Şimdi Ara

VDF full life +2 garanti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vdf nın artı garanti uygulamasını diye reklam gördüm. 2 yıl 150 000km garantiye şeklinde satın alınabiliyormuş. Bu artı garanti hakkında bilgisi olan var mı ve fiyatları hakkında bilgisi olan??

• Ben bugün satın aldığım GOLF aracıma eklettim. 450euro(kdv dahil) ekliyorsun. Aldığım araç 4 yıl 150.000 km garantili oldu.
    Aylık taksitlerime 20 ytl olarak yansıdı..
  • bende yeni aldığım passat için sordum, bayideki arkadaş daha çok yeni bilmiyoruz dedi

birde duyduğum baskı balata, fren balatası gibi şeylerin doğal olarak dışında tutulması haricinde, +2 yıl için bazı parçalar da kapsam dışı bırakılıyormuş. Bu biraz mide bulandiırıcı geldi bana.

fiyat passat için ne kadar acaba?
  • bana da ilk bakımına mütakip yaptırabilirsin dendi.... heryerden farklı bilgi gelmesi çok ilginç...

arkadaşlar başka farklı kaynaklardan gelen daha ilginç cevaplar gelirse burada yazıp paylaşalım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

bende yeni aldığım passat için sordum, bayideki arkadaş daha çok yeni bilmiyoruz dedi

birde duyduğum baskı balata, fren balatası gibi şeylerin doğal olarak dışında tutulması haricinde, +2 yıl için bazı parçalar da kapsam dışı bırakılıyormuş. Bu biraz mide bulandiırıcı geldi bana.

fiyat passat için ne kadar acaba?

Bende bugün evrakları teslim etmek için gittiğimde buradaki başlıkta okuduğum VDF full life + 2 yıl garantiden söz ettim,bana da 450 euro dediler.Ama burada Meke nin bahsettiği konu dikkatimi çekti,yarın kendi arabamı teslime gideceğim (takasa vermiştim) ve aldığım arabanın faturası kesilecek. Yarın ben bu konu hakkında ayrıntılı bilgi edinmeye çalışır,sizlere buradan bilgi veririm. Muhabbetle..
  • guzel bir uygulama, honda'nin 5 yillik garantisiyle kiyaslayinca 2 yil az geliyordu zaten , 450 € da getirisiyle kiyaslandiginda pahali degil, hafta sonu ben de vw'e ugrayip soracagim, ogrenince ben de buraya yazarim
  • bugun vw acar'a ugradim; ocak ayina kadar sadece vdf kredisi ile araba alanlar icin gecerliymis. Ocak ayi icinde ise 1.5 yasindan eski olmayan vw'lar icin de full life paketi alinabilecek.

fikir vermesi acisindan soyleyeyim, benim aracima (jetta 1.4 tsi comf) 782 ytl'lik bir fiyat cikardilar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

bugun vw acar'a ugradim; ocak ayina kadar sadece vdf kredisi ile araba alanlar icin gecerliymis. Ocak ayi icinde ise 1.5 yasindan eski olmayan vw'lar icin de full life paketi alinabilecek.

fikir vermesi acisindan soyleyeyim, benim aracima (jetta 1.4 tsi comf) 782 ytl'lik bir fiyat cikardilar.

+2 senenin açılımını öğrenebildin mi dostum? ilk 2 yıllık garantinin içeriğiyle +2 yılın aynı mı? Bende birazdan eski arabamı bırakmaya gideceğim takas için,+2 yılın açılımını öğrenip ona göre alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkan_1975

quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

bugun vw acar'a ugradim; ocak ayina kadar sadece vdf kredisi ile araba alanlar icin gecerliymis. Ocak ayi icinde ise 1.5 yasindan eski olmayan vw'lar icin de full life paketi alinabilecek.

+2 senenin açılımını öğrenebildin mi dostum? ilk 2 yıllık garantinin içeriğiyle +2 yılın aynı mı? Bende birazdan eski arabamı bırakmaya gideceğim takas için,+2 yılın açılımını öğrenip ona göre alacağım.

Ben sorduğumda normal 2 yıllık garantinin aynı şartlarla 4 yıl veya 150.000 km ye çıkarıldığını söylemişlerdi.

Saygılarımla..

• quote:

ilk 2 sene ile arasinda bir fark yok, ayni kosullar altinda sure sadece sure uzatiliyor.
  • Aynı şartlarla uzatılıyorsa hiç durmam hemen yaptırırım.
  • Eski arabamı biraz önce bayiye bıraktım,yeni arabamı ayın ilk günlerinde alacağım inşallah.
    +2 yıl full life olayını sordum arkadaşlar;
    Bununla ilgili herhangi bir yazılım mevcutsa okumak istediğimi belirttim,ellerinde herhangi bir yazılım olmadığını,sipariş verirsem VDF kredisi onaylandıktan sonra,kredi sözleşmesiyle ek olarak sertifikasyonu çıkıyormuş.Yetkiliye bunun garip bir durum olduğunu söyledim,kendisi şöyle bir açıklama yaptı; ''Aslına bakarsanız bu konu yeni olduğu için kimse konuya hakim değil,benim öğrendiğim kadarıyla; +2 yıl ilk 2 yılla aynı garantiyi kapsamıyor,ilk 2 yıldaki gibi sürücü hatalarıyla ilgili hasarlı parçaları yine değiştirmemekle (bu kısım aynı) beraber (silecek aşınması,baskı balata v.s),örneğin TURBO Motor kısmındaki bir hasarda %40 muafiyet sağlıyor (Bu kısım en önemli yer kanımca).Ayrıca ilk 2 yılda kapsam içinde olan alo Dialog,ücretsiz çekici gibi hizmetler +2 yıl garanti kapsamında değil.''

Öğrenebildiklerim bunlar arkadaşlar,VDF kredi çektiğim için ben aldım,VDF in verdiği araba kredisi faiziyle hesaplanıp aylık taksitlere bölündükten sonra +2yıl full life ücreti eşit taksitlere bölünerek ekleniyor (+2 full life a faiz alınmıyor).Muhabbetle..

• Arkadaşlar
    Bende önümüzdeki hafta 81 gün önce özel sipariş verdiğim aracı alacağım kısmet olursa.
    Bu konuyu bilen bir satış müdürü ile konuştum. Sadece VDF kredisi kullananlar faydalanabiliyor. Benim gibi peşin cash para ile alanlar yararlanamıyormuş. +2 yıl için VDF ekstra bir para veriyormuş Doğuşa. Bende vereyim onların verdiği parayı dedim ama genede kabul etmediler.
    Haberiniz olsun.
  • quote:

''Aslına bakarsanız bu konu yeni olduğu için kimse konuya hakim değil,benim öğrendiğim kadarıyla; +2 yıl ilk 2 yılla aynı garantiyi kapsamıyor,ilk 2 yıldaki gibi sürücü hatalarıyla ilgili hasarlı parçaları yine değiştirmemekle (bu kısım aynı) beraber (silecek aşınması,baskı balata v.s),örneğin TURBO Motor kısmındaki bir hasarda %40 muafiyet sağlıyor (Bu kısım en önemli yer kanımca).Ayrıca ilk 2 yılda kapsam içinde olan alo Dialog,ücretsiz çekici gibi hizmetler +2 yıl garanti kapsamında değil.''

Öğrenebildiklerim bunlar arkadaşlar,VDF kredi çektiğim için ben aldım,VDF in verdiği araba kredisi faiziyle hesaplanıp aylık taksitlere bölündükten sonra +2yıl full life ücreti eşit taksitlere bölünerek ekleniyor (+2 full life a faiz alınmıyor).Muhabbetle..

Çok güzel anlatmışsın.

Benim sıkıntım bayideki satıcı pek birşey bilmiyor. Beni de yönlendirmiyor. Fiyatların düştüğünü bile benden duymuştu.
    VDF paketinin içine ekletirdim gayet de güzel olurdu ama şimdi geç kalmış oldum.

