Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hangi Sistemi Kullanıyorsunuz Ve Memnuniyetiniz..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: Hangi Sistemi Kullanıyorsunuz Ve Memnuniyetiniz.. Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
enmisafir

Sisteme Gözat

13 Ocak 2008; 18:06:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: kral_sinan

hocam bunlar sana toplam ne kadara mal oldu

TECHNICS & VINTAGE SB-7 (hoparlörler) 1500
sony TA-F530ES INT. ST. AMP. 700
SONY ST-S215 TUNER 200
SONY CDP-307 ES-D CD PLAYER 600
SENHEISSER HD480 CLASSIC 250
bağlantı ekşpmanları ve kablolar 300

(((((SÖZ SENETTİR))))
EVGA790İULTRA - QX9650 -SUPERTALENT DDR3 2000MHZ. - VELOCIRAPTOR 300GB + 3XSEAGATE 1TB + 2X GTX280 AMP SLI + CM 1000WATT + CM COSMOS 1000 KASA + DD CPU WB + ThermoChill PA120.1 +ThermoChill PA120.2 + Swiftech MCP655™ 12 VDC Pump (Danger Den D5 Vario) + 2x SilverStone FM 122 Fan + 3 x Zalman 12cm fan + akasa lcd fan kontrol + Eizo FlexScan HD2441 24.1" LCD Mon.+ Nakamichi 410 preamp + sony ta-f530es int. amp + technics SB-7 HD speakers + shure pth500e ie + senheiser hd480 +v.s.s.s.vv.vv.ss
ilker666

2 Şubat 2008; 9:45:22 

bu sisteme diyecek laf yok süper..

ama makul fiyata alınabilecek en ii sistem logi z5500 bu arada multmedyanın kralı gigaworks diye bişe okudum :D z5500 ün yanında ben lafını dahi edemiyorum gerisini siz düşünün

memnuniyet derecesi : tabikide perfect

http://www.infrasonic-tr.com/ hi-fi

logitech z5500 & sound blaster audigy2 zs ve 100 gb tribal müzik arşivim diğer bileşenler mühim değil :D bunlar yeter bana.. The Best Of _Tranceenergyx_

sekerpare9

2 Şubat 2008; 18:23:10 

Fiyat ve Performansa Bakılırsa z5500 KRAL Bence

*** Z5500 Asus Xonar D2 ***
BuStaNT

4 Şubat 2008; 5:22:34 

buda benim pc me bağlı sistemim yada sisteme bağlı pc ne derseniz artık

creative inspire 4400
abindede aynısı var ikiside cin malı ama ondaki bass çok güzel vuruyo bendeki tahta gibi dolabın içinde duruyo tak tuk sesi baya bi yok oluyo bu durumda tizler fiyatına göre güzel ve thx seltifikalı sonuç fiyatına göre GÜZEL

PİONEER dc-111z
stereo anfisi ve 70 w orjinal kolonları ile güzel ses veriyo harika eski bi sistem hi-fi de olabilir bilmiyom ne anfide ne kolonlarında hi-fi yazısı görmedim ama güzel ses var eski bi sistem olarak ÇOK İYİ

JAMESON AV-355 ANFİ
buda fiyatına göre güzel bir anfi sınıfındakianfilerden daha çok özellikleri var sınıfı derken osawa gibi markaları kast ediyom sonuç olarak İYİ

ve buna bağlı olanlar jbl GT4 kamo ks2588 suny mid bas minton mid bas arab için hepsi sırf bas merakım için ev için hiç iyi değil her yer sallanıyo pioner kolonlar sağolsun tizleri çok iyi bunların yaptığı titreşimi pionerler arada kaybediyo duymuyom:

buda video

http://youtube.com/watch?v=veyLQAcPAzs

BL@DE

4 Şubat 2008; 16:21:33 

yaklaşık 4 senedir SONY MHC-RV900D müzik setini kullanıyorum ilk günden beri hayranıyım setin

saygılar...

