TECHNICS & VINTAGE SB-7 (hoparlörler) 1500 sony TA-F530ES INT. ST. AMP. 700 SONY ST-S215 TUNER 200 SONY CDP-307 ES-D CD PLAYER 600 SENHEISSER HD480 CLASSIC 250 bağlantı ekşpmanları ve kablolar 300
(((((SÖZ SENETTİR)))) EVGA790İULTRA - QX9650 -SUPERTALENT DDR3 2000MHZ. - VELOCIRAPTOR 300GB + 3XSEAGATE 1TB + 2X GTX280 AMP SLI + CM 1000WATT + CM COSMOS 1000 KASA + DD CPU WB + ThermoChill PA120.1 +ThermoChill PA120.2 + Swiftech MCP655™ 12 VDC Pump (Danger Den D5 Vario) + 2x SilverStone FM 122 Fan + 3 x Zalman 12cm fan + akasa lcd fan kontrol + Eizo FlexScan HD2441 24.1" LCD Mon.+ Nakamichi 410 preamp + sony ta-f530es int. amp + technics SB-7 HD speakers + shure pth500e ie + senheiser hd480 +v.s.s.s.vv.vv.ss
ama makul fiyata alınabilecek en ii sistem logi z5500 bu arada multmedyanın kralı gigaworks diye bişe okudum :D z5500 ün yanında ben lafını dahi edemiyorum gerisini siz düşünün
memnuniyet derecesi : tabikide perfect
creative inspire 4400 abindede aynısı var ikiside cin malı ama ondaki bass çok güzel vuruyo bendeki tahta gibi dolabın içinde duruyo tak tuk sesi baya bi yok oluyo bu durumda tizler fiyatına göre güzel ve thx seltifikalı sonuç fiyatına göre GÜZEL
PİONEER dc-111z stereo anfisi ve 70 w orjinal kolonları ile güzel ses veriyo harika eski bi sistem hi-fi de olabilir bilmiyom ne anfide ne kolonlarında hi-fi yazısı görmedim ama güzel ses var eski bi sistem olarak ÇOK İYİ
JAMESON AV-355 ANFİ buda fiyatına göre güzel bir anfi sınıfındakianfilerden daha çok özellikleri var sınıfı derken osawa gibi markaları kast ediyom sonuç olarak İYİ
ve buna bağlı olanlar jbl GT4 kamo ks2588 suny mid bas minton mid bas arab için hepsi sırf bas merakım için ev için hiç iyi değil her yer sallanıyo pioner kolonlar sağolsun tizleri çok iyi bunların yaptığı titreşimi pionerler arada kaybediyo duymuyom:
sub bana göre yetersiz geliyor. DVD izlerken güzel kafat müzikte (stereo) kulağım daha da olmalı diyor. bu yüzden jbl yada Definitive SuperCube'e geçmeyi düşünüyorum AVR ve kolonlarımdan son derece memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristen -- 6 Şubat 2008; 18:34:54 >
arkadaşlar kullandığım Sherwood R-863T 7.1 Channels Receiver da radyo kanallarını net(çok cızırtılı oluyor genelde) olarak yada tam kaliteli olarak alamıyorum,radyo yayınlarını kaliteli ve eksiksiz almak için anten konusunda ne yapmalıyım
Panasonic 37Pv7F Plazma next 9000 xcam ultra//profigold pgv 7000 OXYPURE scart Toshiba Dr 255 DVD Recorder//profigold pgv 332 Component avr-SHERWOOD R863 front-Wharfedale Diamond 9.5 center-Yamaha NSC 125(geçici olarak) rear-Wharfedale Diamond 8.4 kablo-profigold air bass flex-Qxygen free.
buda benim pc me bağlı sistemim yada sisteme bağlı pc ne derseniz artık
creative inspire 4400 abindede aynısı var ikiside cin malı ama ondaki bass çok güzel vuruyo bendeki tahta gibi dolabın içinde duruyo tak tuk sesi baya bi yok oluyo bu durumda tizler fiyatına göre güzel ve thx seltifikalı sonuç fiyatına göre GÜZEL
PİONEER dc-111z stereo anfisi ve 70 w orjinal kolonları ile güzel ses veriyo harika eski bi sistem hi-fi de olabilir bilmiyom ne anfide ne kolonlarında hi-fi yazısı görmedim ama güzel ses var eski bi sistem olarak ÇOK İYİ
JAMESON AV-355 ANFİ buda fiyatına göre güzel bir anfi sınıfındakianfilerden daha çok özellikleri var sınıfı derken osawa gibi markaları kast ediyom sonuç olarak İYİ
ve buna bağlı olanlar jbl GT4 kamo ks2588 suny mid bas minton mid bas arab için hepsi sırf bas merakım için ev için hiç iyi değil her yer sallanıyo pioner kolonlar sağolsun tizleri çok iyi bunların yaptığı titreşimi pionerler arada kaybediyo duymuyom:
s750 kullnıyorum bugün kurdum tizlerden çok memnunum kesme fln kesinlikle yok bassda öyle tam anlamıyla olmasada tiz:mükemmel bass:çok iyi ile iyi arasında ama logitechten falan çok üstte öle kafa ütülemiyo yumuşak dolgun çok güzel tonlaması var sub frekans testinde çok yüksek değil ama yüksek seste hafiften rüzgarın arasında düzgün olmasa bile 20 hz duydum titretti ufaktan fln ama bozuluyo tabi ses gene ses kartından açınca % 60 fln 20khz net duyuluyo kısık seslerde anlaşılmıyo gelip gelmediği 20hz ama yüksekltince hakkaten çok hoş veriyo tavsiye ederim bass karakteristiği hoşuna giden kesin alsın
bencede megaworks öyleydi ama kalmadı artık çünki 700 milyon çok o sisteme aynı s750 gibi fiyatı bence hak etmiyo ha şu andaki mavideki indirimde tamamen f/p olmuş bence