Şimdi Ara

Telsimde MESAJ YOLLAYAMAMA Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gecen gün topiclerin birinde rastlamıştım okuyan yada not eden arkadaşlarımız varsa lutfen paylaşsınlar.
    Telsim'in msj ları gec iletmesini, iletmemesini, vede letim raporu gelmemesi gibi sorunlarını halledebileceğimiz bir yontem kod vb. varmı?
    Nasıl işse musteri hizmetlerine gore, bizim istasyonda hep calışma, hep guncelleme oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Şubat 2005, 21:43:27 >

• Ya bi forumdan bi arkadaş vermişti bu kodu, denedim anında mesaja boğuldum ve de iletim raporlarına
    Dene bayaa bi işe yarıyo hatta telefon çekmediği zaman yani sadece acil çağrı durumlarında denediğindede şebeke birden full oluyo.. inanamadım valla.. Neyse kod şu;

##002#Yes daha sonrada ##33#*1111#Yes

Kolay Gelsin...
  • anladım denedim. kullandığım cihaz şuan siemens cx65.
    ##002# yaptığında telefon uygulandı diyor bumuhtemelen yonlendirmeyle ilgili
    ama ikinci kod makinede calısır duruma gelmiyor "yok uygulandı" diye bir ileti veriyor. sizinkiler ne diyor.
  • Bende de ikinci koda işlem tamamlanamadı diyor ama ilk kodu girdikten sonra direk olarak işe yarıyor..
  • ilk kod telefondaki bütün yönlendirmeleri iptal etmeye yarıyor
  • bakın arkadaşlar bu kodların aslında hepsi telsimin sizi kandırmacası neden?

##002#Yes denilen kod hattınızda olan tüm yönlendirmeleri iptal eder ve zaten msj ile yönlendrimenin herhangi bir alakası yok veya raporlada alakası yok

##33#*1111#Yes denilelen kod ise hattınızda olan tüm engellemeleri kaldrır ama zaten msj engellemesi diyer bir sistem yok eğer siz arama yapabiliyorsanınz enelleme yok demektir yani bunlar saddece sizleri geçiştirmek için verilelen kodlamalar.He bu kodun bazılarınızda uygulanmama nedeni ise ordaki "1111" çağrı engelleme şifreisdir eğer bu sizin hattınız için farklıysa uygulanmadı olarak hat alırsınız bilgilernize boşa zaman geçirmeyein kodlarla
  • Sergen bende araştırdım doğrusun evet
    Ama trajıkomik oLan ney biliyormusun gercekdende ilk kod işe yarıyor. Bukadar da rastlantı olamaz çünkü. Cok ilginc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Şubat 2005, 21:17:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaj Gönderme Sorunu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paranoiac

Sergen bende araştırdım doğrusun evet
    Ama trajıkomik oLan ney biliyormusun gercekdende ilk kod işe yarıyor. Bukadar da rastlantı olamaz çünkü. Cok ilginc

ilk kodun işe yaraması imkansız ve zaten işe yuaraması için herhangi bir mantığı yok bende bu sektörde bulunuyorum .imkansız ayni raslantı olmuştur sadece
  • Herkesdemi rastlantı oldu...
  • bakın kardeşler ben nerde olduğumu sölemiyim burda ama bu iş rastlandı.bu kod yönlendirme iptal kodu sadece peki tamam siz haklısınız ama yönlendirme iptal kodunun bu işe nasıl yarayacağının mantığını biriniz bana anlatabilirmi?
  • Mantığı boşver sergen_baba.. 2 gündür alamadığım mesajları bu kod sayesinde aldım ve de 2 gündür gitmeyen mesajlarım bu kod sayesinde gitti.. Genel anlamda yani işlev bakımından hiçbir alaksı olmasa bile bir yoldan etkiliyorki işe yarıyor. Yani benim her seferinde bu kodu girer girmez alamadığım tüm mesajları almam ya da gönderemediğim tüm mesajları gönderebilmem rastlantımı? Zaten gideceği vardı da ben bu kodu girince denkmi geldi? Vallaha kime verdiysem bu kodu ondada işe yaradı, gerisi beni ilgilendirmez zaten, amacı neymiş fln ya da hangi yönü sayesinde işe yarıyo bi bilgim yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Mantığı boşver sergen_baba.. 2 gündür alamadığım mesajları bu kod sayesinde aldım ve de 2 gündür gitmeyen mesajlarım bu kod sayesinde gitti.. Genel anlamda yani işlev bakımından hiçbir alaksı olmasa bile bir yoldan etkiliyorki işe yarıyor. Yani benim her seferinde bu kodu girer girmez alamadığım tüm mesajları almam ya da gönderemediğim tüm mesajları gönderebilmem rastlantımı? Zaten gideceği vardı da ben bu kodu girince denkmi geldi? Vallaha kime verdiysem bu kodu ondada işe yaradı, gerisi beni ilgilendirmez zaten, amacı neymiş fln ya da hangi yönü sayesinde işe yarıyo bi bilgim yok..

