Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FUji s8000fd kullanıcıları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: FUji s8000fd kullanıcıları Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Senti

19 Ocak 2008; 21:39:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öyleydi değilmi :) Koca topic 16 gündür aynı sayfadamı ...

quote:

Orjinalden alıntı: salida

Teşekkür ederim valla senin fotolarda çok güzel, karlı dağ manzarası Kartalkaya'dan otel penceresinden bir kare.
Nikon D80, bu sayfanın en başında demiştin hayırlı olsun o makine aradan 16 gün geçince unutuyor insan :) tekrar teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Senti

@Salida yukardaki fotoğrfalar gerçekten güzel.
Bu karlı fotoğraf nerde çekildi.
Ben de ılgaz da hemen hemen aynı bi fotoğraf çektim de. Aynı yere benziyor.
Bu arada nikon D80 sanırım yeni. Hayırlı olsun..
@Botmx17
gerçi cevap verilmiş soruya ama evet makro 10cm süper macro 1 cm..

Arkadaşlar bir de benim sorum olacak. Ben bu flashın seviye ayarını yapamıyorum. Kullanma klavuzunda dediği yere basıyorum ama herhangi birşey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senti -- 19 Ocak 2008; 21:45:23 >

Fujifilm Finepix S8000fd
Nokia N95

Tabiki FENERBAHÇE
tunakilic@msn.com

20 Ocak 2008; 16:29:59 

arkadaşlar cihazı almak isteyen olursa ben satıyorum . 1 aylık garantili cihaz. nikon d80 alacağım.

salida

31 Ocak 2008; 16:10:52 

Bir türlü fırsat olmadı, genelde gece fırsat bulabiliyorum dün deneme yapmak aklımda idi tripodu arabaya almamışım :( çok pişman oldum mükemmel bir geceydi çok berrak bir hava vardı bulutlar ve gökyüzünün rengi harikaydı elde yaptığım çekimlerde titreme nedeni ile net çıkmadı. evde bir iki basit deneme yapıp koyarım.
quote:

Orjinalden alıntı: shark72

ne oldu d80 karşılaştırmaları,bekliyorum.........

botmx17

10 Şubat 2008; 10:52:03 

makronun 1cm olmasını öğrendiğim iyi oldu.tercihim bu cihazdan yana.
quote:

Orjinalden alıntı: Senti

@Salida yukardaki fotoğrfalar gerçekten güzel.
Bu karlı fotoğraf nerde çekildi.
Ben de ılgaz da hemen hemen aynı bi fotoğraf çektim de. Aynı yere benziyor.
Bu arada nikon D80 sanırım yeni. Hayırlı olsun..
@Botmx17
gerçi cevap verilmiş soruya ama evet makro 10cm süper macro 1 cm..

Arkadaşlar bir de benim sorum olacak. Ben bu flashın seviye ayarını yapamıyorum. Kullanma klavuzunda dediği yere basıyorum ama herhangi birşey olmuyor.

botmx17

10 Şubat 2008; 19:50:53 

iki sorum daha var arkadaşlar.sd kart kullanılabiliyormu bu makinada yoksa sadece xd kartmı kullanılıyor.ikinci sorum ise video çekerken zoom yapabiliyormu?

ironman

10 Şubat 2008; 20:49:39 

Bu makine sesli Video çekerken ZOOM u kullanabiliyormu

Aopen Nouveau A07 BlackCase Asus Power Supply A-45GA 450W PSU GIGABYTE GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) INTEL Core2 DUO E6600 (2.4GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX İşlemci Team Xtreem DDR2 800MHz Dual Channel SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 32 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.11- LG Süper Multi DVD YazıcıGSA H22 N ASUS DVD ROM 17" PHİLİPS LCD 170X6FB 8 MS

HIS 2600XT IceQ Turbo (HD 1080p) Crossfire 256MB (128bit) GDDR3
. LOGITECH X230 64W RMS 2.1 HOPARLÖR- PHiLips 1.3 mp 90 FPs SPC900NC
atalayalper

11 Şubat 2008; 2:50:56 

Fujifilm s8000fd'nin bütün iç mekanizması, motoru,optik sabitleyicisi (çift sabitleyici) ve optik grubunun (mercekler ve objektif) BİREBİR ve TAMAMEN OLYMPUS SP-550UZ ile aynı olduğunu biliyormuydunuz peki??? bu iki makina için OLYMPUS ve FUJIFILM bir ortaklık yapmışlar...Ama kullanılan CCD'ler değişik fuji farklı marka ccd kullanıyor olympus farklı aradaki en büyük fark bence bu...Fuji çok daha pahalı tabii bu arada...Olympus'u gittigidiyorda 380 ytl civarı bulabilirsiniz...Olympus'taki focus süresi çok uzun bu da bir dezavantaj acaba s8000fd'de bu nasıl?

Kimse gücenmesin darılmasın ama en iyi ultra zoom slr-like makina şu anda LUMIX FZ-18 bunu ben değil netteki review sitelerindeki üstadlar söylüyorlar, fazla uğraşmadan google'dan FZ-18'in reviewlerini aratın ve reviewlerin sadece conclusion kısımlarına bakın o zaman beni anlayacaksınız tabii girmişken sample'lara da bir göz atabilirsiniz ...18x zoom'da bile kesinlike chromatic abberation ve color fringing olmuyor ve bu büyük bir başarı kullanılan LEICA lensin katkısı çok büyük...bu arada Olympus SP-570UZ çıktı 20x optic zoom var makinada...

