Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi## Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mart 2008; 9:39:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hasskabal
tabiki hocam ama elimde 4 modül 1066 olmadığı için bilemiyorum düzeldimi

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

LokmanHekim

Sisteme Gözat

21 Mart 2008; 11:17:40 

X38-DS5 anakartım var.SATA portların yerleşimleri DQ6 ile aynı yerde ve aynı şeklide.Oyüzden başka başlık açmayıp ve burada sorayım dedim.

2 adet SATA harddiskimi sarı renkli ikili sata portlarına bağladım.
SATA DVD yazıcımı dörtlü gruptaki turuncu renkli SATA portlarından birine bağladım.

Kısaca şöyle

HDD 1-->SATAII 0.portunda
HDD2 -->SATAII 1.portunda
DVD-RW--> SATAII 3.potunda takılı durumda.

Mor renkli olan gigabytın portu.Burası daha yavaş ve RAID daha sorunlu galiba.Onu kullanmıyorum.

ICH9R'nin SATA lar SARI ve TURUNCU renkli bunlar farkediyor mu? İki tanesi sarı dört tanesi turuncu aralarında fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 21 Mart 2008; 16:35:59 >

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU

İntel Q9300 2.5ghz,Gigabyte X38-DS5,OCZ 800mhz platinum.2x1gb dual DDR-2 ram,Seagate ST3250410AS 250gbx2(RAID0),Zotac8800GTamp,High Power 560watt,ASUS DVD-RW@CoolerMasterRC534liteCase
Cango69

21 Mart 2008; 13:29:50 

Neden soruma cevap verilmiyor diğer arkadaşlara cevap veriliyor insanları bilgilendirmektenmi çekiniyorsunuz yada bildiğiniz bişeyleri paylaşmaktanmı çekiniyorsunuz yada insanmı seçiyorsunuz anlayamıyorum burada daha önceden bir arkadaşın verdiği ayarlar mevcuttu onlarda silinmiş bilgilerinizi kendinize saklayın kimseyede birşey öğretmeyin buforumu neden kurdunuz ozaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 21 Mart 2008; 13:33:19 >

hasskabal

21 Mart 2008; 19:51:29 

quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

hasskabal
tabiki hocam ama elimde 4 modül 1066 olmadığı için bilemiyorum düzeldimi

Eyvallah, Ben deneyeyim o zaman en kısa zamanda sonucu bildiririm

Saygılar

OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mart 2008; 22:10:45 

Cango69
forumda oc bölümünde birçok kere verilmiş olan değerleri araştırmanızı söylemeye gerek bile duymadık, bunun için kalkıp bir de bizi mi azarlamaya çalışıyorsunuz...

LokmanHekim
morlar başka ama turuncu ile sarı arasında raid oluyormu bilmiyorum

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

LokmanHekim

Sisteme Gözat

21 Mart 2008; 23:16:21 

Tamamdır hallettim olayı.RAID kurdum.Çok güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 22 Mart 2008; 11:21:19 >

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU

İntel Q9300 2.5ghz,Gigabyte X38-DS5,OCZ 800mhz platinum.2x1gb dual DDR-2 ram,Seagate ST3250410AS 250gbx2(RAID0),Zotac8800GTamp,High Power 560watt,ASUS DVD-RW@CoolerMasterRC534liteCase
Kyser Sozey

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 15:04:09 

Selamlar arkadaşlar, Acı bir Asus striker II formula macerasından sonra Gigabyte GA-X38-DQ6 marka anakart aldım. daha önce Asus commando'da yaşadığım problemlerin aynısını Striker II formulada yaşadım anladımki ASUS onca zaman sürecinde bir sürü kart üretti ama sorunlar halen aynı. yok CPU in, yok Det Dram anakartı kullanamadan geri iade etmek zorunda kaldım Gigabyte olmasa işimiz zor Forever Gigabyte

X38-DQ6 ve Q6600 ile Overclock denemesi yapan arkadaşlar Voltaj değerlerini yazabilirlermi acaba?

teşekkürler.

Önemli olan; hayatta en çok şeye sahip olmak değil en az şeye ihtiyaç duymaktır.

If you kill one man, you're a murderer. If you kill thousands, you're a conqueror.
signomis

26 Mart 2008; 15:30:27 

Cpu Multı Threadıng == ENABLED
Lımıt CPUID Max == DISABLED
No-Execute Memory Protect == DISABLED
Cpu Enhanced Halt (C1E) == DISABLED
Cpu Thermal Monıtor 2 (TM2) == DISABLED
Cpu Eıst Functıon ==DISABLED
Vırtualızatıon Technology == DISABLED

Robust Graphıcs Booster == AUTO
Cpu Clock Ratıo == 6,7,8,9 x Carpan degerını kendınız belırlersınız
Cpu Host Clock Control == ENABLED
Cpu Host Frequency == FSB degerınız kendınız belırlersınız
Pcı Express Frequency == 100
C.1.A.2 == DISABLED
Performance Enhance == Standart
System Memory Multıplıer == Kendınız belırleyın
Fsb Overvoltage Control == 0.20 V
G (MCH) Overvoltage Control == 0.175
Cpu Voltage Control == Kendınız belırleyın

Cpu voltajını 1.5v ve 1.6v arasında tutun kullandıgınız sogutmaya baglı olarak bır mıktar daha arttırabılırsınız.Sıstemın dıger bılesenlerını yazarsanız daha saglıklı yardımcı olunabılır..

|| Kentsfield Q6700 3.900 Mhz || DFI Lanparty LT X48-T2R || 2*2048 Corsair Domınator DDR2 1066 Mhz 5-5-5-15 ||
|| Hıs HD 4870x2 ||Seagate 2x250 GB Raid 0 ||Tagan 700 Watt BZ ||

||Swiftech Apogee GTX Extreme ||Swiftech MCW30 Chipset cooler ||Magicool Extreme IV-480mm Radyatör ||Swiftech MCP655-B Pompa ||Alphacool Cape Coolplex Pro 25 Rez ||4x120mm ACRYAN Blackfire4 UV Led||
EXPANDER

26 Mart 2008; 15:55:53 

ne garip insanlar var. forumda araştırma yapılarak bulunabilecekler varken akıl almaz laflarda bulunurlar.

CROSSFIRE-SLI MASTER
shanke

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 16:32:47 

orkun abi bende sonunda platiunmu satıp X38 DQ6 aldım.. bana yardım edersin zalman 9700 led bağlıcam + raid yapıcam --help meee

echolist84

26 Mart 2008; 19:49:30 

quote:

Orjinalden alıntı: shanke

orkun abi bende sonunda platiunmu satıp X38 DQ6 aldım.. bana yardım edersin zalman 9700 led bağlıcam + raid yapıcam --help meee

neden sattın msi platiumu ?

ZOTAC I PROTESTO EDİYORUM...
shanke

Sisteme Gözat

26 Mart 2008; 20:26:16 

quote:

Orjinalden alıntı: echolist84

quote:

Orjinalden alıntı: shanke

neden sattın msi platiumu ?

bi nedeni yok can sıkıntısı ama oc performansı çok iyiydi oda ben upgrade yaptım sadece!! bide gosht felan vs gibi programalrda sorun çıkarıyo + e8400ü bios up olmadan çalıtırmıyo + tabi bu sorunlar çözülebilir ama uğraşmadım bana uygun bi fiyat teklif ettiler bende takasladım işte

marksmanboys

26 Mart 2008; 20:32:18