telsimde bir msjın geçerlilik süresi 24 saattir yani 24 saaatte ulaştıralamayan msj expired duruma gelir ve gönderilmez komik olma lütfen

• Komiklik yapma gibi ya da sizleri kandırma gibi bir niyetim yok, önceki gün alamadığım mesajları bu kod yardımıyla aldığımdan bahsettim sadece.. Ki önemli olanda benim mesajlarımın kaç gün öncesinden geldiği değil, herkes de bu kodun işe yaradığının farkında..
  • Arkadşlar bence bir telsim için değmez birbirinizi kırdığınıza(bende bir telsim kullanıcısıyım) Kod olayında bir kaç şey söylemek istiyorum. Bu yöntemi ben yaklaşık 2 ay önce keşfetmiştim tesadüfen.Arkadaşlarım mesaj gönderiklerini söylediler ve bana msj falan gelmemişti şans eseri tüm aktarmaları iptal et dedim ve baktım telefon mesajla doldu. Bunu şuna bağlıyorum. Ulaşılamama durumunda telsim bizi bir numaraya yönlendiriyor ve onu iptal edemiyoruz. O anda şebekenin sinyalinin azlığından veya başka bir sebepten mesajlar o no'ya yönlendiriliyor gibime geldi. Ki kaç defa telefonum açık olduğu halde saatlerce ulaşılamadım! Anlıkta olsa yöndendirmeleri iptal ettiğimizden dolayı mesajlar tekrar bize döndü. Benim tahminim ve anladığım bu.Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Ayrıca bu arama aktarma engelleme kodunu girmekle şebekenin çekim sinyalini arttırağı hatta çekmeyen yerlerde bu gibi bir sonuç doğuracağını hiç zannetmiyorum
    Mutlu Nünler..

• 2.kod ise yaramiyor
  • Ya sanki ben müşteri hizmetlerinde bundan bahsetmiyorlar dedim, bu kadar kişiden tek yanlış anlayan sensin bence, adam gibi adam olduğumdan da şüphen olmasın, bi iddia'ya gerek yokki aksini iddia eden yok işe yarıyomu yarıyo!!! Bu arada keremim kardeş, cidden telsim hattımla sadece acil çağrı uyarısı aldığım anda bu kodu denedim ve de şebekem eski haline geldi, tabi demek istediğim hiçbi baz istasyonunn bulunmadığı, yeraltı vs. gibi yerlerde işe yarayacağı değil, durduk yere şebeke gittiğinde denemiştim, şebekem geri geldi ama bakın bu rastlantı olabilir çünkü bir kere denedim ve benden başka deneyen yok ama mesajlar konusu başka...
  • Lütfen konuşmalarınızdaki uslüba dikkat edin.

sergen_baba, erhane ve alec___ adlı kullanıcılar burada bulunan (ve silinen) mesajları dolayısıyla forumdan sırasıyla 4, 4 ve 7 gün uzaklaştırılmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 13 Şubat 2005, 5:49:24 >
  • işe yaramaz
  • ##002# yönlendirmeyi iptal eder ve bazen arama-aranma ile sms gönderim-alım sorunlarını çözer.. Kısıtlama iptali de öyle..
  • o kodları yazan bendim

bynedim de bilir saygılarımla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.