Tüplü TV Bölümü - Youtube Gran Turismo 5 Demo (Playstation 3)Tüplü Tv'de Tanıtım
Bu oyunda nedense görüntü tam iyi çıkmamış pır pır ederek çıkmış görüntü.Şimdi kusura bakmayın oyun japonca olduğundan tam anlatamayacağım.Ana menüden başlıyor zaten grafikleri.Tekeler değiştirmeler filan çok gerçekçi olmuş.Ordaki insanların kıyafetlerin buruşukluğu vbvb. çok gerçekçi.Anladım kadarıyla oyuna girerken similasyon,arcade olduğunu seçebiliyor ve tekerlekleri değiştirebiliyoruz.Loading i ise çok kısa 5,6 saniyede hemen yükleniyor.
Arabaların bazılarında direksiyon sağ da bazıları ise solda.Bazı arabalarda kamera modunda araç içi gösteremiyor.Ama çoğunda arabanın burnundan gösterme,ve tam ekran yol gösterme var.Burada tam açıklama yapmayacağım.Çünkü söylencek çok şey var.gt5p konusunda çook daha ayrıntıılı bir şekilde yazılmış.
Ben flat tv deki görüntülerinden bahsediyim.Tam güzel çıkmamış video ama,beklediğimden altında çıktı grafikleri bu tv de.Ama şunu söyleyebilirim araç içinden grafikler muhteşem gözüküyor.Ve normal arabaların grafiği çok güzel.
Colin McRae: DIRT Demo (Playstation 3) Tüplü TV'de Tanıtım
Ana menüde start demo,options,legal ve exit demo seçeneği bulunuyor. Start demo yu seçtiğimizde,araç menüsü geliyor,istediğimiz arabayı seçtikten sonra(3 adet) bize zorluk seviyesini soruyor.Demo da sadece Amatör,rookie seçenekler mevcut.Sonra istediğimiz seviyeyi seçtikten sonra,loading başlıyor.ortalama 17 sn de oyun yükleniyor.Sonra oyuna başlıyoruz:)
Conan Demo (Playstation 3)Tüplü Tv'de Tanıtım
Grafikleri gerçekten tüplü tv de iyi gözüküyor.Conan ın kasları,kolundaki damarlar iyi yapılmış.Biraz vahşice bir oyun.Düşmanın kafasını koparabiliyor,ikiye bölebiliyorsunuz(mecazi değil).Demosu biraz kısa.Eğer devil may cry serilerine meraklıysanız conan demo tam size göre:) Tabi devil may cry gözümde daha büyük:)
Skate Demo (Playstation 3) Tüplü Tv Tanıtım
Fazla abartılacak bir oyun değil bana göre.Grafikleri kötü değil güzel.Bir kaykay oyunu için iyi grafiklere sahip.Sesler iyi yapılmış.Düştüğünde ahh uhh sesi yok.Motion sensive(hareketi algılama) bu oyunda fazla kullanışlı değil.Ömrümde hiç kaykay oyunu oynamamıştım.O yüzden bana cazip bir oyun gelmedi.
Ana menüde sadece tourment ve single player ı seçebiliyoruz.Sonra karakter seçme ekranı çıkıyor.4 adet karakter seçebiliyoruz.(rafeal,roger,venus ve sharophova) sonra loading başlıyor.Yükleme işlemi ortalama 8sn sürüyor.
Gerçekten en güzel tenis oyunlarından biri.Topa vurmak için yana atlıyor karakterler,Sonra ara sahnelerde terlerini siliyorlar,su içiyorlar.Sinirleri,sevinçleri çok belli oluyor,yüz ifadelerinden.Bu ara sahnelerde tüplü TV coşuyor diyebilirim.topun efektini biraz fazla kaçırmışlar bence.Arkasında çok iz bırakarak gidiyor.Oyunda sesler her zamanki gibi ''hıhh','hohh' gibi sesler çıkıyıyorlar.Sesler çok uyum sağlamış. Not:Ekranın üst bölümü gözükmemiş kusura bakmayın.
Heavenly Sword Demo (Playstation 3) Tüplü Tv Tanıtım
Oldukça güzel bir oyun iç açıcı atmosfer,oynarken sıkılmıyorsunuz. Yanlız çabuk bitiyor demosu. İlk açılışta dil seçiyorsunuz.Sonra ana menüye giriyor.Ana menüde bir şey yok zaten direk giriyor oyuna.Loading leri çok uzun değil. .Bu oyunda sixaxıs işe yarıyor.kamerayı değiştirmeye yarıyor.Tüplü tv ye nazaran bana göre grafikleri çok güzel.Playstation 3 ünüzde bulunması gereken demolardan biri.Tabi full ü varsa,demosunu bulundurmaya gerek yok...
MotorStorm Demo (Playstation 3) Tüplü TV Tanıtım
Arkadaşlar her ps3 sahibinin sahip olması gereken bir oyun.(demo veya full)Ps3 ün ilk oyunlarından biri.Grafikleri gerçekten başarılı.hareketi algılama sensörünü açabiliyoruz.ve çok zevkli oluyor.Ama motor seçtiğimizde hareketi algılama ile oynamak gerçekten zor.Acayip hassas oluyor motor seçtiğimizde.Normal araçlarda gerçekten zevkli.demo oyunda 1 bölüm var.
Demo oyunda araçlarda iki marka araba var.Şimdi adlarını hatırlayamıyorum.Yukarı tuşu ile renklerini değiştirebiliyoruz.Motor seçtiğimizdede öyle.2 adet motor türü var.Normal araçlarda üçgen tuşu araçlarda korna çalmaya yarıyor.ama motor seçtiğimizde işin eğlenceli tarafı korna tuşu üçgen ile adamları ittirebiliyoruz:)
Formula One Champ. Demo (Playstation 3)Tüplü Tv'de Tanıtım
Bu oyun hakkında fazla konuşulmadı ama ben grafiklerini güzel buldum.Bunu ifade edebilirim.Ana menünün açılışı çok uzun.Yazılar geliyor,yapımcının reklamı filan.
Ana menüde driver,team,circuit,zorluk seviyesini ve options u seçebiliyoruz.Start race dediğimizde loading başlıyor.Loading i kısa değil.20 saniyede filan yükleniyor.f1 ile hiç ilgilenmiyorum gerçek hayatta ama grafiklerini başarılı buldum.Ama uzaktan görünüşte bana göre oyuncak araba sürüyorsunuz gibi oluyor.Birde araç içi sürüş kamerasında ise direksiyon sanki oyuncak gibi gözüküyor. Yolların grafiği filan muhteşem.Virajlara girdiğinizde kendi vites düşürüyor.Ama f1 i oynayacağıma dirt i oynarım daha iyi
Samsung 226BW Monitör'de PS3
Samsung 226BW'de Gran Turismo 5 Prologue ( PS3)
Gran Turismo 5 Prologue Demo Gameplay
MotorStorm Demo Gameplay
Uncharted: Drake's Fortune Demo GamePlay
Formula One Championship Gameplay ( PS3 )
NBA 2K8 Demo Gameplay
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction Demo Gameplay
Playstation 3 DivX Player
Virtua Tennis 3 Gameplay ( PS3 )
Colin McRae DiRT Demo Gameplay ( PS3 )
Fifa 08 Demo Gameplay
Ridge Racer 7 Demo GamePlay
Genji: Days of the Blade Gameplay (PS3)
The Simpsons Game Gameplay ( PS3 )
Devil May Cry 4 Demo Gameplay ( PS3 )
Burnout Paradise Demo Gameplay ( PS3 )
Fifa Street 3 Demo Gameplay ( PS3 )
Need For Speed Prosreet Demo Gameplay ( PS3 )
Folklore Gameplay Demo ( PS3 )
Sega Rally Revo Demo Gameplay
Bladestorm: The Hundred Years' War Gameplay ( PS3 )
Stuntman Ignition Demo Gameplay ( PS3 )
Clive Barker's Jericho Gameplay (PS3)
The Darkness Demo Gameplay ( PS3 )
Condemned 2: Bloodshot (PS3) Gameplay
Gran Turismo 5 Prologue London Şehri Gameplay
GT5P Ferrari F2007 Oyun İçi Video/b]
Yüksek Çözünürlüklü Videolarım
Server sorunu nedeniyle şuanda teknoruyasi.com üzerindeki videolara ulaşamıyorsunuz.
cok guzel olmuslar ellerine saglik..ama su samsung incelemelerinde niye arka fona muzik koyduydunki formula 1 oyunundaki sesleri merak ediyordum gercekten emek harcamissin umarim yardimci olur bu videolar ps3 almak isteyen merak eden kafasinda soru isaretleri olan arkadaslara
cok guzel olmuslar ellerine saglik..ama su samsung incelemelerinde niye arka fona muzik koyduydunki formula 1 oyunundaki sesleri merak ediyordum gercekten emek harcamissin umarim yardimci olur bu videolar ps3 almak isteyen merak eden kafasinda soru isaretleri olan arkadaslara
Benim hapörlör e uyumlu olmadığından ses alamıyorum,yani ps3 ü sessiz oynuyorum:)Tabi o aparatı buluna kadar :)
Bizler bunlardan kat kat kaliteli görüntülere ve seslere sahip tanıtımları, incelemeleri zaten bir sürü siteden indirip seyredebiliyoruz. Ya da stream edebiliyoruz.
Hayır daha önce de dedim sana. Boşuna kasma. Takdir ediyorum yaptığın şeyi, bak o ayrı. Ama cidden gereksiz...
Bizler bunlardan kat kat kaliteli görüntülere ve seslere sahip tanıtımları, incelemeleri zaten bir sürü siteden indirip seyredebiliyoruz. Ya da stream edebiliyoruz.
Hayır daha önce de dedim sana. Boşuna kasma. Takdir ediyorum yaptığın şeyi, bak o ayrı. Ama cidden gereksiz...
Neden gereksiz olsun senin dediğin incelemelerin çoğu zaten ingilizce oluyor, ingilizce bilmeyenler için gayet yaralı olabilir (sesli videolarda) ve tüplü tv'de görüntü videosuda daha önce başka biryerde rastlamadım...
Motorstorm , başlangıçta grafikleri ve araçlarıyla cezbedip epey başında tutuyor.Fakat bir süre sonra monotonlaşıp sıkmaya başlıyor tüm o gürültü , karmaşa ve çamuru ile.Yine de yarış türünü seviyorsan şayet , sevindirecektir.
Sixaxis ile oynarken zevkli oluyor mu ? Hayır.Ayarlarından mıdır , bilemeyeceğim de haddinden fazla hassas algılayıcı.Kumandayı hafif yatırsan araba 90 derece yön değiştiriyor ki hiç tavsiye etmem o sinir halini.
ellerine sağlık..Bu arada xbox da msn geliyor forever_boy..Oyun için xbox derim ben..Bir eklenti ile 1080p ye çıkarıyor adamlar konsolo ve bence PS3 den daha da ii görüntü kalitesi sahip..Fiyatıda daha uygun sanırım..
arkadaslar bu youtube linkini yapıstırsanıza nasıl izliyorsunuz benim bilgisayarda gözükmedi bu videolar bu forum da. umarım yardımcı olan cıkar eyvallah
arkadaslar bu arada size bir önemli bilgi vareyim youtube ye girmek istiyorsanız. ag baglanıtlarımı acın kendi baglantınızı sag tıklayıp özelliklere girin. Sonra internet iletişim kuralları(TCP/IP) yi çift tıklayın, ardından DNS ayarlarınız otomatik olandan kaldırın hemen altındaki aşagıdaki DNS sunucu adreslerini kullan secenegini tıklayıp acılan yerlerin üsttekine 4.2.2.2 alttakine ise 4.2.2.3 DNS kodlarını girin artık hiçbir site sizin için engellenmemiş olacaktır. Her türlü siteye girebilirsiniz bilgi edinme özgürlügü engellenmemelidir bence...
Dostum eline sağlık Bu arada ben creatıve ınspıre 2+1 ses sistemi aldım gayet cüzi bir rakam ve süper bir sesi var tavsiye ederim sanada
teşekkürler,bende oyunları sessiz oynamaktan bıktım.bir ara tüplü tv yi yere indirmiştim,tüplü tv nin hapörlöründen sesini almıştım lcd den görüntüyü almıştım Uğraşmaya değmez valla,bundan alırım bende büyük ihtimal...
Dostum eline sağlık Bu arada ben creatıve ınspıre 2+1 ses sistemi aldım gayet cüzi bir rakam ve süper bir sesi var tavsiye ederim sanada
teşekkürler,bende oyunları sessiz oynamaktan bıktım.bir ara tüplü tv yi yere indirmiştim,tüplü tv nin hapörlöründen sesini almıştım lcd den görüntüyü almıştım Uğraşmaya değmez valla,bundan alırım bende büyük ihtimal...
Ciddiyim dediğim sistemi al dostum Parası cüzi ama ses süper bir woofer var düğün salonunu inletir o derece yani
inş hocam teşekkürler,şimdi carrefoursa dan geliyorum teknosaya girdim,35ytl ye 2+1 ses sistemi gördüm şimdi aklımda değil markası.Bi bakcaktım içini açıp kırmızı,beyaz girişleri varmı diye,görevli izin vermedi,sonra ne yapıcaksın dedi,ben ps3 e bağlıcamda dedim,diyor, o ps3 e bağlanmaz sadece pc ye bağlanır filan,soruyorum bunda o giriş varmı bilmiyorum diyo.Uzunca tartıştık görevli ile.En sonunda almadan çıktım.
TeknoSA hakkında internette bir tek olumlu düşünce duymadım zaten.