The Soul Of BMW.
BL@DE, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
orjinal_55

5 Şubat 2008; 1:30:15 

PC de Creative 5+1 5200 sound blaster live
TV'de sony mhc vz10 müzik seti 5 cd vcd changer

bülent@55
tristen

6 Şubat 2008; 18:25:01 

evde

sub bana göre yetersiz geliyor. DVD izlerken güzel kafat müzikte (stereo) kulağım daha da olmalı diyor. bu yüzden jbl yada Definitive SuperCube'e geçmeyi düşünüyorum
AVR ve kolonlarımdan son derece memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristen -- 6 Şubat 2008; 18:34:54 >

HoMe & TeCHNoLgY
tristen

6 Şubat 2008; 18:31:31 

işyerimde

a-550r stereo amfi
- cs-7030 kolon
- SCS 200 subwoofer

HoMe & TeCHNoLgY
albatman

7 Şubat 2008; 23:22:55 

arkadaşlar kullandığım Sherwood R-863T 7.1 Channels Receiver da radyo kanallarını net(çok cızırtılı oluyor genelde) olarak yada tam kaliteli olarak alamıyorum,radyo yayınlarını kaliteli ve eksiksiz almak için anten konusunda ne yapmalıyım

Panasonic 37Pv7F Plazma
next 9000 xcam ultra//profigold pgv 7000 OXYPURE scart
Toshiba Dr 255 DVD Recorder//profigold pgv 332 Component
avr-SHERWOOD R863
front-Wharfedale Diamond 9.5
center-Yamaha NSC 125(geçici olarak)
rear-Wharfedale Diamond 8.4
kablo-profigold air bass flex-Qxygen free.

kral_sinan

9 Şubat 2008; 15:12:14 

quote:

Orjinalden alıntı: BuStaNT

buda benim pc me bağlı sistemim yada sisteme bağlı pc ne derseniz artık

creative inspire 4400
abindede aynısı var ikiside cin malı ama ondaki bass çok güzel vuruyo bendeki tahta gibi dolabın içinde duruyo tak tuk sesi baya bi yok oluyo bu durumda tizler fiyatına göre güzel ve thx seltifikalı sonuç fiyatına göre GÜZEL

PİONEER dc-111z
stereo anfisi ve 70 w orjinal kolonları ile güzel ses veriyo harika eski bi sistem hi-fi de olabilir bilmiyom ne anfide ne kolonlarında hi-fi yazısı görmedim ama güzel ses var eski bi sistem olarak ÇOK İYİ

JAMESON AV-355 ANFİ
buda fiyatına göre güzel bir anfi sınıfındakianfilerden daha çok özellikleri var sınıfı derken osawa gibi markaları kast ediyom sonuç olarak İYİ

ve buna bağlı olanlar jbl GT4 kamo ks2588 suny mid bas minton mid bas arab için hepsi sırf bas merakım için ev için hiç iyi değil her yer sallanıyo pioner kolonlar sağolsun tizleri çok iyi bunların yaptığı titreşimi pionerler arada kaybediyo duymuyom:

buda video

http://youtube.com/watch?v=veyLQAcPAzs

hocam sen ne yapmışsın öyle o kadar sub kulak rahatsız etmiyormu ve komşularla aran bozulmuyormu nereye bakasan subwoofer.

http://paylastr.forumlari.net/

Senin Forumun
mamo99

9 Şubat 2008; 15:47:43 

s750 kullnıyorum bugün kurdum tizlerden çok memnunum kesme fln kesinlikle yok bassda öyle tam anlamıyla olmasada
tiz:mükemmel
bass:çok iyi ile iyi arasında ama logitechten falan çok üstte öle kafa ütülemiyo yumuşak dolgun çok güzel tonlaması var
sub frekans testinde çok yüksek değil ama yüksek seste hafiften rüzgarın arasında düzgün olmasa bile 20 hz duydum titretti ufaktan fln ama bozuluyo tabi ses gene ses kartından açınca % 60 fln 20khz net duyuluyo kısık seslerde anlaşılmıyo gelip gelmediği 20hz ama yüksekltince hakkaten çok hoş veriyo
tavsiye ederim bass karakteristiği hoşuna giden kesin alsın

mamo99

9 Şubat 2008; 16:01:37 

quote:

Orjinalden alıntı: sekerpare9

Fiyat ve Performansa Bakılırsa z5500 KRAL Bence

bencede megaworks öyleydi ama kalmadı artık çünki 700 milyon çok o sisteme aynı s750 gibi fiyatı bence hak etmiyo ha şu andaki mavideki indirimde tamamen f/p olmuş bence

BuStaNT