Pazartesi gidip konuşacağım

• Arkadaşlar ben de yaptırdım... 2 yıl ya da 50 bin km dolmadan yapılıyor...garantimim bitmesine 3 gün kala 880 ytl karşılığı euro ya yaptırdım...

ama vw değil, opel astra cdti elegance aracım için...

aslında bunu yapan ne opel ne reno ne de vw.... aksigorta yapıyor inanın sizin kini vdf yapıyor fark bu:::::

opel de sıfır alırken uzatırsan kapsam genişliyor...

benim + 2 yıl garanti şunları kapsıyor..:::
    http://www.gercekoto.com.tr/artigaranti.asp

“KONFOR” Paketi
    (Kullanılmakta olan binek araçlara garanti kapsamında yaptırılabilir)
    GM Artı Garanti Programı aşağıdaki aksamları kapsar;

Motor Grubu
    Silindir bloğu, krank mili yuvası, silindir başlığı, başlık contası, rotary motor yuvası, yağ dolaşımı ile ilgili tüm dahili parçalar, trigger zincir ve gergi elemanları, yağ soğutucuları, karter, yağ basınç valfleri, yağ filtre yuvası, volan ve dişli yuvaları.

Düz / Otomatik Şanzıman Grubu
    Dişli yuvası, tork konvertörü ve otomatik şanzıman için kontrol ünitelerini de içeren tüm dahili parçalar

Aks ve güç dağıtım Grubu
    Önden çekiş, arkadan itiş ve 4x4 için tüm aktarım yuvaları ve dahili parçalar.

Aktarma Grubu
    Universal bağlantılar, son dişli, aktarma şaftları, patinaj önleme sistemleri (örneğin ASR, ASC, EDS 4Matic): devir sayaçları, elektronik control üniteleri, hidrolik üniteler, toplayıcı ve pompalar.

Direksiyon Grubu
    Mekanik ve hidrolik direksiyona ait tüm dahili parçalar, hidrolik pompa ve tüm dahili parçalar, elektrik destekli direksiyon motor ve elektronik aksamları

Fren Grubu
    Ana silindir, servolar, hidro-pnömatik elemanlar (toplayıcı ve basınç regülatörleri), vakum pompaları, kampana fren silindirleri, fren güç regülatörü, fren güç sınırlayıcısı, ABS sisteminden: elektronik control üniteleri, hidrolik üniteler ve devir sayaçları.

Yakıt Sistemi Grubu
    Yakıt pompaları, enjeksiyon pompası, enjeksiyon ünitesinin elektronik aksamı (örneğin control üniteleri, hava debimetre sensörleri ve debimetreler, EGR valfleri), karbüratör ve turbo şarjlar.

Elektrik Grubu
    Düzenleyicisi ile birlikte şarj ünitesi, ateşleme kabloları ile birlikte ateşleme sisteminin elektronik aksamı, elektronik enjeksiyon sisteminin elektrik kabloları, mekanik distribütör, elektronik motor control sistemleri, ateşleme sargıları, ön ısıtma röleleri, yoğuşturucu, rotorlar ve elektrik sisteminden: merkezi elektrik kutusu, on-board bilgisayar, on-board bilgisayar ile ilşkili olarak gösterge ünitesi arızaları, merkezi control üniteleri (örneğin ECU, BCM, BSI), ön ve arka cam silecek motorları, far yıkama motorları, ısıtma ve soğutma fan motorları ve korna.

Komfor Elektronik Grubu
    Elektrik kumandalı camlar: kumandaları, elektrik motorları, control üniteleri; ön cam ısıtma elemanları, arka cam ısıtma elemanları (kırılma sonucu oluşan hasar hariç); elektrikli sunroof: kumandalar, elektrik motoru, control ünitesi; merkezi kilitleme: kumandalar, elektrik motorları, control ünitesi, manyetik sargılar ve kilitler.

Soğutma Sistem Grubu
    Radyatör, ısıtıcı soğutucusu, termostat, su pompası, otomatik şanzıman soğutucusu, akışkan / termal fan, fan bağlantıları ve termal kumandalar.

Klima Grubu
    Kompresör, evaporatör ve fan ile birlikte yoğuşturucu.

Eksoz Grubu
    Lambda sensörü, lambda sensörünün değişimi durumunda Y-borusu ve bağlantıları.

