Eline SAğlık Gerçekten Güzel Bir inceleme olmuş Açıkcası almaya karar verdiğim ve aldığım günden beri böyle bir inceleme düşünüyordum ama vakit darlığı insanı öldürüyor (g15 ve g9 başlıklarına dahi iki satır yazı yazamadım mahcubum ) o bakımdan böyle bir inceleme yapmamış yazmamış kişiler bla bla bla larını kendilerine saklasınlar diyerek Ankartımın şu ana kadar ki gözüme çarpan tek eksisine değineyim Hoş beni pek ırgalamadı ama 4 DIMM slot birden kullanacaksanız yani 4 X Ram Kullanacaksanız OC den uzak duracaksınız 800 MHz ram kullanacaksınız standart CL değerlerinde şuana kadar bir bioslada düzeltilmedi f7a var bazı yerlerde ama offical sürüm olmadı henüz
onun dışında kartın bir eksisi yok özellikle OErdem Testlere OC olayını katmadığı için konuşacak pek bir şeyde yok hata sevap açısından Ama işin içine OC girince bir kaç negatif ve bir kaçdan fazla pozitif şeyde söylenilebilir.
Tekrar Orkun KArdeşe Teşekür ederim Vakit ayırdığı için
Benim merak ettiğim bir diğer şey ise ram lerimi aldım ben ve 1066 MHz hızında çalışabilen bir ram bu anakartla bu hızda rahatlıkla çalışabilirmi yani bunu sabitleyebilirmiyiz ?
Benim merak ettiğim bir diğer şey ise ram lerimi aldım ben ve 1066 MHz hızında çalışabilen bir ram bu anakartla bu hızda rahatlıkla çalışabilirmi yani bunu sabitleyebilirmiyiz ?
Çalışır Mustafa Çalışır 4 tane ram almadıysan çalışır Benimde Merak Ettiğim bir şey var Mustafa
Bu anakartı Alana Kadar Daha kaç tane Soru soracaksın Yada gerçekten Alacakmısın?
Çalışır Mustafa Çalışır 4 tane ram almadıysan çalışır Benimde Merak Ettiğim bir şey var Mustafa
Bu anakartı Alana Kadar Daha kaç tane Soru soracaksın Yada gerçekten Alacakmısın?
Yok niye Rahatsız Olayım Daha çok sorsan daha Çok öğrensen Daha iyi bir karar versen keşke yok devamlı bu konuda sorularına denk geliyorum x38 lerle alakalı sorularına
Hayır ben birşeyler öğrenmeye çalışıyorum kötümü ediyorum iş olsun diye sormuyorum parçaların çoğunu aldım yada yolda bir tek işlemci anakart harddisk dvd-rw kaldı bu parçaları almadan önce hata yapmak istemiyorum o kadar
Bendede bu anakart var ama remlerin 800mhz oldugu halde 667 mhz görünüyor ne yapmalıyım everest programı bu şekilde gösteriyor nasıl düzeltecegim yada programı ciddiye almayımmı,gerçekte 800 de programmı 667 gösteriyor,
biosa gir düzelt deniyorda nasıl bu bakal git ekmak kadar koay degil arkadaşlar
biosa girdim buradada 667 667 görünüyordu
system memory multipler girdim burada 2.00A 2.50A 3.00A 4.00A 2.00D 2.66D 2.00B 2.40B 3.20B 2.66C 3.33C
YAZIYOR NEYİ, DEGİŞTİRECECEGİM ACABA BURADA
bilgisayarımı yakmayayımda sonramemory freguence kısmındada 667 667 yazıyorburaya giripte 3.00 yapınca performace enhache (turbo)kısmındaşu yazı çıktı kırmızı olatrak aynıp sönerek:!!performance enhanced with ,,ne anlama geliyor yoksa yandınmı demek eski halinemi getireyim
ne olur 50 yere sorun diye benide azarlamayın babamdan habersiz bunları düzltmeye çalışıyorum sonra o kadar para verdi bu bilgisayara benim içinn oda üzülmesin akşama girip kucalıyor acaba bilgisayarın özellikleri dogrumu diye buna rastlamadı bunada rastalarsa bilgisayarı geri verir aldıgı yere beni kandırdınız diye,bilgisayarımm gitmesin diye ugraşıyorum
bana yardım
bu 800mhz remlerimi nasıl bilgisayarım 667 şeklinde tanımasını düzeltebilirim mhz
e.b.a.i merhabalar, sorunuzu şimdi gördüm kusuruma bakmayın... şimdi işlemciniz demekki 333 fsb li yani 1333 lük modellerden... durum şu bilgisayarınız bu anakartla yanmaz yanlış yüklenirseniz bios otomatik olarak kendini değiştirir ve düzgün biosa geçer ve toplamda 4 adet bios mecvut bu anakartta...
333fsb li bir işlemciniz var ise 2.00 çarpanı ile bellekleriniz 667 de çalışır, 3 çarpanı ile 999 da çalışır yani sizin seçmeniz gereken 2.40... ama 2.4 ü seçmeden bellek ayarlama ekranında işlemciyi ve bellekleri default olarak ayalarsanız, işlemciniz ve bellekleriniz fabrika çıkış ayarları ne ise onunla çalışır
mkarakaya teşekkür ederim
Mustafa600 üstadım alınmayınız, sadece şaka yaptık insanlarla ilgilenmicek olsak neden bu forumda olalım...