A u d i o p h i l e ™
botmx17

13 Şubat 2008; 22:22:45 

fujiciler fena bozulacak bu işe.ben aslında biliyordum böle bişey olduğunu ama sp 560 ile aynı sanıyordum.bu tam bi hüsran oldu benim gibi fuji hayranı birine de.sp 550 eski bi model sayılır neden bunu fuji kullanıyor ki
quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

Fujifilm s8000fd'nin bütün iç mekanizması, motoru,optik sabitleyicisi (çift sabitleyici) ve optik grubunun (mercekler ve objektif) BİREBİR ve TAMAMEN OLYMPUS SP-550UZ ile aynı olduğunu biliyormuydunuz peki??? bu iki makina için OLYMPUS ve FUJIFILM bir ortaklık yapmışlar...Ama kullanılan CCD'ler değişik fuji farklı marka ccd kullanıyor olympus farklı aradaki en büyük fark bence bu...Fuji çok daha pahalı tabii bu arada...Olympus'u gittigidiyorda 380 ytl civarı bulabilirsiniz...Olympus'taki focus süresi çok uzun bu da bir dezavantaj acaba s8000fd'de bu nasıl?

Kimse gücenmesin darılmasın ama en iyi ultra zoom slr-like makina şu anda LUMIX FZ-18 bunu ben değil netteki review sitelerindeki üstadlar söylüyorlar, fazla uğraşmadan google'dan FZ-18'in reviewlerini aratın ve reviewlerin sadece conclusion kısımlarına bakın o zaman beni anlayacaksınız tabii girmişken sample'lara da bir göz atabilirsiniz ...18x zoom'da bile kesinlike chromatic abberation ve color fringing olmuyor ve bu büyük bir başarı kullanılan LEICA lensin katkısı çok büyük...bu arada Olympus SP-570UZ çıktı 20x optic zoom var makinada...

FatihKOC

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 18:25:50 

arkadaşlar yukarıdaki lens adaptörünü yurtdışı bir siteden bulabildim. Acaba Türkiyede Hayyam pasajında ya da herhangi bir magazada bulabilirmiyim?

//FUJİFİLM S5 PRO (PEK YAKINDA)//
Sєη √є ßєη Gєяﺁiѕiﺁ √ЄﮎSд!ﺁЯЄ
FatihKOC

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 22:26:46 

Yav şu topigin popularitesi niye bukadar düşük ya Hiç kullanan yok mu bu makineyi arkadaşlar?

atalayalper

18 Şubat 2008; 1:05:38 

Geçenlerde bir review okurken bu detay gözüme çarptı yeri gelmişken paylaşmak istedim...Alınan alınır ne yani insanlar alınacak diye burda paylaşım yapmayalım mı? Yeni birşeyler öğrenmek isteyen ve bilgi paylaşmak isteyenler de paylaşırlar...Lumix meselesini sadece şahsi fikrim olarak söyledim, eğer bunu gurur yapıp alınan olursa da kusura bakmasın bu da onun problemi hiç umrumda olmaz burda yazdıklarımda ne hakaret var ne de fuji kullanıcılarını rencide edicek bir söz vs...

Herkes işine baksın 4 seneyi geride bıraktım bu forumda nerde ne yazılacağını iyi bilirim...

Herkese saygılar,
atalayalper

A u d i o p h i l e ™
FatihKOC

Sisteme Gözat

11 Mart 2008; 21:52:06 

S8000fd ile yakın zamanda yapmış olduğum çalışmalar. Bu topiğin bu hallere düştüğünü görmek çok üzücü. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihktu34 -- 11 Mart 2008; 21:52:39 >

Hirotaro

Sisteme Gözat

11 Mart 2008; 23:10:13 

bu cihazdan memnun olmayan çok kişi var sanırım.S5700 daha iyi demekki o topik daha canlı.S8000FD bana hem itici hemde kaba gelmişti.Performansıda hayal kırıklığı (bence)

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

FatihKOC

Sisteme Gözat

11 Mart 2008; 23:21:08 

Performans ile alakası yok. Türkiyedeki satış fiyatı çok pahalı (Teknosa:899, Hepsiburada:730 vs..). Hele ki ilk çıktığı zamanlar 1000Ytl lik fiyatları bile gördü... S5700 ü ile de 1 haftalık maceram oldu. Arasındaki en belirgin farklar: İmage stabilization, 18x optik zum 27-486) vs... (bence)
quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

bu cihazdan memnun olmayan çok kişi var sanırım.S5700 daha iyi demekki o topik daha canlı.S8000FD bana hem itici hemde kaba gelmişti.Performansıda hayal kırıklığı (bence)

Hirotaro

Sisteme Gözat

11 Mart 2008; 23:33:03 

quote:

Orjinalden alıntı: fatihktu34

Performans ile alakası yok. Türkiyedeki satış fiyatı çok pahalı (Teknosa:899, Hepsiburada:730 vs..). Hele ki ilk çıktığı zamanlar 1000Ytl lik fiyatları bile gördü... S5700 ü ile de 1 haftalık maceram oldu. Arasındaki en belirgin farklar: İmage stabilization, 18x optik zum 27-486) vs... (bence)
quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Teknosa dan alan kişiyi anlamak zor
O paraya 150 lira daha ekler
Pentax K100D (SLR) 650lira+400Liraya da lens alır kullanırım. ( Yurtdışı için diyorum)

18X yeri geldiğinde iyi ama 10X yukarısı pek pratikte kullanılmıyor diye bilmiyorum.
S9600 ile S6500 ün ciddi anlamda çok gerisinde bir cihaz.

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

FatihKOC

Sisteme Gözat

12 Mart 2008; 19:33:37 

Forumda S8000fd yi tek başıma kullanan bi ben kalsam da, ısrarla inadına S8000fd