Işıklı ve ışıksız ortamlarda ki performansını gösteren fotolar ekleyebilirmisiniz. Birde 30 mm ve 480 mm den aynı manzarayı gösteren fotolar eklerseniz sevinirim.
mrb bişey soracaktım fuji f480 de süper ccd var mı? sana iki tane link göndericem birinde var iyor digerinde yok diyor işin içinde n çıkamadım bide süper ccd nin olması ve ya olmaması ne derecede önemli http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1638/show.html
benim anlamadiğim neden herkes farklı farklı yanlış bilgileri yayınlıyor şimdi biz hangisinin doğru olduğunu nerden bilelim
quote:
Orjinalden alıntı: shark72htt
Ben de zaten 1.01 yüklüymüş , firmware güncellemesi yapmak isteyenlere yardım edebilirim ..........Ayrıca güncellemeler dil ayarlarına etki yapmıyor........
Geçenlerde elime bi kataloğ geçti fujinin. Orada bu makineye bakmıştım ve emin olarak söylüyorum orada super ccd yazıyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: süleyman_21
mrb bişey soracaktım fuji f480 de süper ccd var mı? sana iki tane link göndericem birinde var iyor digerinde yok diyor işin içinde n çıkamadım bide süper ccd nin olması ve ya olmaması ne derecede önemli http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1638/show.html
benim anlamadiğim neden herkes farklı farklı yanlış bilgileri yayınlıyor şimdi biz hangisinin doğru olduğunu nerden bilelim
quote:
Ben de zaten 1.01 yüklüymüş , firmware güncellemesi yapmak isteyenlere yardım edebilirim ..........Ayrıca güncellemeler dil ayarlarına etki yapmıyor........
hayır f480 sayfası kodak m883 ile f480 arasında kalmışım yardım edersen çok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: shark72
quote:
Orjinalden alıntı: süleyman_21
quote:
Fuji s8000 sayfası burası ve 480 nasıl model bilmiyorum bile.........hiç kullanmadım
merhaba. Ben de s8000 kullanıcısyım bir haftadır. Fujicafe'yi takip ediyordum. Bundan sonra burayı takip edeyim. Özellikle IS e bayıldım. Zoom da çok iyi. Ama henüz makineye de fotoğrafçılığa da acemi olduğumdan başka yorum yapamıyorum.
Tripotum yok maalesef:((( En yakın zamanda almam erektiğine inanyıroum ellerim sanki titriyor. Beğendiğinize sevindim:))) Yalnız 18x optik zoom da kesinlikle tripot gerekli
Arkadaşlar ben ürünü firmware upgrade ettim. Benim cihaz amerikadan geldi Türkçe menü standart olarak mevcut, upgrade sonrasıda bir problem yok. Upgrade işlemi adaptör olmadan da yapılabiliyor ben adaptörsüz yaptım sadece tam dolu NİMH pil kullanmanız yeterli oluyor. Bende en kısa zamanda çektiğim fotoğrafları buraya eklerim.