Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FUji s8000fd kullanıcıları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FUji s8000fd kullanıcıları Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pirmes

17 Mayıs 2008; 12:59:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.tristatecamera.com/lookat.php?refid=8&sku=FUJFPS8000FD*

linkteki adrestede sadece makina kutu içeriği ile birlikte (sd kart+canta+ vs vs olmaksızın) 280$...
imkanı olan arkadaşlar burdanda düşünebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirmes -- 20 Mayıs 2008; 22:58:12 >

FENA ACEMİYİM ..GARİP SORULAR SORABİLİRİM...:):)
İZMİR/KARŞIYAKA-ANKARA/BEŞEVLER(OKUL)
Hirotaro

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2008; 17:53:06 

quote:

Orjinalden alıntı: pirmes

Fuji FinePix S8000FD, 8.0 MP, 18X Optik Zoom, 2.5 inç LCD Ekran Digital Fotoğraf Makinesi- 4 GB SD KART + DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK KİTABI + ÇANTA HEDİYELİ

koysepete.com da şu an itibariyle 615 ytl (KDV dahil) + kard finans 12 taksit arkadaşlar...duyrulur....

ebayda 360ytl , burada 615ytl gene pahalı

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

Senti

17 Mayıs 2008; 18:49:13 

bugün teknosadaki görevli fuji fotoğraf makinelerindeki sanal yakınlaştırmanın diğer makinelerdekı dijital zoom ile aynı şey olmadığını iddia etti. Görüntü bozulmuyormuş

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
pirmes

17 Mayıs 2008; 19:50:00 

@Hirotaro
ikinci verdiğim linkte 350 ytl ebayda gene pahalı:):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirmes -- 17 Mayıs 2008; 19:49:34 >

pirmes

17 Mayıs 2008; 19:55:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Senti

bugün teknosadaki görevli fuji fotoğraf makinelerindeki sanal yakınlaştırmanın diğer makinelerdekı dijital zoom ile aynı şey olmadığını iddia etti. Görüntü bozulmuyormuş

o adamlardan biride teknosada 950 ytl iken 'bu cihaz 950 ytl ye alınabilecek en iyi makina sakın kaçırma' demişti....sana onu söyleyen adam, bana sıkan adamla aynı olabilir..:):):)

Hirotaro

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 1:12:18 

quote:

@Hirotaro

senin verdiğin fiyatta kargo dahilmi, benim verdiğimde dahil

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

kaankskn61

18 Mayıs 2008; 1:33:21 

arkadaşlar s8000 için aksasuvar konusunda bilgi werebilecek olan warsa sewinirim

FatihKOC

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 9:26:40 

@primes
Tristatecamera yı asla tavsiye etmem . Fiyatları uygun gelebilir. Ancak kargo için çok yüksek fiyat istemekle beraber herşey tamam diyorsunuz hoppalaa, 2 gün sonra sigorta parası istiyorlar (50 YTL küsür)

@hirotaro
Gümrüklerde şu sıralarda çok sıkı denetim var. Gittigidiyor'daki fotoğrafçıların ilanlarına bakmanı öneririm. Ebayden alınacak bir ürün gümrüğe takılırsa özel taşımacılık ile geldiğinden nereden baksan bi 400-500 Milyon şu bu o parası gider. Getirmeyi deneyen buyursun denesin

@senti
Adı üzerinde "dijital yakınlaştırma"... Nasıl bozulmayabilir görüntü ki... auto modda ve diğer modları makineyi aldığım ilk hafta ya denedim ya denemedim. Bence "p" ile 1 ayınızı geçirmenizi, daha sonra da "manuel" ayardan kopmamanızı tavsiye ederim. Sakın yanlış anlamayınız ama fotoğraflarınız S8000 in gerçek performansını gösterememekte

@kaankskn61
Malesef aksesuar konusunda oldukça fakir bir cihaz. S9600 E geçmemdeki en büyük etkenlerden biri de bu idi. Ama arada o zoom performansını özlemiyor değilim. İnşallah bi 10 güne kadar 2xconverter alacam. Şu an için en iyisini araştırma aşamasındayım...

