bugün teknosadaki görevli fuji fotoğraf makinelerindeki sanal yakınlaştırmanın diğer makinelerdekı dijital zoom ile aynı şey olmadığını iddia etti. Görüntü bozulmuyormuş
bugün teknosadaki görevli fuji fotoğraf makinelerindeki sanal yakınlaştırmanın diğer makinelerdekı dijital zoom ile aynı şey olmadığını iddia etti. Görüntü bozulmuyormuş
o adamlardan biride teknosada 950 ytl iken 'bu cihaz 950 ytl ye alınabilecek en iyi makina sakın kaçırma' demişti....sana onu söyleyen adam, bana sıkan adamla aynı olabilir..:):):)
@primes Tristatecamera yı asla tavsiye etmem . Fiyatları uygun gelebilir. Ancak kargo için çok yüksek fiyat istemekle beraber herşey tamam diyorsunuz hoppalaa, 2 gün sonra sigorta parası istiyorlar (50 YTL küsür)
@hirotaro Gümrüklerde şu sıralarda çok sıkı denetim var. Gittigidiyor'daki fotoğrafçıların ilanlarına bakmanı öneririm. Ebayden alınacak bir ürün gümrüğe takılırsa özel taşımacılık ile geldiğinden nereden baksan bi 400-500 Milyon şu bu o parası gider. Getirmeyi deneyen buyursun denesin
@senti Adı üzerinde "dijital yakınlaştırma"... Nasıl bozulmayabilir görüntü ki... auto modda ve diğer modları makineyi aldığım ilk hafta ya denedim ya denemedim. Bence "p" ile 1 ayınızı geçirmenizi, daha sonra da "manuel" ayardan kopmamanızı tavsiye ederim. Sakın yanlış anlamayınız ama fotoğraflarınız S8000 in gerçek performansını gösterememekte
@kaankskn61 Malesef aksesuar konusunda oldukça fakir bir cihaz. S9600 E geçmemdeki en büyük etkenlerden biri de bu idi. Ama arada o zoom performansını özlemiyor değilim. İnşallah bi 10 güne kadar 2xconverter alacam. Şu an için en iyisini araştırma aşamasındayım...
1 ay önce bu makineye taş atan arkadaşlara duyrulur, Dememişmiydim ben fiyatlar aşağı inince bu topicte canlanma olacagını Az biraz daha fiyatlar şöyle 500 Ytl yi görsün de görün o zaman..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihktu34 -- 18 Mayıs 2008; 9:28:15 >
alış veriş için uygun ve güvenilir bi site tavsiye edersen memnun kalırım...abd den gelcek makina,arkadaş alıp gelcek, kargo abd içi olcak yane...teşekkürler..
topicta bi canlanma olabilir ama bi gerçek varki şurda iletişim haline olan insan sayızı bi elin parmaklarınıda geçmiyo....ama olsun işimize yaradığı sürece biz bunada razıyız....:):)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirmes -- 19 Mayıs 2008; 1:58:51 >