye... kapadım... ama ısrarla devam ediyor çaldırmaya, neyse mesaj atım kimsin diye ses gelmedi bu arada ülke koudan baktım bulgaristan aha dedim bana da bulaştılar...
neyse telefon elime sıkıca aldım, çaldığı an açtım, çaldığı an açtım böyle 5-10 defa yapınca epey kontörüne sebep oldum bulgarların sanırım bi daha da aramadılar, kurtuldum...
anlamadığım benim o taraklarda bezim yoktur, çet falat bilmem ben... sanırım rastgele de arıyorlar, size de gelirse aynı taktiği kullanın 15 dakka da pes ediyorlar...
sözüm meclisten içeri Türk erkekleri dünyadaki en saf erkekler diye tahmin ediyorum karşıdaki 2-3 kıvırttı mı eriyoruz bu abazalık olduğu sürece dışlanmaya dvm ederiz
quote:
Orjinalden alıntı: Bluedevil86
ya sacmaliga bak ! onlar bulgar kizlari degil ! cingeneler . ben 5 senedir bulgaristandayim ve bulgar kizlarini iyi taniyorum ! turkleri sevmezler . heleki rengizni siyaha yakin kirmizimsi ise hemen size cingene derler ! bu yuzden cok gordum ulkucu , fetci takilipta kizlara kendilerini yunanli veya avrupali olarak tanitan . ama renkleri ele veriyor . ben neyseki beyaz tenliyim , gelenlde bosnak veya kafkas cecene benzetirler . Bulgar kizlari guzeldir . sizin tvde manken diye gordukleriniz ( cagla sikel ornek olarak ) gibi bayanlardan kat kat guzeller,. benim boyum 1,78 ama cogu kiz benim boyumda ! Bulgar kizlarinin cogu paraya bakmazlar . Araban olsun yeter . Araban cok lux olursa genede gozune giremezsin . bu seferde sani kadin duskunu olarak gorurler . Bulgaristanda alman ulusu gecer . Mesela kiz arkadasinla gittin , masada herkes kendi hesabini oder :) . kizlari asiri guzledir , fizikleride . zaten arian ( iran ) kokenli millettir.slavlarlada karisinca boyle bir millet olmus ... ayrica asiri paylasimcilardir . sabah kadar dil dokup anca elini tutarsin olayi yok burada :) sexi dogal bir ihtiyac gibi gorurler ( beslenmek gibi ) .
klasik avrupa toplumu oldular diyebiliriz o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: Bluedevil86
inanılmaz güzel bir kız nasıl birşey ya bu?
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: ..::nET::..
Genelde +18 sitelerle ilgili olanlar bilir. Öyle bir resim vardır ki dışarı tanıtım sayfasında içiniz düşer. Ancak diğer resimlere bir bakın meğer gerçeği %100 değişik. Uğraşarak en iyi resimleri çekiyorlar. Genelde çocuk p. kalktığı için siteler buna başvurdu. Çocuk gibi göstermeye çalışıyorlar o yüzden öyle bir resim çekiyorlar ki aklınız uçuklar. Aynı kişi ama resim farklı. Yani o yüzden resimlere inanmam. Video görmem lazım
al hocam sana video :) kendi videom , diskoda denk geldi , sari ve arkadasi esmer ilk baslarda turkumn dedigimde baya soguktu ama sonra ( ben arkadaslari kameraya cekiyordum ) nasil tipis tipis gelip azdiricak ya , dil atmaya calisiyo. Bulgarlar guzeldir . Yani havasindami , erkeklerindemi bizsey var nasil boyle bir millet anlamadim
Dış görünüşe aldanıp da maddi ve manevi olarak zarar görmemeye dikkat etmek lâzım.Bir anlık geçici heves uğruna istenmeyen hadiseler patlak verebilir.Geri dönüşü de mümkün olmayabilir...