merhaba arkadaşlar.. ben 2 gün önce airties RT-205 modem aldım.. yalnız sürekli yaklaşık yarım saatte bir kopuyor bağlantı anlamadım.. bir yerde telsiz telefonun sorun yaratabileceğini okumuştum aynı odada bir telsiz telefon var acaba ondan olabilir mi? durum ekranında modem-bilgisayar arası sorun yok görünüyor, kopma internet-modem arasında oluyor.. ayarlarla ilgili birşey olabilir mi acaba böyle bir sorun yaşayanlar çözümleri paylaşırsa çok mutlu olurum..
benzer sorun bendede vardı airties firmasının müşteri hizmetlerini ara, senden modemi kargo ile kendilerine göndermeni isteyecekler, bu gönderim için ücret ödemiyceksin, iki iş günü içerisinde arızayı giderip iade ediyorlar, sorun yine devam ederse, tekrar gönder diycekler ve sana yeni (açılmamış) bir modem gönderiyorlar, airties te çok şanslı olman gerekiyor, arızalı makinayı aldığında sorunu çözmek sorun oluyor, ama sağlamını denk getirdinmi kale duvarı gibi sağlam oluyor. bende değiştirdim. şuan sorun yok
Aynı sorun bende de var benim modem rt-211 sürekli download yapıyorum. Modem bir süre sonra downloadı kesmiş oluyor ve bu durumda internete de girilmiyor. İnternet sayfası dns error veriyor.Fakat modemin tüm ışıkları yanıyor bu durumda sadece PPP yanmıyor. Modemi resetleyince düzeliyor. Ayrıca modemin arayüzünden bir resim yayınlamak istiyorum. Bu durumda başka olan var mı bu duruma neden olan tt mi yoksa airties mı?
AYNI SORUN BENDE DE VAR VE EVET YAKLAŞIK 20 DKLIK MÜŞTERİ HİZMETLERİ KONUŞMALARINDAN SONRA MODEMİ YOLLAMAMI İSTEDİLER. BENİM SORUNUM DA ŞÖYLE; EVDE 2 PC 1 NOTEBOOK VAR. PC'NİN BİRİ DİREK MODEME BAĞLI, DİĞER PC WİRELESS ADAPTÖR İLE BAĞLI, NOTEBOOKDA KENDİ İÇİNDEKİ ENTEGRE INTEL WIRELESS ADAPTOR İLE BAĞLI. YAKLAŞIK 1 SAATTE BİR BAĞLANTI KOPUYOR. İŞİN İLGİNÇ YANI MODEME DİREK BAĞLI OLAN PCDE SORUN YOK. BAĞLANTI AIRTIES WIRELESS ADAPTORUN BAĞLI OLDUĞU PC'DE VE NOTEBOOKDA GİDİYOR. ARADIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ SORUN SİZDE OLMASIN DEDİLER. SORUN BENDE OLSA HEM PCDE HEMDE NOTEBOOKDA AYNI ANDA NASIL BAĞLANTI GİTSİN. BELLİ Kİ SORUN MODEMİN WİRELESSINDA. BİR TON ŞEY DENEDİM DÜZELMİYOR. FENA SİNİR BASTI!! MODEMİ GERİ YOLLUCAM!
bendede aynı sorun var yeni aaldım sürekli bağlantı kopuyor indirmelerim yarım kalıyor delircem artık programdan güncelle diyorum FTP servera ulaşılamıyor yardım edin modemi gönderme dışında bir çözüm yok mu
Modemin yazılımını güncelleyip kablosuz ayarlarınıda iyi bir şekilde yaparsanız,kopma vs.olmadan rahatlıkla internete bağlanmaya devam edebilirsiniz.Forumda airtires rt 205 kablosuz ayarları diye aratırsanız,ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz.
Arkadaslar bendede zoom adsl usb modem var sorun yaşıyorum baglantı vs yasıyordum bugün modem alıcam Airties RT-111 almayı düşünüyorum nasıl bir modemdir kullanan varmı varsa memnunmu bi yardımcı olursanız:)
Aynı sorun bende de var benim modem rt-211 sürekli download yapıyorum. Modem bir süre sonra downloadı kesmiş oluyor ve bu durumda internete de girilmiyor. İnternet sayfası dns error veriyor.Fakat modemin tüm ışıkları yanıyor bu durumda sadece PPP yanmıyor. Modemi resetleyince düzeliyor. Ayrıca modemin arayüzünden bir resim yayınlamak istiyorum. Bu durumda başka olan var mı bu duruma neden olan tt mi yoksa airties mı?
Tam olarak aynı sorun bende de var. Dün başladı. Gece download koymuştum sabah baktım hiç bi sayfaya girilmiyor. Yalnız tahminimce kullanıldığı sürece kopmuyor boş bıraktın mı gidiyor emin değilim ama. Gıcık oldum. Her seferinde ayar sayfasından reset atmak zorunda kalıyorum.