Bu yazıda; Intel, AMD, Cyrix ve VIA'nın şimdiye kadar hazırlamış olduğu CPU'lar hakkında kapsamlı bilgi bulabilirsiniz. Bilgi derken, bu işlemciler hakkındaki teknik bilgileri kastediyorum. Örneğin: transistör sayısı nedir, ne kadar güç çeker, maximum hangi sıcaklığa dayanabilir gibi. Intel ile başlayalım.
Intel:
Bu tabloda kullanılan komut setleri, tabloya sığmadığından kısaltılmıştır. Aslında yukarıdaki tabloda komut seti sütununda kullanılan komutlarla aşağıdaki komutlar anlatılmak istenmektedir.
AMD:
Yine burada da kullanılan komut setleri tabloya sığmadığından aslında yukarıda kullanılan komutlarla aşağıdaki komutlar anlatılmak istenmektedir.
Cyrix:
Via:
Bu tablolar sayesinde artık; Celeron 300A'nın kod adının ne olduğunu, Q9450'nin çarpanının kaç olduğunu vs. gibi işlemcilerle ilgili pek çok temel bilgiyi biliyorsunuz.
güzel çalışma eline sağlık gerçektende kandırma için birçok işlemci var
PANASONIC DMR-EH57EC-K HDMİ DVD RECORDER 160 GB(1080P UPSCALİNG ÖZELLİKLİ) SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW) APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630 LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ APPLE İPHONE 3G 16 GB BLACK
Necessa®i
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 1 günü kaldı.
Onlar dizayn sıcaklık değerleri. Intel'in işini ne kadar sıkı yaptığının bir göstergesi 85 dereceye kadar çıkması işlemcinin yoksa hatadan dolayı değil.
Onlar dizayn sıcaklık değerleri. Intel'in işini ne kadar sıkı yaptığının bir göstergesi 85 dereceye kadar çıkması işlemcinin yoksa hatadan dolayı değil.
o zaman sorun yok, çünkü 90 dereceyi bile gördüm yaz aylarında zorlayarak reset atmadı ama ben tırstım durdurdum
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla