Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hangi Sistemi Kullanıyorsunuz Ve Memnuniyetiniz..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Hangi Sistemi Kullanıyorsunuz Ve Memnuniyetiniz.. Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kral_sinan

20 Aralık 2007; 21:33:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar hangi sistemi kullanıyorsunuz ve memnuniyet derecelerinizi lütfen yazın...

Memnuniyet dereceleri=

* Mükemmel

* Çok iyi

* İyi

* Normal

* İdare eder

* Kötü

* Çok kötü

Amaç= Forumda En Çok Hangi Sistem Kullanılıyor Ve En Çok Hangisinden Memnun Kalınmış Olmasını Bilgi Edinmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_sinan -- 20 Aralık 2007; 21:39:44 >

http://paylastr.forumlari.net/

Senin Forumun
aykutx
Uzaklaştırılmış
31 gün cezanın 14 günü kaldı.

20 Aralık 2007; 21:44:38 

Creative gigaworks s750 7.1 kullanıyorum.

Kendisi multimedya setlerin kralı olur.
Ctrlshft

20 Aralık 2007; 22:26:58 

logitech x540 *iyi

Aslanlar Sahada Tribünler Ayakta 90 Dakika Taraftar Arkanda!!!

msn: timberwolwes_99@hotmail.com
venom800

Sisteme Gözat

20 Aralık 2007; 22:46:39 

Kullandığım sistem :Logitech Z-5500
Memnuniyet Derecesi :Çok iyi
Film performansı mükemmel, oyun performansı çok iyi, müzik perfomansı ise vasat.

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
..::PHONOMANiA::..

20 Aralık 2007; 23:18:56 

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Kullandığım sistem :Logitech Z-5500
Memnuniyet Derecesi :Çok iyi
Film performansı mükemmel, oyun performansı çok iyi, müzik perfomansı ise vasat.

güzeL sistem bende almayi düşünüyorum ama bakıcaz...

withhonour

20 Aralık 2007; 23:31:22 

satın aldığım el yapımı 2x50+100w sub çıkışı olan amfim ve kendi yaptığım 2 tane 16cm mid ve 2inc piezzo tipi tweeter a sahip kolon + 20cm sürücüye sahip pasif bass kabini ni kullanıyorum

memnuniyet derecesi=*iyi

müzikte çok başarılı zaten en çok müzik dinlediğim için o amaçla hazırladım kolonları
film: gerekli ayarlar yapıldığı zaman orta seviyeli bir 5+1 i aratmıcak düzeyde
oyun: çok az oyun oynarım onlarda da başarılı olduğunu söyleyemem

saygılar...

BİLÂL85

21 Aralık 2007; 0:53:48 

x 540 * Mükemmel bence

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun.
tuğra_

Sisteme Gözat

21 Aralık 2007; 0:59:44 

Altec Lansing XA3021 2.1

27W Rms ve eski bi sistem olmasını göz önünde bulundurarak

*Mükemmel diyebilirim

Galatasaray,,
Türkçemiz Yok Olmasın
Zamzung f400 "Bang&Olufsen ICEPower", Nokia 6100
....
dSLR Pek Yakında...
Eski nik: charismAslan
Sakarya Üniversitesi - FEF - Türk Dili ve Edebiyatı..
arnold_36
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Aralık 2007; 23:59:06 

Şuan z5500 kullanıyorum. Fiyat/Performans olarak çok iyi bir sistem. Memnunum. Selamlar.
yorgunrap_17

22 Aralık 2007; 1:19:27 

sony mhc-rg475s müzik seti kulnaıyorum her konuda çok ii özellikle müzik....çok iii....mükemmel biraz fazla kaçar...ne sistemler var

dnzcn

22 Aralık 2007; 1:51:10 

logitech z2300 + microlab solo7 müzik amaclı kullanıyorum zaten bence cok iyi.. mükemmel olması ıcın solo6 ları beklıorm :D

ceyarr

22 Aralık 2007; 2:26:14 

Gıcık tip konumunda olmak istemem ama birkaç arkadaş vasat sistemleri mükemmel olarak değerlendirmiş. Yazmadan geçemedim kusura bakmayın. Topici açan arkadaşa da sormak isterim. mükemmelin tanımı nedir acaba? Teknoloji geliştikçe ses dünyası hi-fi ve hi-end kulvarlarında inanılmaz noktalara gelmiş durumdayken 400-500 usd fiyatla satılan vasat derece 5+1 sistemler nasıl olur da mükemmel olarak nitelendirilebilir ki? Durum böyleyken, bu durumun bilincindeki kullanıcılar binlerce usd'lik sistemlerini bile mükemmel olarak değerlendiremiyorlar kesinlikle. Kaldı ki sinema sistemleri arasında dünyanın en iyileri arasında başı çekenlerden biri olan Bose'nin Acustimas serilerinin bile burada alacağı en fazla not "iyi" olabilir...

Kendi kullandığım sisteme gelince, Pioneer'in stereo amplifikatörlerinin üst modeli olan Mos-Fet devreli A-607R modelini kullanmaktayım. Kullanılan hoparlöre de bağlı olarak gerçekten çok kaliteli, net ve berrak bir hi-fi sese sahip. (2X120watt 8 ohm) Hoparlör olarak da JBL'nin Control serisi CM62 model bir çift pasif, plastik kabin studio monitörünü kullanıyorum.(175 watts) Bunun bir alt modeli olan Cm52'ler de umarım en kısa sürede elimde olacak.(100watts) Hoparlörlerim ve amfim sanki birbirleri için üretilmiş kadar uyumlu ve çok temiz bir ses alıyorum. Bu durumda bile ancak sistemimi "iyi" olarak nitelendirebilirim.. Çünkü, "çok iyi" ve "mükemmel" tanımlarının çok uzaklarda olduğunun farkındayım. Sistemlerini "mükemmel" olarak nitelendiren arkadaşlar, kötü bir amacım yok, sürç-i lisan ettiysem affola ama "mükemmel" olarak nitelendirdiğiniz sistemlerden en az 10 kat daha iyi bir sisteme sahip olmama rağmen bunu ancak "iyi" olarak nitelendirebiliyorum..
Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 22 Aralık 2007; 2:33:09 >

Intel P4 520 2.8@3.1Ghz & Zalman CNPS7700AiCU cpu cooler - 1GB Kingston PC3200 DDR - Ati Radeon Sapphire 9800Pro & Arctic Cooling Silencer - Thermaltake V1000a XaserIII Big Tower - Samsung SM957MB 19" Flat CRT - Tagan Easycon TG 430U15 - Creative SB Digital Music Usb - Pioneer A607R Stereo Amplifier & JBL Control/CM62 175watts + JBL Control CM52/100watts stereo hi-fi sound system
kral_sinan

22 Aralık 2007; 13:19:03 

quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

Gıcık tip konumunda olmak istemem ama birkaç arkadaş vasat sistemleri mükemmel olarak değerlendirmiş. Yazmadan geçemedim kusura bakmayın. Topici açan arkadaşa da sormak isterim. mükemmelin tanımı nedir acaba? Teknoloji geliştikçe ses dünyası hi-fi ve hi-end kulvarlarında inanılmaz noktalara gelmiş durumdayken 400-500 usd fiyatla satılan vasat derece 5+1 sistemler nasıl olur da mükemmel olarak nitelendirilebilir ki? Durum böyleyken, bu durumun bilincindeki kullanıcılar binlerce usd'lik sistemlerini bile mükemmel olarak değerlendiremiyorlar kesinlikle. Kaldı ki sinema sistemleri arasında dünyanın en iyileri arasında başı çekenlerden biri olan Bose'nin Acustimas serilerinin bile burada alacağı en fazla not "iyi" olabilir...

Kendi kullandığım sisteme gelince, Pioneer'in stereo amplifikatörlerinin üst modeli olan Mos-Fet devreli A-607R modelini kullanmaktayım. Kullanılan hoparlöre de bağlı olarak gerçekten çok kaliteli, net ve berrak bir hi-fi sese sahip. (2X120watt 8 ohm) Hoparlör olarak da JBL'nin Control serisi CM62 model bir çift pasif, plastik kabin studio monitörünü kullanıyorum.(175 watts) Bunun bir alt modeli olan Cm52'ler de umarım en kısa sürede elimde olacak.(100watts) Hoparlörlerim ve amfim sanki birbirleri için üretilmiş kadar uyumlu ve çok temiz bir ses alıyorum. Bu durumda bile ancak sistemimi "iyi" olarak nitelendirebilirim.. Çünkü, "çok iyi" ve "mükemmel" tanımlarının çok uzaklarda olduğunun farkındayım. Sistemlerini "mükemmel" olarak nitelendiren arkadaşlar, kötü bir amacım yok, sürç-i lisan ettiysem affola ama "mükemmel" olarak nitelendirdiğiniz sistemlerden en az 10 kat daha iyi bir sisteme sahip olmama rağmen bunu ancak "iyi" olarak nitelendirebiliyorum..
Saygılarımla

Hocam gerçekten önemli bir konuya deyinmişin.Ama herkesin belkide mükemmel denilecek kadar üstün nitelikte sistemi olmadığı için forumun genelinde kullanılan ses sistemlerinin en iyileri bilinsin diye ben çok iyi ve mükemmel yazılaları o amaçla yazdım.Yani o yazıların amacı forumun en iyi sistemlerinin belirlenmesi.Bu arada sistemin çok güzelmiş.

http://paylastr.forumlari.net/

Senin Forumun
aytacfx

22 Aralık 2007; 22:55:25