Güvenlik Sistemleri Grubu
    Ön airbag ve emniyet kemerleri control sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 31 Aralık 2007; 4:01:06 >

• arkadaşlar bu full life hakkında detaylı bilgisi olan var mı? ben yaptırmak istedim yeni 0 aracım için sen yaptıramazsın dediler meğerse sadece vdf kredisi kullananlar yaptırabiliyor muş. sonra vdf yi aradım sizin içinde bir çalışma var dediler sizede bu hakkı tanıyacağız dediler ama halen bana dönmediler. sizin bu konuda bir bilginiz var mı? bana bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim....
  • Önce yalnızca VDF'den kredi kullananlar için dediler fakat arkadaşlarımızın yazdıklarına göre diğer müşterilerede imkan sağlanmış.

Başka konudan arkadaşların yazdıklarından alıntı;
    quote:

Orjinalden alıntı: TT8

quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

Nelerin istisna olduğu konusunda bilginiz var mı?
    GT için fiyat teyidinde bulunabilir misiniz?
    Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: SS3354

Arkadaşlar merhaba Golf için 140hp yada 122 hp olması önemli değil 415€ kredi kartına 24 ay taksitle jetta 140hp,170hp yada 122 hp araçlarda 450€ yine 24 ay taksitle fulllife hizmetinden yararlanabiliyorsunuz.2+2 vw tüm modelerinde geçerli bir hizmet 4 yıl yada 150.000 km olarak sınırlı bence herkesin yaptırmasında yarar var 2.el değerinide olumlu yönde etkiliyeceği düşüncesindeyim.

* 150.000 km 'ye kadar geçerli

* periyodik bakımların yetkili servislerde zamanında yapılması.

* 100.000 km nin üzerinde turbo ve turbo elemanlarının hasarlarında parça fiyatı üzerinden % 40 muafiyet uygulanıyor.

2 + 2 full life garanti kapsamına girmeyen unsurlar:

* egzoz sistemi

* kromajlı parçalar

* fren balata disk ve kampanaları

* kavrama : debriyaj sistemi

* Camlar

* Lastik aksamlar : kapı - bagaj fitiller ve contalar

* sunroof ve cabrio tavan aksamlarındaki üretim hataları ve bunlardan kaynaklanan paslanmalar

* Farlar ve ampuller

* Klima gazı

• peki bu 2+2 işini nerede yaptıracağız?

vdf'ye mi gideceğiz yoksa bayiden mi yaptıracağız?
  • arkadaşlar ben ilk gördüğüm hemen aradım aradım daha cıkalı 2 gun oldu dediler
    kimse bişey bilmiyor bu konuda ve en önemlisi su vdf yapıyor garantiyi vw değil arıza oldugunda vdf eksperi gelicek bakıcak da öyle onay verirse
    ben nasıl bir rezillik yasadım anlatiyim hatta vw ve vdf ye fax cektim vdf den cevap verme tenezzulu bile olmadı
    vw den aradılar vdf yapıyor bizi baglamaz dediler baya tartıstık adamla ama "daima musteri haklıdır" politikası olamadıgından cevap veremediler
    bir kere bana 500 euro dediler fiyata size 450 demişler
    ilk olarak sıfır araclar için sadece dediler (yani ilk alırken yapılabiliyormus)
    sonra max kredisi 18 aylık araclar dediler ben kredimi 20 ci kredi ödediğimden diye kabul etmediler
    daha sonrada ocak ayından sonra diyer araclar dediler
    bu kadar çelişkili cevaplar dan sonra ben bu garantiyede güvenemem
    cünki herseyi garanti dısı demeye getiricekler bence
    arac arızalandı arızalı parçayı hemen değiştirelim kesin demiycekler yok vdf den bakıcaklar falanda filan olucak bla bla...

vw musteri temsilcisi ile olan konusmamı duysanız
    hak verirdiniz

• Tipik Doğuş grubu müşteri hizmetleri anlayışı.
    Doğuş'un birde müşterileri sınıflandırma eğilimi var gibi,ensesi kalınsanız ayrı muamele mormal sıradan vatandaş iseniz ayrı muamele kokusu alıyorum.
    Garanti bankası müşteri memnuniyeti anayasası yayınlamış,
    okusanız hadi ordan dersiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.