1 ay önce bu makineye taş atan arkadaşlara duyrulur,
Dememişmiydim ben fiyatlar aşağı inince bu topicte canlanma olacagını
Az biraz daha fiyatlar şöyle 500 Ytl yi görsün de görün o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihktu34 -- 18 Mayıs 2008; 9:28:15 >

//FUJİFİLM S5 PRO (PEK YAKINDA)//
Sєη √є ßєη Gєяﺁiѕiﺁ √ЄﮎSд!ﺁЯЄ
Senti

18 Mayıs 2008; 17:45:03 

@fatihktu34 fotoğraflarımın makinenin gerçek performansı olmamasına çok sevindim. Ama şu an için elimden gelen bu. :)

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
pirmes

19 Mayıs 2008; 1:41:36 

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

@Hirotaro

senin verdiğin fiyatta kargo dahilmi, benim verdiğimde dahil

walla tax ve shipping %0 olarak geçiyo ama bu konuda fatih arkadaşın dediklerine de kulan asmak lzım sanırım o bi alış veriş ypmış..:):)

pirmes

19 Mayıs 2008; 1:46:21 

@fatihktu34

alış veriş için uygun ve güvenilir bi site tavsiye edersen memnun kalırım...abd den gelcek makina,arkadaş alıp gelcek, kargo abd içi olcak yane...teşekkürler..

topicta bi canlanma olabilir ama bi gerçek varki şurda iletişim haline olan insan sayızı bi elin parmaklarınıda geçmiyo....ama olsun işimize yaradığı sürece biz bunada razıyız....:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirmes -- 19 Mayıs 2008; 1:58:51 >

Eren Polat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Mayıs 2008; 13:13:47 

2-3 gün girmedik topic canlanmış ben girdiğimde ölü gibi oluyo..aman nazar değmesin...

Fujifilm s8000fd
Eski NİCK:satelite

FatihKOC

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 13:32:35 

Bİ saniyee...
Sen amerikaya mı gönderticeksin makineyi. Ben sandım ki direkt Türkiyeye postalanacak. O zaman işler değişir dostum. Tristatecamera olsun bhphotovideo olsun bunlar Amerikada ün yapmış firmalar. O halde tabi ki de sipariş verebilirsin. Yanlış anladığım için kusura bakma :)
Ben bi ara Türkiyeye getirtmeye çalışmıştım da 50 YTL lik bi sigorta istediğinde siparişi iptal etmiştim. Amerika içi kargo ücretsiz ise bence kaçırma. Tekrar Kusura bakma yanlış anlaşılma için :)
quote:

@fatihktu34

alış veriş için uygun ve güvenilir bi site tavsiye edersen memnun kalırım...abd den gelcek makina,arkadaş alıp gelcek, kargo abd içi olcak yane...teşekkürler..

topicta bi canlanma olabilir ama bi gerçek varki şurda iletişim haline olan insan sayızı bi elin parmaklarınıda geçmiyo....ama olsun işimize yaradığı sürece biz bunada razıyız....:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihktu34 -- 19 Mayıs 2008; 13:37:58 >

pirmes

19 Mayıs 2008; 15:51:54 

quote:

Orjinalden alıntı: fatihktu34

Bİ saniyee...
Sen amerikaya mı gönderticeksin makineyi. Ben sandım ki direkt Türkiyeye postalanacak. O zaman işler değişir dostum. Tristatecamera olsun bhphotovideo olsun bunlar Amerikada ün yapmış firmalar. O halde tabi ki de sipariş verebilirsin. Yanlış anladığım için kusura bakma :)
Ben bi ara Türkiyeye getirtmeye çalışmıştım da 50 YTL lik bi sigorta istediğinde siparişi iptal etmiştim. Amerika içi kargo ücretsiz ise bence kaçırma. Tekrar Kusura bakma yanlış anlaşılma için :)
quote:

@fatihktu34

ben kulakları tersten gösterip lafı uzatınca yanlış anlaşılma kaçınılmaz oldu zaten asıl sen kusura bakma;)
bu arada eğer bi s8000 sahibi olacaksam buda senin açıklamaların ve makina kalitesi hakkında ısrarların yüzünden olcak sanırım..;);)

FatihKOC

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 15:58:41 

Diikat

Ben senin vereceğin paraya satın alabileceğin en iyi makine budur dedim dostum.
Bunu bi düzelteyim de, yine milletle papaz olmayayım

pirmes

19 Mayıs 2008; 16:06:49